Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Viki :)

Nem 10 perc a hatóideje, hanem az elkészítése 10 perc, a hatóideje 18 óra, legalábbis remélem, hogy a 18:00 azt jelenti, mert nincs melléírva, mint a keverési időnél :)

taga1, Gio, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  2. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Köszönöm, akkor tényleg jól értelmeztem a táblázatot, csak egy kicsit megzavart az a 10 perc. Meglátjuk mi sül ki belőle egy jó kis növénynemesítéssel körítve talán...

Gio, Sali~*.*, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  3. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó estét mindenkinek!
    Hát...,nyögve nyelősen.... de kész vagyok az eventtel ,mindkét oldal fullra teljesitve :)
    Megvan a csigusz és az oroszlán!xD
    Az eredeti tervem az volt hogy csak a felhőig megyek,de aztán gondoltam egyet és egye kánya, végig vittem mindkét oldalt.
    Igaz hogy 20 FA ba került mert jó pár dolog nem volt kiváltva,de nem sajnálom,mert ha ezt például titkosokra költöm akkor ugymond zsákbamacskát veszek, adott volta sárga ólakat,de minek!!!!:wuerg:
    Igy legalább 20 FA ,...és tudtam, megvan az oroszlán,annyit meg nekem megért!:)Nem is beszélve az öszes többi dolgokról amiket még adott!:p
    Aki még nincs kész annak sok sikert,és hajrá!.....jó kis event volt ez! ;)
    Még a titkosokat holnap teszem ki,...meg feltettem az ólgőzősre a sárga ólak egy részét hátha lesz belőle valami új állat!
    Ja és vettem 10 bécsi tikosat xD hagy szaporodjanak ismét a sárga ólak! xDxD

taga1, Gio, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Remélem, hogy jól értelmeztem, legalább egy ó betűt oda lehetne írni a hatóidő mellé az ismertetőben, mert így megtévesztő lehet.

Sali~*.*, Leho69 és kanzlerviki kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Látod Cyra hogy mi a baj? Nem olvassák el rendesen, csak nem tudom hogy miért. No most berakok egy saját táblázatot, ezt én csinálom saját magamnak és sok mindentől megkímél.. Nem kerül semmibe, csak az aktuális dolgokat hozzáírom. Javaslom mindenkinek akit érdekel a játék hogy csináljon egy saját táblázatot és nem lesz gondja:

achacha xl, xxl 2016.06.24.
    Buzogányfa 2016.08.19.
    citrancs xl-xxl 2016.08.19.
    Paradicsomfa – termése a tamarilló - (szentélyben váltható)
    Annónafa – termése a cukoralma - ( szentélyben váltható)
    langszat- termése a langszat - (szentélyben váltható)
    Frangipánifa – termése frangipánivirág - (szentélyben váltható)
    Makadámia – termése a makadámiadió - (szentélyben váltható))
    ötlevelű akébiafa -2016. 11.04. - fás válogatásból
    bougainviella bokor xl – xxl. 2016.11.04. - fás válogatásból
    rolliniafa xl-xxl 2016. 11.04. fás válogatásbóll

Cyra65, marcsi152, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  6. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia!
    Nekem is van ilyen táblázatom,csak nem ilyen szépen irva xDfolyamatosan irom egy füzetbe mindig mikor megjelenik valami új...:) Kérdezném mit jelentenek azok a jelek az utolsó rublikába?:)

Cyra65, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én ezeket már a gépbe írom ,mert ott könnyebb módosítani, persze nekem is van füzetecském.:D A jelek után vannak az ólak, de azt most kitöröltem.

Cyra65, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Jelentem a 100% kész a tavaszi előkészületek :)
    Így jöhet a tavasz most már kész a előkészítő event :)
    Köszönöm az megoldásokat és a további kis segítségeket (Mi melyiket adja stb....) :)
    Igaz így sokba került a bahás rész de az is megcsináltuk.
    Remélem nem fogok ez miatt a következő eventeknél kihagyni. Mert kiváltottam párat és elfogyott a ab-m :)
    Amúgy utolsó pillanatra megint meglettek a felröppenők. Még jó hogy reménykedtem ez ügyben :)

Gratulálok akik befejezték velem együtt és kitartás akik még hajtanak. :)

Üdv: DRAGON86

U.i.: Remélem aranybanán is kezdenek majd osztogatni ingyen most már :) Mert akkor nem tudom kiváltani a többi szentély dolgot :)

Cyra65, Gio, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  9. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Köszi. Nem búslakodok úgy is elöbb utóbb összejön. Mindegyik állattal így volt eddig. Nemsokára nem fogjuk tudni hova tenni a rengeteg oroszlánt :D

taga1, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bementem a malomba, a formátum hh:mm:ss.
    A fiók formátuma tt:uu ó.
    Nem tom. Ha az 18 óra, vagy 10 óra aTP/BTPre, akkor a keverési idő 10:00 perc érdekes. Az óra sehol nem szerepel a leírásban, csak a perc.
    Várjuk az újabb őrületet, mert ebből is mindenki meg akar majd gazdagodni, aztán szegényebb lesz tőle.

