Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Kedves csodabogár1
    Legközelebb légyszi zölddel írd azt, hogy a "nagyság átka", mert ez így feketével szemtelenség, tiszteletlenség és cinizmus. Ha meg zölddel írod, akkor fel lehet fogni jópofaságnak, viccelődésnek, bár azt sem illik mindig. Éppen a modik, Ők azok, akik rengeteg segítséget adnak nekünk a játékban (+ természetesen a Gangos őstermelők :) Jónással egyetemben ), ezért úgy vélem feleslegesen ne húzzuk az idegeiket. 4-5 évvel ezelőtt korántsem voltak ilyen színvonalas eventleírások sem, mint most. OLVASNI, ÉRTELMEZNI, VISSZAOLVASNI :);), vagy tanulni saját kárunkon - ez van:cry:. Először mindig magunktól kérdezzük meg, vajon mindent megtettem, hogy elkerüljem a hibák elkövetését? Utána szidjuk a másikat:wuerg: , de az már olyan, mint az esemény utáni tabletta, kilyukadás után :oops:. (Próbáltam cinegésen írni a játszó gyerekek miatt, bár a maiak már jóval előbbre járnak, mint mi annak idején az ő korukban.)
    Az elindított farmjaim felröppenője 2-2 XL-es és 4-4 sima polipfára 2-3 db volt. A földbe kísérteteket raktam most, azoknál 35 lett a felreppenő szellemelemek átlaga. :) Időnk rengeteg, csak csinálni kell, s akkor minden meglesz.:D;)
    Jó játékot mindenkinek, és sok, de legalább elégséges felreppenőt!:D:inlove:

Lili060504, Shirkán53, -W-595- és 15 más kedveli ezt.
  2. taga1

taga1 Fórum biztosa

Nálam horrargaz 22 db-ot adott, már 54 db-nál tartok, ne idegeskedjen senki nagyon jól adja a teliholdas terület. További jó ültetgetést.

katimami51, Peszi2, sziszi1965 és 12 más kedveli ezt.
  3. lola2006zoe

lola2006zoe Fórum-zöldfülű

Lidércvirág? A 10-es csomagok között nincs. Hol keressem?

barna030303, Marika312 és kisszakács75 kedveli ezt.
  4. szepesej

szepesej Fórumlakó

Mint ha magamra ismertem volna ugyan ez történt velem is , szerintem én is figyelmetlen voltam de nem keseredek el megcsinálom az eventet.

Shirkán53, missuzy_53, brozsa és 9 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A főfarmon már nézted?

anami1980, missuzy_53, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. lola2006zoe

lola2006zoe Fórum-zöldfülű

Igen. Eddig sehol.

7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ott kell lennie pedig. Ki és belépés után elő kell kerüljenek. El sem ültetted a bahamán sem?

8. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Most arattam 1x1-en denevérvirágot 19db sz.elemet adott.

Kukori.és.Kotkoda, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Lola, Pajta, növények, vége felé lesz a 10 db. Sikeres ültetgetést, sok felröpit.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Márpedig ez az a növény lenne (kép a farmodról):

Ashampoo_Snap_2016.03.01_17h43m58s_003_.png

_Cygnus_, missuzy_53, ho-hoboy és 12 más kedveli ezt.
  11. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Még véletlen sem szidtam senkit. A moderátorok munkáját mindig nagyra értékelem. Még azt is tudomásul veszem, hogy itt nem szabad Csak az "őstermelőknek" viccelődni. Bízom benne, hogy akinek írtam nem így értékelte ahogyan Te. Bocsánatért esedezem, ha valaki tiszteletlennek, sértőnek, bántónak találta. Azt tőbb hozzászólásban is jeleztem, hogy nagyon jónak tartom az eventet, és Én vagyok a balfácán.

Baby72, katimami51, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  12. marica53

marica53 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ugyan így jártam én is ! :) Sebaj nem adom fel! :)

Baby72, _Cygnus_, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Megnyugodtam. Mármint mert azt mondtad. :D
    Igaz, hogy nekem két aratás után csak 24 db felröpim van, abból egy ajándék, de tényleg nyugodt vagyok. :wuerg:xD

Utoljára szerkesztett: 1.3.16
    taga1, _Cygnus_, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  14. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Engem szerencsére nem érintett a kezdeti mizéria, általában lusta vagyok. De azért azt meg kell jegyezni, hogy a "tavaszi nagytakarítás" event az eventóra szerint még most sem kezdődött el....

genka53, sziszi1965 és mebajah kedveli ezt.
  15. -East17-

Szia!

Nem értettem rosszul, ne aggódj. Ám paprikásabb hangulatban a topik népe kissé zaklatott. Nem történt semmi, nyugodj meg.

-kaktuszable-, Shirkán53, taga1 és 16 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Csodabogár ! nem voltál tiszteletlen, és nem kell bocsánatot kérni, mert szerintem "vicces, poénos" volt a reagálásod. Igen, itt a tréfás dolgokat zöld színnel írjuk, de a Tiéd akkor is érthető volt és tényleg nem bántó. Gyere csak továbbra is a fórumra, a topikokba, fejlődj és oszd meg az örömöd, bánatot, segítségedre leszünk.
    45 szellemelem - növény szaporodik, jó lesz ez. Teliholdason bűzcsáp, hozom majd az eredményt.

Shirkán53, taga1, meszimarsi és 15 más kedveli ezt.
  17. -East17-

Szia!

Mindez azért van mert az eventórán nem jelenik meg az event. Javaslom az ismertető átolvasását, ott pontosan megfogalmaztuk, hol és hogyan látható és használható az event

-kaktuszable-, taga1, katimami51 és 8 más kedveli ezt.
  18. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Semmi gond szomszédasszony! ;) Rám is mindig olyan helyen jön a nevető görcs, ahol nem kellene. :p
    Ezért sokszor hülyének néznek, mert magamban vigyorgok :DxD(Nem baj... én tudom hogy normális vagyok):p

taga1, Ria5805, katimami51 és 13 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem kezdéskor gülüszemre adott 20 felröpit

Nálam itthon de az asszony már megszokta hogy csak fórumot olvasok :D

genka53, missuzy_53, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem bírom ki! Elslattyogtam a boltba a holnapi tízóraihoz kifliért a gyerkőcnek. A pénztárnál míg sorba álltam, addig beszélgettünk egy kedves ismerőssel. Egyszercsak felkiáltott:
    Jézusom a sírköveket meg ott hagytam, ahol voltak!
    Én felnyerítettem, mint egy igazi igásló, a röhögéstől rám jött a fuldoklás:) Farmozik a szentem és én nem is tudtam róla eddig:) Csak egészen picit néztek furcsán Rá:)

-kaktuszable-, kosagi, Remusz és 63 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.