Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Lett 5 szarvasbogaram :) Nagyon örülök neki

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sajnos a növények rövidítése (turmixolás) nem lesz sokáig, itt vannak az új lehetőségek amik nem fogják csökkenteni az érésidőt. Reméljük hogy ezt még átgondolják.
    Berakom ide is az új dolgokat:
    KépeNeveHatásaBónusz mértékeHatóidőMesterségRekeszMesterségpontKeverési idő/darab
    [​IMG]Trópusi coladaTermésbónusz az egyéb kategóriájú növények esetén+3 termés18:00Természetgyógyászat 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]Vanília sunriseTöbb TP/BTP egyéb kategóriájú növények esetén75%10:00Természetgyógyászat 5. szintArany40510:00 perc
    [​IMG]Croissant *Termésbónusz gabonák esetén+2 termés18:00Pékműhely 4. szintGyémánt27010:00 perc
    [​IMG]Csokis croissantTermésbónusz gabonák esetén+3 termés18:00Pékműhely 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]KaramelltortaTöbb TP/BTP gabonák esetén75%10:00Pékműhely 5. szintArany40508:00 perc
    [​IMG]HibiszkuszlekvárTermésbónusz zöldségek esetén+3 termés18:00Lekvárfőző műhely 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]Eukaliptusz-zseléTöbb TP/BTP zöldségek esetén75%10:00Lekvárfőző műhely 5. szintArany40510:00 perc
    [​IMG]Paracsicsomi koszorúTermésbónusz virágok esetén+3 termés18:00Virágkötő 5. szintGyémánt40510:00 perc
    [​IMG]VirágkoronaTöbb TP/BTP
    virágok esetén
    75%10:00Virágkötő 5. szintArany40510:00 perc
    * A Croissant egyben köztes termék is. A Csokis croissant előállításához szükséges alapanyagok között is megtaláljuk.
    A recepteket nem kell kiváltani sehonnan, nem kell fizetni értük semmit.
    Ha valaki elérte a mesterségek szükséges szintjét, a recept megjelenik az elkészíthető termékek listájában.

-Csiki-, marcsi152, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  3. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Na nekem ezek a receptek a következő évezredben lesznek meg:) Amúgy engem nem zavar, de tehettek volna a kicsiknek is valami jót:) olyan vigasz díjként:))

Gio, -Csiki-, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  4. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Eventet befejeztem :) A felhősor már tegnap megvolt és bár reggel még nem nőttek ki a szegfűim,délután hozták formájukat és elegendő felröpit biztosítottak,hogy beadjak mindent.Az expressz utolsó titkosát kiraktam,csalódás volt bár még ebben az egyben bízok.Sárga és narancs ólakat,terményeseket kaptam,talán 1 piros hód volt,bölény az több,fácán is pár db és egy sólyom,ami említésre méltó,a narancs szamártól már a víz is kivert,na abból volt sok.:wuerg:

Gio, -Csiki-, Brigi031976 és 6 más kedveli ezt.
  5. adri2983

adri2983 Junior szaki

Sziasztok!
    Nagy az öröm! Én is készen vagyok! Nem csak a felhőt, hanem a teljes feladatsort sikerült megcsinálnom! :D:inlove::D
    Szerintem annyira jók voltak az ajándékok, hogy megérte költeni rá egy kicsit.
    Jöhet a következő event.
    Sok sikert mindenkinek!

Gio, -Csiki-, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Ezt majd át kell gondolni azoknak akik növényeznek hogy mikor, melyiket.
    Az eventhez ebben a formában nem sok segítséget fog adni, mert nem rövidíti az időt. Most picit úgy érzem hogy a kicsiktől elvettek egy lehetőséget. De még hátha raknak bele egy csavart. :)

-Csiki-, Brigi031976, -tita76- és 8 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Bizony én sem vagyok boldog tőle, hogy nem került az új termékek közé érés csökkentő. Ráadásul, ha megnézzük az új termékek előállításához rengeteg és sok minden kell. Pont azért volt jó a turmix érés csökkentője (igaz nem volt olcsó az sem) mert pld. egy 20 órás mázkelep érés idejét egy 20 és 10% mixerrel és az alkimista éréscsökkentőkkel le lehetett húzni 8 óra körüli időre. És ez nagyon sokat számított. Ok, hogy most +3 db-al több a hozam és nem 2-vel, de összességében ha az időt és a csatnival kapott + 2db-ot nézem, hatékonyabb az idővel csökkentett termelés. Szóval bánatos vagyok, hogy ez a lehetőség megszűnik. Minden esetre aki ma még szeretne turmixolni az figyeljen oda, mert egyenlőre úgy tűnik a gyümölcs darabokat már nem lehet használni.

