Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Szia Marika!
    Köszönöm!!!!
    Mielőtt belekotyogtam az "őstermelők" dolgába, a kezdésem után hamarosan, átolvastam az enciklopédiát. Jó alaposan. Néha még mostanában is olvasom. Valószínűleg elkerülte a figyelmem az, hogy a kezdők nem poénkodhatnak a moderátorokkal. A betűk színére utaló mondatra sem emlékszem. Egy biztos: Nem fogok sűrűn belebeszélni a "nagyok" dolgaiba.
    Ha kérdésem lesz majd írok.

-kaktuszable-, katimami51, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, na ne ám, hogy most meg megsértődsz:sleepy:. Hidd el nem bántásként írtam, csak van egy fórum etikett.... Egyébként időnként éppen a zöld beírásokkal próbáljuk enyhíteni a feszültséget, és sehol sincs kőbe vésve, ki használhat zöld színt :);).
    További jó játékot, és sok felröpit:D:inlove:
    Ui: Három földterület tervek szerint 1x1-be elvetve, megint megyek tovább...:D

Utoljára szerkesztett: 1.3.16
    Shirkán53, taga1, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A betűszín íratlan szokás, én pedig nem vettem rossz néven, mint írtam: ne aggodalmaskodj ezen. :)

kukac42, pormacska1, katimami51 és 14 más kedveli ezt.
  4. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok.. most sikerült elkezdenem nekem is az eventet..
    Igyekeztem nem bakizni :D
    Meg látom mire lesz elég az időm..
    Szeretnék végezni hamar .. mert nem lesz nettem szombat estétől nem tudom meddig :)
    Jutok ameddig jutok..
    Szellemes eventet Mindenkinek;)

emocy91, Melan, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Csodabogár,

már biztosan olvastad East mindkét megnyugtató válaszát is:)

Érthető volt a poénod, csak itt sokféle ember sokféle hangulatban megfordul.
    Amit viccnek szánunk, érdemes zölddel írni, hogy aki elsőre nem veszi a poénunkat, rásegítsünk
    és elkerüljük a mostanihoz hasonló félreértéseket.

Várjuk a további poénjaidat, hozzászólásaidat, kérdéseidet zölddel, illetve feketével írva ...;)

Ha már szó esett róla, hátha valaki hasznát veszi...
    A szöveg színezése:
    - kiemeled a szövegben, aminek a színét változtatni akarod
    - a szövegszerkesztő ablakban fölül a 4., egy szürkével aláhúzott "A" betű a színezés: ha fölé viszed az egeret, olvashatod is: "Szöveg színe"
    - kiválasztod a megfelelő színt, ráklikkelsz és már kész is
    ;)

Utoljára szerkesztett: 1.3.16
  6. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

köszönjük ezt a remekbeszabott folyamatábrát

holnap 10 kor jön a management, lesz egy komoly videokonferencia a tervezőkkel, és a befektetőkkel
    ha nem haragszol felhasználom majd ezt a képet is hogy strukrúrájában ábrázolhassam nekik a folyamatok direkt leképeződését
    kivetítve a hosszabb távú célok inverz rövid megtérülésű idejű profitrentábilis költségparadoxon diverzifikánsok tényében

addig is sok sikert , lassan lesz majd negyedéves bónusz+ termelékenységi százalék, ideje rágyúrni mindenkinek

hja és van már 26 elemem ha az nem smafu, csak bejelentem
    :)))
    jó eventezést mindenkinek
    :)

taga1, kukac42, konyhaszolga és 17 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Úgyis lefordtjuk az Idegen szavak szótárával,bí-bí.

csio70, meszimarsi, Domos52 és 10 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

o_Oo_Oo_O
    Mondanám, hogy ehhez nekem már este van, de a nap bármely szakába sok(k) lenne ez nekem xDxD:D

