Visszajelzés Tavaszi kertészkedés 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. A tavaszi kertészkedést már befejeztem.
    Az ugráló madárijesztőre várok lassan egy éve.

Gio, zoldliget, DRAGON86 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Chaelsi

Chaelsi Járnitanuló

Sziasztok. A felhőm meglett a hétvégén pedig csak 2 szántón csináltam az eventet. Az ólakat nem szedtem le, csakazértsenem. :) 12 órában dolgozom a hosszúérésü növények elég szépen adták a felröpiket. Kb 500 szupitrágyám bánta de nekem megérte. Elöször a jobboldali feladatsort csináltam meg s ma reggelre meglett a baloldali is. S a legjobb, hogy az éjszakákat végigaludtam. :)

OJani, Gio, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  3. .-Ami-.

.-Ami-. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    75/45 -tel zártam. A szükséges növény letermelve, de a felröpik miatt ennyi volt ez az event. A macskaházacskának örülök, a felhő miatt szomorú vagyok. Ez most egy ilyen volt.
    Gratulálok, akinek sikerült, sok sikert, aki még küzd! :)

Gio, osztrak12, kedvenc62 és 2 más kedveli ezt.
  4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Még élek. xD Köszönöm, nagyon kedves vagy. Pont kijött a 15 darab lötty, most katyvalom össze az utolsó szutyurút és úgy hanyítom bé oda, de úgy.....

zotmar, Gio, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Miért nem tudod a felhőt megszerezni? A jobb oldali 46.-ba 50 gerbera kell.

-.-Kicsifarmer-.-, Gio, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  6. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Már lekevertem a malomba tegnap a 40 cserepet. Szerintem beáldozom a 100 aranyat, de biztos nem éri meg, de sajnos ilyen vagyok.

-.-Kicsifarmer-.-, Gio és ada77201 kedveli ezt.
  7. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Hát a felhő meg van, az utolsó kockát nem tudom megcsinálni, mert 12 felröpi kellett volna még. De ebből elég is volt, hogy a felröpik nem jönnek rendesen, hiába ültetsz hosszu érésüt. Ez most tényleg elég volt csak a pénz pénz pénz az nincs.

8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Jelentem a kertészkedés utolsó pillanatban kész lett :)
    Éljen :)
    Sajnos évek alatt gyűjtögettet tartalékok most elég keményen fogynak mostanság sztrágya, sztrágya, munkások stb.
    De ha nem tartalékoltam volna mostanság nem lett volna meg jó pár event. :)
    Most is áldozni kellett rá mert -1 nap elvétellel és hogy felröppenők is hajnali 1-re lettek meg aztán a virágokat meg elfelejtettem csinálni fákat kirakni. De összejön. Most utolsó percekben végeztem azért. :)
    Így nem veszett oda a munkám :)

Gratulálok akik szintén be tudták fejezni és kitartást akik még csinálják :)
    Együtt érzek azokkal akiknek nem sikerült :(

Üdv: DRAGON86

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.3.17
    zotmar, Gio, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  9. Kenyérke24

Kenyérke24 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én 5 farmon csináltam párhuzamosan, négyben teljesen kész lettem koccra. Ezen a kicsin csak a kitehetők lettek meg, de ez volt a cél. Érdekes most azon a farmon ment nyögve nyelősen, ahol mindig a leghamarabb lettem kész. Mintha felborult volna a bejáratott rendszerem. Gratula aki kész lett, sajnálom akinek nem sikerült.

Gio, taga1, holdbarát és 2 más kedveli ezt.
  10. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!

Hát rég volt,hogy nem sikerült teljesítenem egy eventet a felröpik hiányába :mad:>:(:( pedig a növényeket le termeltem hozzá!!!
    A felhő az meg van de a jobb oldali 59. elakadtam :wuerg::cry: 21 felröpi maradt ide kellene még 9 db 3 ülető cserépre+20 db +3 cserépre való hát ez sok nagyon de most csak ennyire futotta de jó event volt.:D

Gratulálok azoknak akiknek sikerült!!!

Gio, osztrak12, KUNCZE és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Kenyérke24

Kenyérke24 Fórum-zöldfülű

Fél órája csak salit ültetek és már kétszer kaptam 1-1 röppentyűt.

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  12. narancs69

narancs69 Junior szaki

Igen nekem is eszembe jutott! Van annyi FA,vagy küldjek egyet?

Lehet nekem van,de hogyan tudnám elküldeni?

szpiró61 kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A „Tavaszi kertészkedés 2017." event véget ért, a topic bezárja kapuit!

Köszönjük a közreműködéseteket, a véleményeket, az észrevételeket!

Külön köszönet jár a sok segítő javaslatért, a számítások és kalkulálások bemutatásáért, a tapasztalt tanácsokért!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.