Szép ez a táblázat. De mire jó? Hogy mikor miről maradtál le? Mert a titkosak nem adnak termést, például a buzogányfa meg sem próbál buzogányt adni.xDxDxD Legalább egy fél bézbólütőt.
    Egyébként én is felírok mindent, aztán mindent kidobok.xDxDxD De, ha mégsem, akkor többé nem találom.

taga1, dagi18, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  11. nemoo55

nemoo55 Utánpótlás-írogató

Akkor is furcsállom, hogy a bahás oldalon az egyszerű, legtöbbek által birtokolt termékek a sor végére kerültek, a szentély 10. oszlopában megszerezhető termék meg a sor elején. Értem, hogy nem kötelező mindenkinek minden eventet teljesíteni, de a 120 feladat a felhősorhoz így nagyon keveseknek lehetséges. Mindegy, így jártam, azért sok jó ólat sikerült a vonatról szereznem.

taga1 és linzenpolc kedveli ezt.
  12. MiamiHeat2011

MiamiHeat2011 Fórum-zöldfülű

szia. én nem igazán szoktam fórumot olvasni, és most láttam h van egy jó technikád h legyen elég felröppenő. de a kiírás alapján nem teljesen világos nekem. tudnál mesélni nekem erről a fordított technikáról, meg minek a rövidítése a GK?
    lehet nagyon hülyeségeket kérdezek, h ezt én még nem tudom.
    ebben az esetben ne haragudj.
    a válaszoknak mindenképp nagyon örülök :)

Gio, marcsi152, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A természetgyógyász mesterség turmix funkciójának eltávolítása után kapunk 9 receptet a lista alapján.

Mindegyik recept az adott mesterség 5. szintjén lesz használható.

A receptek alapján készített termékek előállítási ideje 10 perc. (Az 5. szint miatt, hiszen eddig is ennyi időbe került egy termék összeállítása abban a fokozatban.)

A termékek hatóideje órában kifejezett a táblázatban.

Bízom abban, hogy emiatt nem lesz senki "megkeveredve" a továbbiakban.:)

Vállalom az offot miattatok is, és természetesen magam miatt is. :)

taga1, Cyra65, Gio és 10 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Van egy farmom, melyen az utolsó 4 kamrából, több minden van kiváltva, mint az első négyből.
    A bahán az egyes dolgok kiváltása opcionális már. Nem szükséges sorban haladni az egyes kamrák tartalmának kiváltásával. A régi farmoknak nem volt ilyen lehetőségük. Anno úgy haladtál a bahán, mint a farmon.
    Most az a jó stratégia, ha valaki megszerzi az összes kamrát először, és utána kezdi kiváltani az egyes dolgokat.
    10 kamrában már ott is van a sárgadinnye, mellyel alsó szinteken hasítani lehet, és felröpi vadászatra is igen jó.

És senki nem azt írta a hivatalosban, hogy 3as szinten teljesíthető az event, hanem 3as szinttől érhető el. Aki ez alatt van (1-2 szint a bahán), nem kap felröpit, nem tud bahás malommal keverni, és nem lát eventgazt. Vagyis 3as szint alatt el sem tudja kezdeni.

taga1, Cyra65, Gio és 6 más kedveli ezt.
  15. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Gio és mebajah kedveli ezt.
  16. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Ma reggelre kész lettem az eventtel. Örülök az oroszlánnak és a csigának is.:inlove:
    Nincs pannim, de pluszban még így is maradt 157 harmatcseppem és 80 hópelyhem.

Gratulálok mindenkinek, aki végig csinálta. Akiknek hiányzik még pár darab felröpi, azoknak hajrá, biztos meglesz. ;)

Cyra65, Gio, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  17. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Banánok begyűjtve,event kivégezve!Azóta már 16 banánom is lett innen-onnan.A felreppenők már pluszban vannak,de sosem gondoltam volna,hogy megcsinálom.Elhatározás és akarat kérdése is a taktikázás mellett,de én nem szoktam feladni,csak amikor már tényleg semmit nem tehetek.
    Sok sikert a küzdőknek és hatalmas gratula a kitartóaknak és a sikeres befejezőknek!:)

taga1, alpha58, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  18. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Köszönöm, de ez inkább a Te érdemed!:)

Cyra65, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  19. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Végre sikerült befejezni az eventet! Többször is hibáztam benne :cry:és úgy nézett ki, hogy a vége befuccsol, de minden kész!:D
    Mindenkinek hálás köszönet a segítségért, jó tanácsokért! További kitartást a még küzdőknek és gratula a már végzetteknek!

taga1, maszilva, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  20. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok, jó reggelt!
    Se csigám, se oroszlánom nem lesz... A csiga még talán meglehetett volna, ha este nem alszom be...
    Jobb oldalról meg hiányzik egy gaz, az azért nem megy.
    Szomorú vagyok. Tarthatna egy nappal tovább az event? :D Még nem vagyok felkészülve a végére :D

Gio, Sali~*.* és nyuszika215 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.