Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Eventet fullra befejeztem, begyűjtöttem az érte járó csiga és oroszlánólamat, utóbbi még nem volt.
    Tegnapelőtt estére letermeltem szépen kényelmesen az event növényeket, (kizárólag nappali ültetésekkel, éjszakára hosszú ment)
    azóta éjjel nappal hosszú és méghosszabb növényekkel meglettek a felröpik, és így lettem fullra kész.
    Se nulla perc, se egyéb trükk nélkül..

Vonatról is kaptam 4 szarvasbogár ólat + 2 rózsaszín ólat, úgyhogy én elégedett vagyok.

Sok felröpit a még eventezőknek, akik készen vannak vele, azoknak jó pihit!

-Csiki-, taga1, Fuhur és 23 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most lettem kész az eventel - fullra végig vittem, meglett a csigusz és leo király is :):inlove::inlove::inlove: még egyik sem volt.
    Először az event növényt termeltem le, - szupitrágyát csak a felszaporításhoz használtam.
    Majd nappal olyan növénykéket ültettem amiből kevés a készletem, de éjszakára mindig hosszú érésű ment, azt nem mondom, hogy nem aggódtam a felröpik miatt, de úgy gondoltam ha minden kötél szakad akkor még ma délután előkapom a nemesített hagymámat. ;)
    Holnap majd csak délután kerülök farm közelbe :).
    Gratula a végzősöknek, kitartást sok felröpivel a még küzdőknek.

-Csiki-, taga1, Fuhur és 18 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jön még kutyára dér. Egy nyugdíjason mosolyogsz, mely oly generáció, hogy a gép elé való ülés is nagy dolog.
    Néhány év és melletted fog elmenni az idő.
    Akkor tessék igyekezni, mert már tuti.
    400 csillagot egy-két nap alatt lehet szerványolni. Az nem sok.
    Vannak gazdakörik, amelyek ontják.

Megeszi a tyúkot. A sárgát is.

mentorkiller, taga1, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  4. povika

povika Járnitanuló

Swordfish és Maszatka47 kedveli ezt.
  5. povika

povika Járnitanuló

sajnos én nemtudom befejezni. mert. nincs solomom mammus -

om.

Ribiszke és cicanya kedveli ezt.
  6. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok! Reggel sikerült befejezni az eventet :) így lett oroszlánólam és csigafészkem is. Ráadásul sikerült egy szarvasbogár ólat is szereznem a gőzösről. Nagy az öröm, mert egyik sem volt még! Köszi BP :inlove:

-Csiki-, maszilva, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  7. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok!Szombaton készen lettem én is ,de a hangulat miatt teljesen elment a kedvem az örömködéstől.Ahogy olvastam ,hogy hosszú évek óta játszó gazdák dühösen vádaskodtak,hogy nekik biza ez meg amaz nincs ,hogy tiszta pénz nyelő meg stb....teljesen elszomoritó,lelombozó tudott lenni .Oldalakon át ismétlődő kérdések és a segitőkész gazdák betámadása...Na de elmondom mégiscsak,nagyon tetszett az event,mert a múlt hét folyamán igencsak elfoglalt voltam,igy jól jött ez a felállás,hogy kevés növény és sok felröpi. Egész héten hagymát,mogyorót,tönkölyt,szegfűt,málnát ültettem a farmos területeken,egymagvút,sapkakaktuszt,saquarót a bahán. Délután egy kör eventgaz,majd éjszakára hosszú ,annak függvényében mit dobott a turmix-nagyon fog hiányozni-,igy meglett a felröpi,sőt jóval több a kelletnél és rengeteg szabadidőm is maradt a dolgaim intézéséhez és a pajta is jól feltelt.Szombaton lenyomattam a hiányzó eventest és tádám:D kész is lettem.A kis farmomon ugyanez ment,ott egy ki elakadás lett volna a banánokkal,de itt annyi jó tipp elhangzott,hogy leredukáltam a problémát 10 farmaranyig,amit egy itt elhangzott tanács alapján a Struccpolitika,gazdaköriből váltottam ki.Ez sem került sokba,mindössze 10 szuper tápba , amivel a hiányzó kazuárokat tenyésztettem.Tehát nem került pénzbe,mindössze éltem a játék adta lehetőségekkel és olvastam8)

-Csiki-, maszilva, taga1 és 27 más kedveli ezt.
  8. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

Sziasztok

Bahamás részt sikerült megcsinálnom, de sajnos a sima farmosnál 10.-nél járok, mert nincs elég bahamás felröppenőm, hogy keverjek a malomba :( :(
    Tudtok tanácsot adni, hogy bahamán, hogy tudnák rövid idő alatt a legtöbb felröpennőt csinálni?
    Sima farmon van 14E event növényem és 400 felröpim ( hagymából ) de bahamán nem tudom :(

-Csiki-, Leho69 és Gio kedveli ezt.
  9. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia!
    Nehogy elmenjen a kedved az örömködéstől a sok nyürrögő miatt. Én nagyon örültem ennek az eventnek, pontosan azért, amiket leírtál. És persze az oroszlánnak is nagyon örültem, a csigának is de abból már volt 1 a gazdaköriből.
    Ha nem lelném kedvem ebben a játékban én biztos, hogy nem játszanám.
    Én sosem költök valós pénzt játék(ok)ra, kivétel a turbomalom.
    További örömteli játékot kívánok.

