Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia . Maradhat az aláírásom? :p
    Bocs hogy ilyennel zaklatlak , jelenlegi körülmények között :oops:

-kaktuszable-, -orgona-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

3 órás horrornövényekre vegyesen adott 28 db elemet, így már van 46 db.:)

Főfarm - doboz ikon - váza ikon - elhasználódó fül alól tudod a Pinkie-t rátenni.

Peszi2, -orgona-, k-rusi és 11 más kedveli ezt.
  3. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Kellemesen csalódtam,gondolom ti is,egész jól jönnek a szellemek:D.

Shirkán53, Peszi2, taga1 és 17 más kedveli ezt.
  4. pedromonti

pedromonti Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen Baby a gyors választ:)

Baby72 kedveli ezt.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Hála isten átaludtam a kezdést, kivételesen ennek most örülök. :)
    Vita mellőzése mellett azért elmondhatom, hogy magam is arattam volna.
    Lehet, hogy ez két event, de soha nem gondoltam volna, ha nyitva van a teliholdas ablak, hogy akkor az nem jelenti egyben a felröppenő érkezését is egyben.
    Ahol és amit elolvastam, erre nem találtam még csak utalást sem, magamtól pedig nem lett volna elég logikám hozzá.
    Egyébként akik lemaradtak róla, nem vesztettek annyit, hogy ne tudnák behozni, szóval ne búsuljatok annyira.
    Nekem is csak 14 db-ot adott. :)

Shirkán53, csio70, csodabogár1 és 12 más kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Mégsem tudom abbahagyni :) Végül is akkor feleslegesen foglaljuk event idején a tp növelő rekeszt a felreppenőkre nézve. Jobban járunk, ha lehetséges, hogy inkább más hasznosabbat keresünk a helyére. Igazam van ugye?

7. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!
    A játékot én sem ma kezdtem ;), de mégis belefutottam ebbe a felrepi nélküli aratásba.....
    Természetesen hangsúlyozzátok azt, hogy a Fórumon megjelent a figyelmeztetés, mely szerint késni fog az eventkezdés, de.... amikor hibák vannak, és semmi sem megy, kidobál a játékból mindegyre, ne gondoljátok hogy a Fórumon minden gördülékenyen megy....
    netán még olvasgathatunk is... :pxD.
    De mindegy is, azért irtam ezt is le, mert ez nem csak a mi hibánk, hisz az eventkezdés nem 14.20-ra volt beütemezve... :).
    Ettől a kis malőrtől eltekintve, mindenkinek szórakoztató játékot és sok felrepit kivánok ;).

Farm 118/291

Shirkán53, csio70, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Nekem bizony kettesével lett lekönyvelve. Nem baj majd felhasználom azt is.

Gio, _Cygnus_, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Miután túléltem tegnap egy migrénes rohamot, most kicsit agyilag legatyásodva vágok neki az eventnek, úgyis kényszerpihenőn vagyok most 2 napig.
    Jó kis event, amúgyis kell a rémnövényeket gyarapítani, mert a Kerberoszos felhőm még nincs meg (szégyenszemre).
    Megyek szaporítani: ):p
    Jó szellemkergetést mindenkinek;)

stellácska26, genka53, Peszi2 és 21 más kedveli ezt.
  10. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szerintem van egy varázs fád és az adta!

11. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Most már csak egyet fog adni.:p;) Nézd meg a varázsfát.;)

sziszi1965, -orgona-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Igen láttam a javítást.

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  13. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Kedves East!
    Minden tiszteletem a Tiéd, de ha a fórum nem elérhető, akkor bizony nem csak a mi készülékünkben volt hiba. Nem aggódom a felröpik miatt, csak el kellene ismerni, hogy bizony nem indult zökkenőmentesen a két event.

Shirkán53, -teri56-, MajorIbolya és 14 más kedveli ezt.
  14. ribizli4

ribizli4 Haladó

Jogos! A csatni megvárja a cserét. Tehát ráér a démoni elött betenni.

csodabogár1 kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Igen, jól írod. De persze mindenkinek más a hasznos.

taga1, sziszi1965, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  16. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok ismét:D Annyira olvastalak benneteket, hogy elfelejtettem időben aratnixD xD 2x2-es területen izzó penészke 32 felröpit adott.

stellácska26, emocy91, Peszi2 és 25 más kedveli ezt.
  17. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Majd ha a fórumra be lehet lépni ilyenkor, akkor jogos a kioktatás. Többször próbálkoztam, mire nagy nehezen sikerült és valóban az volt kiírva, hogy a teliholdas elkezdődött, az viszont nem, hogy a nagytakarítás még nem. Csak a józan paraszti logikámnak köszönhetem, hogy nem arattam le a rémnövényeket. Persze tudom, hogy úgyis Nektek van igazatok.

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Na szépen vagyunk ám! Rohanok, mint őrült, majd elkések a kezdésről! Késtem is, de nem eleget még egy percet kellett volna, de ezt majd a későbbiekben megvitatnám:) Telihold már ültethető, fórum nem nyílik, eszem annyi, hogy várjak nincs, hát learattam kéremszépen:) Felröpi nuku egy darab se, de hogy még ráutaló magatartás se legyen, na ez kiverte a biztosítékot! Itt vagyunk a tavasz kezdetén és sehol egy ráutaló magatartás?
    Hogy fogom én ezt túlélni?
    Mi lesz így velünk mezei, piros gumicsimmás traktoros jányokkal? Kárpótlásul egy ici-pici ráutaló magatartást azért adhatnál ám:)

19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

58 db 1x1 koponyafa, többi rémtök adott 7 db elemet. Megy ez, csak csinálni kell..
    Ma 120 db-ig meg sem állok;):). Közben vásároltam 2 szellemcsapdát mert ugyan nem vagyok ijedős, de jobb a békesség xDxD.

stellácska26, Cyra65, Peszi2 és 28 más kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azzal nincs vita, hogy volt zökkenő. De ilyenkor vár az ember egy kicsit, vagy felidézi magában, hogy amit az ismertetőben olvasott (főtér, event csík) megvan-e a helyén, tehát fut az az event vajon? Nincs fórum? Okés, jogos, na akkor mégiscsak várok, mert nem tudom megnézni, kiírták-e az event kezdését, mert én bizony itt a farmon nem látom nyomát. Értesz? :)
    Még egy picit: amikor a sima Teliholdas elindult, még volt fórum és a kolléga ki is tudta írni annak kezdetét és a másik csúszását, a hivatalosba és ide a topikba is.

Cyra65, Peszi2, taga1 és 22 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.