Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Akkor még egy irigy gazda a csevegőben, szerény személyemben ::::))))

Othep, SzilvaG, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  2. drxxl123

drxxl123 Haladó

Még egy kis segítség : a "Struccpolitika" gazdaköri feladat ad 5+10+20 FA-t elérhető áron. Kazuárokat kell beadni érte.

Othep, hajnalka.balogh, -Csiki- és 6 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A játékosok zöménél nem opció FAért eventezni. A nem fizető játékosoknál pedig alig akad ez alól kivétel. Aki rendszeresen vásárol FAt, az el tudja dönteni, hogy kiváltani, megvenni FAért éri meg számára jobban.
    Ergo aranybanán jutányos, esetleg elérhető áron, sokkal több játékost érdekel.

mentorkiller, Othep, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D
    Az utóbbi napok hozzászólásaiból csak annyit szeretnék hozzátenni hogy mindenki mérje fel a saját lehetőségeit és ne menjen mások után. Mindenki a saját lehetőségeit használja ki és nem csak most, hanem mindig.Nem kell másokat utánozni, hanem mindenki találja meg a saját örömét a játékban. Ha az a többiektől eltérő, akkor is. Nem kell azt csinálni kényszerből amit a többiek, hanem meg kell találni az egyensúlyt a saját játékunkban, ami még nem kényszer, de még játék. Ha ezt megtaláljátok, akkor átmentek minden akadályon.Sok sikert mindenkinek.

Othep, marcsi152, -ágianyu33- és 14 más kedveli ezt.
  5. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Az event lassabban, mint szokott, de haladgat. Nekem is a farmon jön gyérebben a felrepi, de maximum 2 nap múlva úgyis készen leszek. Örülök, h lesz oroszlánólam, nekem ez már megérte. A felhő is jó. Szóval én nem panaszkodom.

Off vagyok, kérlek nézzétek el most nekem. Egy újabb gazdakörinél /szánkóbajnokság/ 600 vizet kellene beadni, de nem lehetséges, mert csak 300 lehet, akkor ezt h tudjuk teljesíteni? Fejlesztése következik hamarosan a víztartálynak?

Imi*, Swordfish, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Szia. Miután nem időkorlátos, így akkor adod be amikor akarod. Ha részletekben, akkor részletekben.

marcsi152, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Nálam nem lehetséges a beadás, nem zöldül ki a gomb, csak írja, h 600 kell és nem változik zöldre. És bevisz a gazdaboltba, hogy vegyek, de maxon vagyok, a 300on.

Swordfish, -kaktuszable- és Maszatka47 kedveli ezt.
  8. KriszoD

KriszoD Utánpótlás-írogató

Bocsi nem olvastam végig minden választ hátha megtalálom, így talán gyorsabb lesz. Mi az a 0 percezés?

9. kukori80

Gondolom hogy a többi feltétel még nincs meg.Ha csak a vízre kattintasz és nem a többire akkor a vizet be tudod adni.

10. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Éppen ellenkezőleg, minden más be van adva és csak a víz miatt nem tudok továbblépni. Az a baj, h nem tudom beilleszteni most a képet, de próbálkozom vele.

11. kukori80

Fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma. Úgy is megpórbáltad hogy berakod maxra amennyi vizet kér? és utána újra raktad?

Maszatka47 kedveli ezt.
  12. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Tudsz nekem mondani egy olyan képfeltöltőt, amit elfogadnak itt, mert amiket én használtam, mind tiltottnak számít.

Swordfish, -kaktuszable- és kukori80 kedveli ezt.
  13. kukori80

Én a Képfeltötőt használom, de azért előtte javasolnék egy ki-belépést a játékból. Miután nem időkorlátos, akkor rakod be a vizet amikor akarod, nem tartály függvénye.

marcsi152, -kaktuszable- és Maszatka47 kedveli ezt.
  14. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

http://www.kephost.com/image/JaAt#

Ez nem mai probléma, hanem már régóta, csak mindig lusta voltam rákérdezni. Azt hittem h általános probléma, vagy bővíteni fogják a tartályrúnát.

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok- aki még ébren van :)
    Beértek a Vadasparkjaim, úgyhogy mégsem kell várnom reggelig, amíg beérik az egymagvú tök, hanem az ólakból jött annyi röpi amivel be tudtam fejezni az eventet.
    Kívánok nektek is mielőbbi és kielégítő mennyiségű felröppenőt és sikeres befejezést! :inlove::inlove::inlove:

Szia Zsolti! :)
    Bocs, hogy belekotyogok.... Valószínűnek tartom, hogy hibás a beállítás a gazdakörbe való beadásnál. Ezt így tudod megnézni:
    A játék ablak jobb felső sarkánál a kettős fogaskerék jelre kattints rá, és a bal alsó villáskulcsra katt, és kijön ez az ablak, ott állítsd be a gazdakörbe való részletekbe beadás opciót, és mentsd el.

Még elindítok pár vonatot, aztán kívánok mindenkinek nyugodalmas

16. kukori80

De ezzel nincs semmi gond, add be a vizet és utána tötsd újra a tartályt.

genka53, Leho69 és Maszatka47 kedveli ezt.
  17. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm, a problémám megoldva! Modik, kérlek ne haragudjatok az Offért.

Kukori, úgy nem volt lehetséges, mert szürke volt a gomb, be kellett állítani, a részletekben történő beadást és így már zöldre, beadhatóvá változott a gomb. De azért neked is köszönöm a segítséget! Szép álmokat Nektek!

Utoljára szerkesztett: 24.3.18
  18. kukori80

Igen, látom. Arra nem gondoltam hogy másképp van beállítva nálad. Az a lényeg hogy sikerült. :)Cakát mindenkinek.

genka53, marcsi152, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  19. pap_nori_97

pap_nori_97 Fórum-zöldfülű

Csak 1 kérdés. melyikkel tudok több felröppenőt szerezni, fával állatokkal vagy ültetéssel?

20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szívesen! :)
    Örülök, hogy segíteni tudtam, és megoldódott a probléma.
    További sikeres játékot! :inlove:

taga1, -Csiki-, Imi* és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.