Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

[QUOTE="nevada007, post: 841750, member: 809xD]Hát nem csodálom,még csigaházat is lehet nyerni;)[/QUOTE]

Ettől mára kész vagyokxDxDxD

Cyra65, emocy91, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    most van az újrahasznosítás, ahol FP-t adnak, amiből tudsz AB-t venni - igaz ,elég horror-ára van, 50 AB = 1200 FP. Gazdaköriből is lehet találni néhányat. Ha van sok cuccod, a Vadaspark-füvészkert-manufaktúra annyi TP-t ad, h. 2-3 szintlépés azokból is kijön.

301969
    Szia, előbb írta a Modi, h. nem egyforma a FA mennyiség. De mit problémázol 3 kenguruval? Vedd meg a piacon CSP-ért - már ameddig van, mert biztos gyorsan el fog fogyni. Egyébként semmi pajtacuccból nem kérnek horror-mennyiséget, amire van módod, megvehető. Legfeljebb termelsz néhány kör szénát, h. legyen rávalód.

KÉRDÉS:
    A 120 feladatot random lehet teljesíteni? Mert ez nincs benne a leírásban (vagy az én figyelmem elkerülte). Ha igen, akkor nincs gond pl. tellvilmosnak sem, ha igen, akkor annyi, mintha nem is lenne a lehetőség.

meszimarsi, Rebcsok, Melan és 5 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Rád gondolva kiszámoltam teljesen , hogy mit kapnál . Itt van :p

Remélem jól számoltam és nem hagytam ki semmit sem :cry:

meszimarsi, Sali~*.*, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mint pár hsz-el feletted válaszoltam már, minden feladatnak egyéni ára van, viszont ez a táblázatban nem került feltüntetésre. Ezt sajnos megváltoztatni nem tudom, mert nemzetközi táblázat. Az induló FA-s ár 5.

meszimarsi, Gio, Melan és 3 más kedveli ezt.
  5. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

szia. értem én amit mondasz, nekem is hiányzik még kb 3 növény a bahán,de inkább próbáld meg azt nézni, honnan lesz AB.-d. számolom én is, hogy mennyi van, mennyi kell, mennyit tudok a gk-ból szerezni, dobálom a földönkÍvülieket FP-ért, mert azért is kapsz AB-t, plussz számolom, hogy mennyit ad az event addig ameddig eljutok az első hiányzó növényig. szerintem nem lehetetlen hacsak nem valakinek semmi nincs kiváltva. kitartást, sok sikert, és jó taktikát az eventhez!;););)

ambrusne, meszimarsi, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

Az alábbi mondatot idézném Neked az ismertetőből

"Mindig csak a soron következő feladatot tudjuk teljesíteni bal és jobb oldalon egyaránt. Amennyiben gondoljuk, akkor megcsinálhatjuk csak a jobb oldalit és utána neki állunk a bal oldalinak, vagy fordítva."

meszimarsi, Cyra65, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szerencsémre rendelkezem mindennel, ami a feladatokba kell. A mennyiségük sem vészes, ezután már, csak az E- növények letermelése és a röpik gyűjtése marad hátra. A szokásos módon csinálom az eventet, gyors felszaporítás és rögtön 1x1- be, mind a két növényt. Sok sikert kívánok a feladatokhoz, és a haladáshoz pedig elegendő röpiket!

meszimarsi, Cyra65, długa és 16 más kedveli ezt.
  8. |Tamás|

végleges matek eredmény ?o_O:eek::oops:

meszimarsi, rozo52, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Kerti krókusz: 7815 db
    Hópehely: 240+962=1202 db
    Tavaszi illat: 26 db
    Kerti szegfű: 7350 db
    Harmatcsepp: 315+364= 679 db

Szia! Ez? xD Nem jó? xD
    Mi hiányzik?