-Csiki-, maszilva, Rékuci1111 és 13 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Szia. Nagyon kevés már az idő. Csak azt tudom javasolni hogy 2x2-ben a leghosszabb növényedet ültesd a bahán sz.trágyával, fehér ártatlansággal és karácsonyi sütivel. Deeee...... még csak a 10. feladatnál tartasz, nem tudom hogy érdemes-e neked ennyit rászánni. Biztos hogy végig nem fogod tudni megcsinálni csak sok sz.trágyával, inkább nézd meg hogy a következő lépésekben van-e olyan ami még érdekel és azt vedd ki, a többit hagyd elmenni. Sok sikert.

-Csiki-, marcsi152, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  11. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

24orás a leghosszabb idős növényem és akkor csak 2-3szor tudok aratni. Mi lenne ha 2X2 sima földbe vettném ugyan ugy? adna eleget? 600szupertrágyám van.

Leho69, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)
    Kész lettem én is, a hiányzó 80 harmatcseppet kipréseltem a tegnap ültetett solanum és egymagvú tökből :)

-Csiki-, kovacstne, Rékuci1111 és 15 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Én is 2x2-es sima földre gondoltam. Kb. óránként lehet aratni egy 6 órás növényt, de viszi a sz.trágyát. 24 órást sima földbe meg felesleges rakni mert akkor is csak annyi felrepit kapsz mint egy 6 órásból. A kockák számánál nem kaphatsz többet.
    Pffff... ez nehéz kérdés. Nekem nem érne meg 600 sz.trágyát ez az event, mert nem maradna a következőre és ki tudja hogy milyen nyeremények lesznek a következőben. Ezt neked kell tudnod hogy mennyit áldozol rá.Ha belekezdesz akkor sok sikert.

-Csiki-, marcsi152, missuzy_53 és 5 más kedveli ezt.
  14. Franciske

Franciske Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem szoktam írogatni a fórumon, inkább csak olvasgatok, de a sok negatív hsz után úgy gondoltam, leírom én is a tapasztalataimat.
    A farmom régi, de évekig nem játszottam vele, így sok mindenből kimaradtam. A mostani eventet nem tudom befejezni, mert nincs meg minden bahás növényem, de ameddig tudtam, eljutottam. Csigám meglett és a felhőm is! Nagyon örülök nekik, mert nem számítottam rá, hogy eddig eljutok, és csak 3 feladatot teljesítettem Fa-val, de nekem ennyit megért. A talányos ólakból pedig lett 4 szarvasbogaram!
    Ezer köszönet a sok türelmes fórumozónak az ötletekért, segítségért, sok mindent tanulok Tőletek!

-Csiki-, maszilva, taga1 és 18 más kedveli ezt.
  15. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia!
    Gratulálok. A szarvasbogarakért pedig "irigyellek", nekem sajnos egy sem jött. 1 db még pár óra múlva érik be, reménykedem. (pedig már 20 db szarvastápot be is kevertem, úgylátszik hiába).

-Csiki-, kovacstne, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  16. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Kész vagyok én is minden farmomon!Titok ólak,csiga, oroszlán kihelyezve.Szerettem ezt az eventet!

-Csiki-, maszilva, Fuhur és 11 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia. Végreeeee valaki aki nem puffog. :) Így kell nekiállni mint ahogy Te. Nem tudod még megcsinálni, de nem keseredtél el. Viszont látod hogy miben kell fejlődnöd és csak előre a hadak útján:). Ha így folytatod akkor sikeres leszel. Gratulálok.

-Csiki-, kovacstne, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Kész a teljes event. :D Reggeli nőszirom, kalapácsos nemesítéssel, 37-40 körüli hópelyhet adott , meg 22 kalapácsot (ez volt a lényeg). Estére is nőszirom lett ültetve.

-Csiki-, Rékuci1111, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  19. Franciske

Franciske Fórum-zöldfülű

Ebben az eventben sok mindent tanultam, pl. nemesítéssel kapcsolatban is, mert sajnos minden fórumtémát nem tudok elolvasni, időhiány miatt.Eddig nem tudtam, hogy egy nemesített növény több bónuszát rakjam be a rekeszekbe, most már így tettem. Eddig azt is értetlenül olvastam, mi az a legenda. Most kiváltottam, bedobtam a régi kupáimat, és kicsit turbóztam is rajta, és ezt mind ebben a fórumban olvastam.
    Úgyhogy próbálkozok, és amennyit időm enged farmozok. Ja és továbbra is olvasom a csevegőket. :D

-Csiki-, kovacstne, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  20. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok eventezők!
    A tavaszi event kész!!! Hurrá! :)
    Nekem nagyon tetszett. Jók a nyeremények minden hókusz-pókusz nélkül volt teljesíthető.:)
    Aki még küzd, annak kitartást,aki végzett annak gratula.

-Csiki-, maszilva, Rékuci1111 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.