Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok! Tudom, mindenkinél más akciók jelennek meg a hirdetési felületen, de érdemes ott is szétnézni. Bevallom, én évek óta nem vettem FA-t (és hiába állítják sokan az ellenkezőjét, vásárlások nélkül is lehet sikeresen játszani), de most pl. nálam nagy leértékelés van 1 napig: 179 FT
    (50 farmarany
    24 óra aratógép
    24 óra vetőgép
    24 óra állatgondozó munkás
    24 óra építőmester
    24 óra paszulypatrónus)
    Ha nem idevaló, töröljétek, csak egy ötlet, hogy lehetőség szerint 1-2 feladatot átugorjon az ember, ha minden kötél szakad.

hóóvirág, zsona416, Gio és 9 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    A felhő a paszulyon himbálózik már közel 10 órája :D:
    és a pillanatnyi állásom szerint a farmos totál kész, a Bahás oldalon a 67.-nél várok újabb felröppenőkre, amelyekből a meglévőt figyelembe véve már csak 112 db kell:
    Megy tovább a verkli: egymagvú tök Maja maszkkal, a Bölcsesség esszenciájával és Gyógykenőccsel, aminek simán csak vízzel 8:24; víz + trágyával 7:33 az érésideje. :D:D:D
    Gratulálok a befejezetteknek, elégséges felröppenőt és sikeres további játékot kívánok mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:
    3*3*:inlove::inlove::inlove::inlove:

csio70, SzilvaG, hóóvirág és 17 más kedveli ezt.
  3. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok, haladok, haladok az eventtel. 11 farmos 49 bahás rész van meg. Az eventnövény letermelve, most hosszúakat ültettem.
    Reggel is azt arattam, csipkebogyó most csak 40-et, míg a szegfű 44 db-ot adott 1 területre. Este én is ki fogok a röpigyűjtésre dolgozni valami stratégiát párat turmixolok is hátha.

Remélem a felhőig és az oroszlánólig eljutok, ha esetleg tovább az lesz a hab a tortán :)
    Jó eventezést, sok röpikét mindenkinek :)

zsona416, Gio, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  4. Hobbi-farm

Hobbi-farm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudja valaki hogyan tudok hozzájutni kenguru ólhoz? Farmarany nélkül.

5. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Lehet én se tudom kiváltani de! mindent megtettem az event napjától, hogy szinteket tudjak lépni a Bahán és be szerezek banánt. Eddig 2 szintet léptem az 10 banán ki tudtam venni az eventből 8db banánt és a gk-ból is sikerült 5 db banánt kivenni. Az eddig: 23 banán. És van egy kis tartalékom is:) Ne ad fel!! Én se adom fel!!!:)

SzilvaG, zsona416, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Két hozzászólásból idézek, talán segíteni fog Neked és azoknak, akiknek ez problémát okoz:

"Az eventben egyébként farmaranyért beadható a cukoralma termése anélkül, hogy rendelkeznénk vele.
    Sőt, aranybanánhoz is hozzá lehet jutni a farmárudában, illetve gazdaköri feladatok teljesítésével is szerezhetünk banánt."

"Olvasom, hogy sokakat megfog az Ab hiány, akinek 15-20 hiányzik az szerintem ne adja fel, egyrészt a farmos rész is ad baha TP-t, Ab-t is. Nézzétek át a gazdaköriket, onnan is lehet kiszedni, vagy a ládákat, ki a pörgetésekkel, a simával lehet Tp-t szerezni, most pörgettem le 90 db-ot és kaptam partit is, onnan jöhet akár Ab is. Néztem a piacon nem vészes (bár tudom, hogy minden piac más) a csokis palacsinta, a mangós turmix és bólé ára sem (más kérdés, hogy mennyi van kint) de ezeket akár lehet gyártani is, ha valaki tudja (szint, recept). Nézzétek át a kincses szigetet, lehet érdemes átpakolni, hogy minél több Tp jöjjön, aratáskor ha van hely legyen Tp növelő, sok kicsi sokra megy. Ha valakinek van barkácsa a baha füvészkert III első 3 feladata 9 Ab-t...hirtelen ennyi...szóval ne adjátok fel, mert ha nem is sikerül most, akkor is fejlesztettétek a farmotokat és majd legközelebb fog."