meszimarsi, Cyra65, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  10. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Az event 3-as szinttől történő besorolását alacsonynak érzem. Ugyanis a farmos rész második sorában már gombát kér a feladatsor, amit 40-es szinttől elérhető. Tehát a 40-es szint alattiak ott már rögtön megakadnak. A bahás területen is az első pajta beadandó a panda ami a 4. kamrában van, tehát oda is min 50 arany banán kell, hogy az meglegyen ami min 10 szintlépés amit cukornáddal kell elérni, mert ha mást kivált akkor már 10nél több szintlépés kell.
    Vagy az event teljesíthetőségi szintjét kellene emelni, vagy a beadandókat elérhetőségi/kiválthatósági sorrendbe kérni. Úgy legalább a kisebbek is eljuthatnának valameddig ha felhőt és különleges ólakat nem is tudnánakszerezni, de a fejlődésükhöz rengeteg hasznos (tp, btp, csp ... stb) dologhoz hozzájuthatnának. Én 1 éve lesz lassan, hogy elkezdtem játszani, és az első eventeknél pont erre hajtottam, hogy minél több fejlődéshez szükséges dolgot kiszedjek az eventből, ezzel előrébb kerülve és újabb növényekehz fákhoz hozzáférve egyre eredményesebb legyek. Ez az event jelenlegi felállásába nem segít a kicsiknek semmit, max látják, hogy van és ennyi.

A magam részéről:
    A letermelendő event növény nem vészes. A felröpik majd meglátjuk hogy jönnek, de mostanában nincs gondom velük. (késélből is jelenleg 900+om van)
    A beadandó cuccok a normál farmosak nem lesznek gondok, egy-két termény hiányzott, de azt lusták módja szerint piacról még most beszereztem mielőtt egekbe megy az ára, így arra már nem kell időt fordítani. Plusz ezen az oldalon van a csigafészek ami hiányzik, így az is meglesz.
    A bahás rész kicsit más. Annyit tudok beadni, hogy a felhő meglegyen mert a solanum pont megvan. Viszont nincs pitomba, acai és jávai alma fám, na meg moringa sincs (gyümölcsöm viszont igen ládákból így ez a kisebb gond), Számolgatva 150 arany banán kéne ahhoz, hogy mindet kiváltsam, nos ez esélytelen, hogy meglegyen az event vége előtt. Erősen gondolkodom, hogy farmarannyal átlépem ezeket a helyeket. Ha jól számolom, mígaz első hiány megakaszt 40 arany banánt kapok ajándékba a 2 oszlopból, plusz van 11 és holnao rackó is ad 5-öt. 56 aranybanánból, mert bőven ki tudom váltani az acai fát, ami 2szer is szerepel a beadásokba, így csak a pitomba és a jávai alma maradna amit fa-val kéne átlépni, bár kérdés, hogy hány fararanyat fog elkérni a játék a továbblépésért, ha túl sokat akkor inkább megállok, oroszlán ólam már úgyis van egy.
    Hmmm hát lesz min azért gondolkodni, de a 2 fontos dolog a felhő, és a csiga legalább tuti meglesz és ehhez pluszba nem kevés egyéb hasznos dolog. Az meg nem ráz meg nagyon ha most nem lesz meg a 2. oroszlán ól.

Lillapilla73, Leho69, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  11. -aranymag-

-aranymag- Utánpótlás-írogató

Szia, köszi,
    akkor az én figyelmem kerülte el. Viszont abban innentől igazam van, hogy a középszinttől lefelé tartóktól eleve elvették a lehetőséget a befejezésre, mert ezt tényleg csak az tudja sorban teljesíteni, akinek szinte mindene ki van váltva. A citromfűtől felfelé (kiváltásra gondolok) lehet necces többeknek. Jó lenne ezeket "hátrább" tenni, hogy ne ezen bukják el a 120 feladatot. Cukoralma, Tukán lehetnek még neuralgikusak a Sol.mamm. pedig biztosan. A moringát nem tekintettem, aki nagyon akar valamit 1-1 dolgot ki fog tudni váltani menet közben. Az előbbieket jó lenne felcserélni guavával, elefánttal, majommal - vagy hasonlókkal. Szerintem még nem késő. Azért ide írom, mert ez csak részben ötlet, viszont a válaszodra reagál.
    A Solanum mammosumra többféle nevet találtam a Wikiben, én a Rókafej-gyümölcsre szavaznék. Jó lenne magyarítani.

