Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ancsigazdi

ancsigazdi Fórum-zöldfülű

sziasztok honnan tudok cukor almát szerezni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.18
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A szigeten, a Maja majmok szentélyében kellene először megszerezned az annónafa kiváltásának jogát. (10. kamrában)

Ha van elegendő aranybanánod, akkor a megszerzést követően a piros kosárból tudod magát a fát megvásárolni, majd a termését leszüretelni.
    De ekkor már a piacon is látod a fa termését, vagyis a kiváltást követően vásárolhatsz is belőle.

A kamra csak abban az esetben nyitható, ha az előtte lévő kilencet már birtokba vettük.

Maja majmok szentélye ismertető és táblázat a kiváltásokhoz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

A tavaszi kertészkedés soron lévő feladatát farmarany ellenében is kiválthatod, ennek értéke 5 FA.(ha rendelkezel ilyen fizető eszközzel)

Ha egyik megoldás sem lehetséges számodra, akkor javaslom, hogy a farmos oldal feladataira összpontosítva haladj a másik kivételezett ól megszerzéséig.

3. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Grt neked is:) Oroszlán megvan, a csiga lassabban:) Osztrákról tud valaki valamit? Hol van?

Swordfish, -kaktuszable-, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Az alkimistában lehet keverni virágokra ható érésgyorsító löttyöt, vagy venni a piacon!

Swordfish, -Csiki-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A felhő kész és az oroszlánom is meg van holnapra a csiga is meg lesz és szuper lett szarvasbogaram is tökéletesen elégedett vagyok mindenkinek ugyn ezt kívánom

Swordfish, -kaktuszable-, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végre beérte az oroszlán a csigát.

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Sajnos biztosat nem tudok. Napok óta nem lépett be, bagolyra nem reagál:(Aggódom.

Swordfish, -kaktuszable-, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  8. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    A Csiga-biga már jól érzi magát a erdőben. :)
    Az eventet befejeztem.:) Sok sikert, aki még küzd, és nagy gratula aki befejezte már. Idő van még bőven.

Swordfish, -kaktuszable-, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  9. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Oroszlánom megvan, hópihék még nem engedik a csiguszt, de talán holnap nálam is húzza a csíkot. Örömömre bogaram és vörösbegyem is lett, így sikeresnek mondható ez az időszak. Felhő beizzítva. Aki még küzd, hasonló jókat kívánok ! A többieknek gratula ! Jó éjt !

Swordfish, -kaktuszable-, -W-595- és 12 más kedveli ezt.
  10. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

A vörösbegyet hol találtad?

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Őt nem a vonat hozza hanem a szerencse adott esetben!

Itt

Swordfish, -kaktuszable-, -Csiki- és 4 más kedveli ezt.
  12. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

A Bécs csak pénzért vehető?

Swordfish és Imi* kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Rákattintottál a zöld "Itt" szóra az előző hozzászólásban?

Egy ismertetőt olvashatsz, ha megtetted.

A Bécs talányos tenyészet egyenként is megvásárolható farmaranyért.

1 ilyen talányos tenyészet ára 15 FA.

A kihelyezést követően 5 óra múlva felfedheted a talányt, milyen ól fejlődött ki belőle.

Az ismertetők, a zöld feliratos mondatok minden esetben egy új lapon jelennek meg a böngészőnkben. Onnan lehet az alap információkat összegyűjteni, megjegyezni. Ez az online játék egyik eleme, hogy leírásokból tájékozódhatunk, milyen események, milyen szabályok vonatkoznak az adott játékra.

14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Egy kis helyzet jelentés. A bal oldali oszlop teljesítéséhez jelen pillanatban hiányzik 16 db hópehely, a jobb oldalihoz meg 7 db harmatcsepp. Az esőerdőben és a bahamán 12 óra múlva aratható sárgadinnye, a normál földön, az erdei tisztáson és a szédült szántón 3 óra múlva aratható krőkusz van. Remélem, hogy meghozzák a hiányzó mennyiségeket. A paszuly már tegnap óta üzemel. Az eventhez nem vásároltam semmit készpénzért. Csak az event növények felszaporításához használtam el 100-110 db szupertrágyát. Attól kezdve 1x1-es földön termeltem vízzel és egyes esetekben trágyával, nulla percezés nélkül. Gratulálok mindenkinek a kész eventhez, a még küzdőknek sok felröpit és kitartást.

Swordfish, -kaktuszable-, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  15. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Na még 33 hópehelynek kell a farmomra hullania és csúszhat a csiga :D

Swordfish, -kaktuszable-, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Az event végére már biztosan kész leszek 63-69 a jelenlegi állás.A Baha is nagyon nehezen indult nálam.Szóval kellett 0 perceznem hogy idáig eljussak.Vonatozok rendesen,de nem jött bogaram:cry::cry:.Olyan szerencsétlen vagyok:cry:Na majd fel jön még az én napom is mondta nagyanyám.xD

Fuhur, Swordfish, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  17. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Jelenleg 66/39 az állásom az eventben. A tegnapi délutánomat rászánva a gazdakörre és az időkorlátos feladatra sikerült összeszednem 39 banánt,az event is adott 13-at ebbe.Már csak 1 banán kell a solanum kiváltásához,ami estére meglesz,hisz akkorra érnek be a fáim az időkorl.feladathoz.
    Látjátok,nem szabad feladni,csak akarni kell!
    Hajrá mindenkinek!

Swordfish, -kaktuszable-, Leho69 és 15 más kedveli ezt.
  18. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek.
    Felhő beüzemelve.:cry:Csemegézés folytatódik.:D
    Gratulálok aki végzett és kitartást aki még hajrázik.
    Szép napot és hetet mindenkinek!

Swordfish, -kaktuszable-, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :)

Event teljesen kész, csigás oldalt is be tudtam fejezni, s közben még egy időkorlátos gazdakörit is megcsináltam. Boldogság van. Ja és lett 3 szarvasbogram csupán 8 titkos rakományból. Már csak 2 új fa, és a vörösbegy megy az orrszarvú hiányzik a farmomról, de egyszer azok is beköszöntenek, remélem :)

Mindenkinek hasonló sikereket, és sok röpit aki még küzd értük :)

Fuhur, Swordfish, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  20. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

sziasztok, mivel nincs egy darab "cukoralmafám "sem és venni sem lehet a piacon feladtam. nem sokára a 99 szinten leszek de a feladatok mára elérték azt a szinte teljesíthetetlen szintet hogy csak azok akik " vásárolnak egy csomó farmaranyat " tudják befejezni ,,
    ...Merre tartunk?...

kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.