Tegnap én is kész lettem az eventtel, és maradt szép számmal felröppenő a pajtában. Mivel időhiányos voltam a múlthéten jól működött a fordított event taktika. Szombat délutánra meglett a teljes felröppenő, és tegnap estére kész lettek az enövények is. Kicsit hosszabb időt vett így igénybe a teljesítése az igaz, de legalább biztonságosan és stresszmentesen kész lett.

Gio, maszilva, Brigi031976 és 14 más kedveli ezt.
  8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az oroszlánnak, de mostmár egészen közelről, mert megérkezett a Bahára. :)

Gyúrjál erősen, érdemes megostromolni a Tölgy csúcsát minél előbb, mert nagyon hasznos a legenda. :)

Gio, -Csiki-, Ditti58 és 7 más kedveli ezt.
  9. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ha segítséget szeretnél, mindig keresd a megfelelő topikot! A pletykafészek a legkevésbé alkalmas erre. Minden eventnek van csevegője, ott nagyon hamar kapsz választ a kérdésedre.

Gio, -Csiki-, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Sziaaa:) Nem hiszem hogy így fog maradni. Gondolom hogy ez az első lépcsője valaminek és majd beraknak valami csökkentőt is, különben annyi levelet kapnak hogy kamionnal kell vinni hozzájuk a leveleket. :D Csak van ott is valaki aki turmixolt és hiányolja majd. :D

Gio, -Csiki-, Brigi031976 és 9 más kedveli ezt.
  11. emimó

emimó Utánpótlás-írogató

Hihetetlen! készen van. Sikerült! kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön' Azok a hópelyhek?!

Gio, -Csiki-, Brigi031976 és 10 más kedveli ezt.
  12. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. Megint rosszul csinálok valamit. Nem tudom kiváltani a szentélybe az a solam....
    pedig van 44 banánon csak 40-et ir de még sem adja ide.

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A 11. kamra ki van váltva? Amíg nincs, nem lehet belőle szobrot kiváltani.

Gio, marcsi152, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia. Előtte ki kell váltanod a belépési kamrát, csak utána tudod kiváltani a Solanumot.

Gio, -Csiki-, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  15. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Talán sikerül,úgy látom

Gio, Ribiszke, rokaro1 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. cicanya

cicanya Haladó

Köszönöm akkor majd még gyűjtenem a kell a banánt

Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Oké, de szólj rám mert agyam mint a szitaxDMost lettem kész teljesen hurrá!!!!!!!!!!

Brigi031976, marcsi152, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratulálok! :) Ügyi voltál. :)

Utoljára szerkesztett: 26.3.18
    marcsi152 és -W-595- kedveli ezt.
  19. karateri

karateri Utánpótlás-írogató

Jaj! Nem is tudtam, hogy ennyire béna vagyok! :D Mindent megpróbálok, de csak toporgok... holnapig még be kell szereznem a két jószághoz szükséges mennyiségű felröpiket! :D Persze több, mint egy év kihagyás után, ez is szép teljesítmény! Csomó olyan dolgot olvasok itt, amikről fogalmam sincs... Kupák, rúnák, legenda... :D Ki van váltva, de hogy szerzek még kupákat??? Semmi esélyem nincs! :D Most ez önirónia magammal szemben. Bele fogok rázódni.. jobb így, mintha csak tötyörögnénk a játékban! Köszi az eventeket! Szép estét mindenkinek!

Gio, -Csiki-, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  20. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Sziasztok!

Én is most lettem kész, és roppant örülök, hogy reggelre nem maradt semmi, mert 5 óra 40-re megyek dolgozni. Reggel piszok nyűgös lettem volna, ha ide vonzanak a hópelyhek. (Vagy a hiányuk! :) )
    Jó éjt mindenkinek!

Gio, karateri, -Csiki- és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.