Visszajelzés Tavaszi kertészkedés - tenyésztős event 2024. április - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 10.4.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük értékeld!

Szavazás lezárva: 17.4.24.
  1. 1

84 szavazat
    26.1%
  2. 2

16 szavazat
    5.0%
  3. 3

20 szavazat
    6.2%
  4. 4

15 szavazat
    4.7%
  5. 5

17 szavazat
    5.3%
  6. 6

14 szavazat
    4.3%
  7. 7

12 szavazat
    3.7%
  8. 8

22 szavazat
    6.8%
  9. 9

28 szavazat
    8.7%
  10. 10

94 szavazat
    29.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zotya280303

zotya280303 Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon szépen köszönöm a precíz táblázatot. Így még könnyebb elfogadnom a döntésemet, hogy kihagyom. Egyedül elefántom nincs neon, de ez nem ér annyit. Talán még a pite jönne jól, de az is inkább a kicsi farmokon. Esetleg még a kuponok mozgatnának meg, de a talányosok mit sem érnek. A felhő még a kicsiken sem számottevő a jobb felhők ott is mind megvannak, ami meg kellene, akkor még nem játszottam csak a nagyon ott is kihagyással, ezért van amit hiányolok, de pótolni nem tudom. Bevételi bónusz is van bőven, hiszen a bónuszláda adja rendesen kivéve a növénybevételit, de azt itt sem adnak. Sikeres játékot kívánok mindenkinek aki megcsinálja a többieknek, mint magamnak jó pihenést kívánok.

Éva0315, Swartsch, erko63 és 8 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Írjál rám cserenapon, küldök neked neon elefántot.

Éva0315, Kuzdern, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Te jószagú málnabokor:oops: Erről Toma régi számolása jut eszembe arról mennyit kell tenyészteni egy aranyállatért....:wuerg:
    Aztán jöttek a boomok... az egytápos akció a láda hegyek... Ja és egy egy gyűjtögetős játék:inlove:
    Persze kell beadni ezt azt... nem is keveset... De azért ez simán megoldható;)

Éva0315, Swartsch, csillaglili55 és 2 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Tavaly dömping volt az egytápos napokból (havi 2-3 alkalom). Na de az idén már nem! Most havonta már csak 1 alkalom van, tenyésztés event alatt. Ezt nehéz elvenni a játékosoktól mert rögtön észre vennék. De nincs kőbe vésve, hogy ez mindig így is marad, és van rá más megoldás is, hogy kompenzálják az egytápos tenyésztés okozta kiesést. Ez az event pont az, ami annyi szupertápot igényel, még egytápos esetén is, a régi, felkészültebb játékosoknál is, mintha más régebbi tenyésztős eventnél nem lett volna egytápos akció. Szóval ha lesz egytápos, akkor is jóval több, akár dupla mennyiségű szupertápot használunk majd el, mint a korábbi eventeknél.
    :)

Éva0315, Kuzdern, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  5. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Nagyon ügyes vagy! - és milyen türelmes, így összeszedni.:inlove: Most legalább látszik, kinek mi éri meg. Köszönet érte! :inlove:A kicsiknek lehet, megéri, nekem személy szerint már minden van ezekből, jönnek a ládákból, 401 felhősorom van.
    Mindenkinek jó munkát, aki belefog! :):):)

Éva0315, alex0824, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Tavaszi kertészkedés event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok a felröppenők érkezéséhez az aratást a tenyészterepen!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

alex0824, -kaktuszable-, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az eventcsevegő nem hibajelző topik és nem is alkalmas segítségkérésre.
    Ha problémát tapasztalsz, kérlek, Segítségkérő topikba jelezd, Farm név és Farm ID megadásával, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben játszol, s a baloldali vagy a jobb oldali felületen tapasztalod a problémát.
    Köszönöm, ha így teszel, várlak a megfelelő topikban az adatokkal.

alex0824, Swartsch, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  8. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Köszönöm: Jutka

alex0824 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    Ez gyorsan ment!

Jó ugrásokat kívánok Mindenkinek! :)

10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratula.Tényleg gyorsan ment mind két feladat./ az az mind két event/
    Mindenem volt, nem kellett várnom ,hogy pótolni kell valamit.

11. Swartsch

Szia! :)
    Én is gratulálok neked! :)
    Nálam volt 1-2 dolog, amit pótolnom kellett, de az is megvan hamar!

12. -Holdfeny-.

Jó event volt!
    Összességében a nyeremények is jók;)

jutka190226, Éva0315, cirmi54 és 4 más kedveli ezt.
  13. Swartsch

Szia! :)
    Szerintem is! Mindenkinek más, h mi a jó! Én, saját részemről elégedett vagyok a nyereményekkel! :)
    Megy is rá a 10-es :)

jutka190226, Fuhur, -ágianyu33- és 9 más kedveli ezt.
  14. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok!

Nagyon tetszett ez a beadogatós event. Szerencsés voltam mert minden volt a pajtában. a cseresznye virág pedig egy kis plussz munka volt.
    Szép napot mindenkinek.:)

Fuhur, Éva0315, cirmi54 és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Ma 5 neon ólat bontottam... + jöttek fix neon ólak is...:music: Elférnek a menüben...
    S viszonylag sok bónusz láda is jött8) Kinyitásuk után is elégedett voltam;)

Fuhur, Éva0315, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gratula a végzetteknek, és sikeres tenyésztést, aki még csinálja! :D:inlove:
    Én is még nyűvöm, 3 farm mégiscsak több, mint egy. Jó munkához idő kell! ;)
    10 pont! Eddig 28 db 10 pontos, 11 szavazat 9 pontos, és ezzel szemben 30 db 1 pontos szavazattal került értékelésre az event. :)
    Aki nem siet az eventtel, és még ráadásul kevés a szupertápja is, ő figyelembe veheti, hogy napi 20 db felröppenőt kaphat a szomszédoktól, barátoktoktól, kisfarmokról. Ez 5 event-nappal 100 db Cseresznyefavirágot hozhat a "konyhára" a szükséges beadandó 500-ból.
    Bár "csepegtetve", de 115 db szupertápot visszaad a feladat is, igaz, a zömét a jobb oldal második részénél, de hol van az előírva, hogy csak a bal oldallal lehet kezdeni a beadásokat? ;)
    Aztán a sokak (sokunk) által remélt egy-tápos is várható.... tehát, ha csak a cseresznyefavirág miatt kell tenyészteni, akkor így viszonylag egyszerűen meg tudja oldani az eventet, aki akarja.
    Sok sikert! :D:inlove:

magdi06, jutka190226, vihence és 15 más kedveli ezt.
  17. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Ez most mind a beaadandó? Ennyi tenyészállat???

18. ibus53

ibus53 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A jobb oldali feladatsor 55. tételi főző pocok, de a pocok tenyésztésnél nincs ilyen. Akkor hogy lesz főző pockom?
    Üdv. Ibus

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az egereknél keresd. :)

vihence, Swartsch, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Érdekes adat lenne, hogy hányan csinálták meg az eventet azok közül akik egyesre érékelték;)
    Én már az 5-ös értéknél sem biztos, hogy neki állnék...:wuerg:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.