_Cygnus_, meszimarsi, Domos52 és 7 más kedveli ezt.
  9. marutea

marutea Törzsjátékos

Jajj, valamiről lemaradtam :(
    Az event ideje alatt a Pinkie süti nem használható?

genka53 és Baby72 kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Lehet használni, csak nem a megszokott módon (már dolgoznak a javításon). Most: Váza ikon - Elhasználódó - Pinki süti. Így tudod megenni.

iboly54, repashock, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  11. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szia!
    De igen csak szellemeskednek velünk xD, ezért a váza ikon alatt ,az elhasználodó katt pinkie :) ;)

csio70, _Cygnus_, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ugyanez van nálam is, a pinki süti szürke, frissítés, ki-be lépés, másik földre lépés után is... Már teljesen madárnak éreztem magam, hogy 5x néztem meg, ettem? nem ettem? Nem értem...o_O

88 elem begyüjtve, 3 majdnem teljes területre elvetve a növényke 1x1-be, és ma még aratok ! Fog ez menni:D

Köszönjük East, szerintem mind megkönnyebbültünk!:oops: Megyek sütizni!

_Cygnus_, Ria5805, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  13. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

ez hasznos tanács volt :) Ma én se ettem meg...mert ezt a verziót nem próbáltam :)

sziszi1965, kukac42, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Főfarm - doboz ikon -váza ikon - elhasználódó fül alatt Pinkie bekap;):).

iboly54, sziszi1965, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  15. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Sziasztok! Na ha éjszaka lidérces álmaim lesznek azon sem csodálkoznék :) :) Gyermekem aktívan kérdezi hol lehet lidércvirágot szedni :) az eventtel haladgatok de belépés után szembesültem azzal a ténnyel, hogy a múltkori teliholdnál a végén nem ültettem semmit :cry::mad: No sebaj a felröpik meglesznek talán :)

sziszi1965, _Cygnus_, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  16. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

:))
    nade gondolj olyanokra is mint én akinek a farmerama, pláne egy event jelenti a világot!
    lelkicsődközelileg jutottam volna ha 14.05 kor belépek aratni és nincs felröpi...még jó hogy késtem, ez mentett meg..
    megmenekültem igy a nagy összeomlástól, persze már igy is csak a csodában bízhatok..

(mivel egyesek számára ez a bejegyzésem sértő lehet, elhatárolódom minden személyeskedéstől, szarkasztikus beirásommal csak irrronizálok,és különben is pláne meg akkor)

csio70, -Encyberama-, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  17. citrommokus

citrommokus Utánpótlás-írogató

En csacsi!..... 2011-tol farmozom es csak most a te irasodbol jottem ra, hogy hagyhattam volna beultetve a teliholdas foldem event utanra is.....eddig azt gondoltam, hogy elvesztodne a beultetett noveny... es mindig csak az event idejeig kerteszkedtem.... szoval koszi !!!

_Cygnus_, kisszakács75, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  18. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Nagyon szívesen! :DMost én is tanultam nem elfelejteni beültetni gazzal a teliholdas területet is!már sikerült 2 db szellemcsapdát megcsinálnom :)

19. marutea

marutea Törzsjátékos

Köszi a válaszokat! :D
    A vázás variációt nem mertem kipróbálni, anno egy kattintásra az összes titokdoboz kinyílt...

20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    A teliholdas területet én is learattam sikeresen, amikor még nem indult az event, de talán sok mindent nem vesztettem, egy kör szellem volt kint éppen.
    Azóta sikerült 38 felröppenőt gyűjtenem, ami nem olyan rossz szerintem. Ilyen tempóban haladva azért remélem összejön majd a kellő mennyiség.

Nagyon örülök a plusz kitehetőknek is, mivel a kergém még nagyon üresen áll:), és természetesen a 6 napos telihold is nagyon jó, mert lehet termelni a gazdakörikbe.

Jó szobatakaritást mindenkinek:)

_Cygnus_, Shirkán53, gyfa és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.