Amethyst123, meszimarsi, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Nekem semmi, csak egyelőre 3 azonos matek nem igazán volt, de talán 2 sem... :eek:o_O ha tartjuk magunkat ehhez, akkor viszont Csiki neve kerül fel a #22-es hsz-ével.

meszimarsi, długa, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás:)
    Lehet, hogy többen tévedünk, de nekünk az jött ki amit a románok is írtak:
    7815 kerti krókusz,
    7350 kerti szegfű
    1202 hópehely,
    679 harmatcsepp
    26 tavaszi illat (ez 962 hópehelyből és 364 harmatcseppből áll)
    Ha hiba van a számításban bocs érte:)
    Amikor megkaptuk a kamrába, még a tehéntőgyvirág neve is elhangzott :)
    Jancsika imádlak, köszönöm a számításodat, pár év múlva talán elérem a baha 600-at és még élvezni is fogok ennyi btp-t
    Ps: számadatokat javítottam :)

Utoljára szerkesztett: 20.3.18
    meszimarsi, Imi*, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  14. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép napot!!!
    A kengurut a piacon megveheted CSP-ért! ;)Ne költsd a drága nemes fémet!:D

Jó kis eventke lesz ez! :inlove: Még a végén lesz csigám és oroszlánom!:music:
    Köszönet a számolóknak!

meszimarsi, -W-595-, emocy91 és 18 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Tetszik az event, mindenem van a pajtában amit kér, tehát nincs más hátra, mint hosszú érésű növényekkel várni a kezdést! :)
    Gyors felszaporítás után pedig termelni az e.növényeket! Köszönöm a számításokat, ha még nem is végleges, de már irányt mutató!
    Legyen jó napotok és holnaptól röpikkel teli aratásokat!:)

meszimarsi, -W-595-, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  16. dagi18

dagi18 Fórumelemző

zsona416, marcsi152, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  17. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Olyan eventet lehetetlen csinálni ami mindenkinek könnyen teljesíthető, az alacsony szinten lévőknek is, mert akkor szinte minden eventben ugyanazok lennének, én is voltam alacsony szintű és nem tudtam mindet csinálni, ahogy haladtam már igen. Ez igy lesz mindenkivel

meszimarsi, Gio, Cyra65 és 12 más kedveli ezt.
  18. |Tamás|

19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

És a nyeremények részletese:

Bal oldali:

BTP*szint: 20*, 80*, 160*, 180*, 220*, 240*, 260*, 620*,640*, 700*
    TP* szint: 40*, 60*, 100*, 200*, 380*, 600*
    csp*szint: 630*, 750*,1020*
    62.000 BTP
    56.000 TP
    37.500 csp
    1 matrica
    3 rózsaszín zselé
    3 Pinkie
    3 Króm tal. tiki teny.
    3 Platina teny.
    4 Kísértet tal. fa
    1 db 12 ó kupon
    30 db szupertáp
    27 db AB
    20 db szupertrágya
    30 db KK szuper
    14 db KK turbó
    11 db csillag
    140 tetőcserép, 1860 fa, 900 tégla
    9 XL barkács
    12 Party pöri
    15 FP
    14 sima pöri
    2 dekor
    1 csiga

Jobb oldali:

BTP*szint: 40*, 140*, 380*, 420*, 440*, 540*
    TP* szint: 60*, 220*, 280*, 340*, 400*, 560*, 620*, 680*, 700*
    csp*szint: 120*, 150*, 240*
    77.500 BTP
    52.000 TP
    22.500 csp
    3 Platina tal. teny.
    1 karácsonyi süti
    5 rózsaszín zselé
    5 Pinkie
    1 db 3 ó kupon, 2*12 ó kupon
    39 db szupertrágya
    13 AB
    11 KK turbó
    43 KK szuper
    30 szupertáp
    14 XL barkács
    4 XXL barkács
    340 szög, 2160 tetőcserép, 2780 fa
    8 party pöri
    9 FP
    8 csillag
    3 sima pöri
    2 dekor
    1 oroszlán

meszimarsi, Gio, Cyra65 és 17 más kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Csigaólam már lesz,mert a farmos területen minden beadandó van,de a Solanum mammosum a baháson megfog majd...:wuerg:
    remélem nem horrorisztikus FA ára lesz a kiváltása:wuerg: innen ha jól számolom még 6 beadandó és megvan a felhő! :D:D:D utánna az accai bogyó szintén megfog!!!! :mad::mad: de egye kánya az oroszlánt...majd máskor meglesz!!:p:p

Leho69, meszimarsi, -W-595- és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.