Ne adjátok fel rögtön, én szurkolok! :)

csio70, zsona416, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  7. viki2420

viki2420 Fórum-zöldfülű

Szia! Kezdőbb farmos vagyok és nem találtam meg a keresésben mi az a Panni tudnál nekem segíteni, hogy mi az és hol érhető el? Előre is köszönöm :)

8. velence6

velence6 Fórum-zöldfülű

Nekem sajnos nem lesz meg egyik ól se,nagyon gyéren jönnek a felröppenők,pedig most több időm is van a játékra:))

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Lionking31

Lionking31 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Zsuzsu40! Nyugodj meg a solanum mammosum beadásáért 5 FA-at kér. Persze csak akkor ha ez lesz az első FA-nyos beadásod. Sok sikert minden gazdának.

10. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Ha van FP-d azért is tudsz venni. :) Nézd meg a GK feladatokat, nagyon sok ad AB-t és bahás TP-t ;)

Gio, Swordfish, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.
    Remélem, nem haragszol, ha én válaszolok: :)
    A Páncél Panni egy dekorációs elem, amihez régen minimum 300 FA egyben vásárlásával lehetett hozzájutni, de ilyen lehetőség ma már nincs. A felröppenők esélyét növeli 5%-kal Panninként.
    Mostanában, ha van, cserenapokon lehet hozzájutni fél farm/db áron... (szóval nagyon drága).
    Nekem is csak egy van, mindig elfelejtem használni... inkább érésgyorsítókat (termékeket, turmixot) használok.
    És ki van váltva a Tölgyön az Élő Legendám. A kupáim 30/29-en állnak...
    Kicsit kutakodj az Enciklopédiában...:)

taga1, Gio, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  12. -tita76-

-tita76- Járnitanuló

Szia!Az event felrepin,és malom terméken kívül,mindenért 5FA-t kér,mindegy hányadik beadás!

zsona416, taga1, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ez jó ajánlat. Nekem is volt ilyen, megvettem, aztán egyre drágábbakat adott, de még megérőseket, csak egyszerre több ft-ba került.
    Most 12 ezerért adna 3300 FA-at, meg még pár dolgot mellé, hol munkásokat, hol szupitrágyát, KK-t. Ez is jó ajánlat, de én ennyi pénzt egyszerre nem akarok kifizetni. Ha adna kisebbet, megvenném, de már nem is tudom hány hónapja ezt nyomatja, időnként feljön 24 órára. Aztán el is megy, mert ennyit nem adok ki.

dagi18, Gio, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

38 farmos és 62 bahás feladatot teljesítettem eddig. Most várom, hogy 4 malomtermék lekeverődjön. Éjjelre a szigetre 15 órás növényt, a farmra 21 órás krókuszt tettem - mindkettő jól adta a felröppenőt. A farmon Pannikkal és a medvés felhővel 370 felröppenőt kaptam.
    Ma befejezem az eventgazt, szóval már látom a fényt az alagút végén.:)

Nekem tetszik az event.

csio70, Brigi031976, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  15. Othep

A topik elején találsz tanácsokat hogyan növelhető a felröpik mennyisége, de itt a Csevegőben is sok hasznos tanácsot olvashatsz.
    Alapszabály: 1*1 földre vetjük a leghosszabb érésidejű (nemesített) növényünket mindenféle turmixszal, gyorsítókkal, stb. :)

taga1, Swordfish, -Csiki- és 3 más kedveli ezt.
  16. -tokcsi-

-tokcsi- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, biztos sokan kérdezték már, és próbáltam visszaolvasni, keresőbe beirni, de sajnos nincs már időm,ezért fordultam hozzátok, hogy megmondanátok a Solanum mammosum termésének ugyanez a neve? Egyáltán hol lehet hozzájutni? Van elég arany banánom, de kiváltani sem lehet.
    Jó, tudom 5 FA-ért teljesithetem a feladatot, de szeretném megvenni.

Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  17. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Szia! Kiváltható a szentéjben 11. kamra 1. növénye, ha van elég AB-od. A piacon is ugyanezen a néven szerepel.

Gio, Swordfish, -Csiki- és 3 más kedveli ezt.
  18. magika

magika Fórum nagymestere

Próbáld meg fejleszteni a szigetet akár anyagi áldozat árán is. Akkor lesz banánod és kiválthatod a cukoralmát és akkor már a piacon is megveheted!

19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!
    Mielőtt "megfeküdnél" a cukoralma miatt kérlek, hogy olvasgasd a csevegő hozzászólásait (eventezni úgysem tudsz a cukoralma hiánya miatt ;))
    és az információ áradatból keresd meg a Neked legalkalmasabb módját annak, hogy túl tudj lépni azon az egy beadáson.
    Nagyon sok hasznos és járható utat megemlítettek már a játékostársak, hogy hogyan lehet ezt az akadályt leküzdeni.

taga1, marcsi152, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. -tokcsi-

-tokcsi- Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

Swordfish, kanzlerviki és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.