Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Miért nem lehet az event alatt a pinki pit használni? Nálam ugyanis szürke, és nem tudom aktiválni.

2. macsezso

macsezso Fórumszaki

Elnézést kérek,átnéztem a linkek és képek beillesztését.

genka53 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Ígértem, hogy hozom a bűzcsáp elröpi db-számát = 28 db. Lábgomba=7 db.
    Eddig ezek vannak készen : 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 17, 18. - Felhősor már megvan, következnek a rávalók.

Peszi2, taga1, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
  4. muksika

muksika Fórumlakó

25 szellemelem az első aratásra. Azért örülök ennek is. Kezdtem a 10 eventnövény ültetéssel. Talán egyet tudok még aratni még ma.

5. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Detti!
    Szerintem adj neki egy cuppanós puszit. Az mindent megold...

6. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Szia, van valahol egy olyan lista, amiből kiderül, hogy melyik kitehető ad bahás tp-ét, ha oda tesszük ki?

_Cygnus_ és genka53 kedveli ezt.
  7. macsezso

macsezso Fórumszaki

Még nem tökéletes,de én most innen indulok; gazból. Most úgy ahogy sikerült a beillesztés(úgy tűnik még kell vegyek 1-2 órát)
    Most én innen startolok.
    22:15
    Gazolok,aztán ültetek.
    Hajrá,győzzön a jobbik.
    :)
    Én is voltam kicsi,most azt kívánom ti is legyetek nagyok.

8. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Ez lett a megoldás :) Honnan tudtad? :)
    Olyan komolyan adtam elő, hogy csináltam valami bakit, azt hitte valami nagy probléma van :)
    Nem írtad ide, a továbbiakban hogy melyik rém növény mennyi elemet adott! :p Pedig a te ötleted volt ;)

gyfa, csio70, északiboszi és 4 más kedveli ezt.
  9. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Imike!
    Naponta kb 50+ elemet kéne összeszedni. Szerinted ez lehetetlen??? Miért temeted a játékot, amikor elég nyilvánvaló, hogy be tudod fejezni?

-kaktuszable-, taga1, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  10. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm!

genka53 és kukori80 kedveli ezt.
  11. imike911

imike911 Fórum hercege

Nem olvastad el rendesen, amit írtam. Nem azt írtam, hogy nem lehet megcsinálni, csak azt, hogy megint többet kell a gép előtt ülni, mint az eventnövények megtermelése indokolná. Magyarul, a BP azt szeretné, hogy minél több időt "elpazaroljunk" a gép előtt. Ezzel lehet nem egyetérteni, viszont arra kéne reagálni, amit írtam. Ha már engem méltóztattál idézni.

magdi06, északiboszi és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. alpha58

alpha58 Rutinos

Van már 9 tiszta szobám.:)Csak úgy ragyognak a tisztaságtól. A felhősor még kitehetők nélkül megvan. 3 csapdát tudtam csinálni, majd holnap folyt. köv.

13. kingababa64

kingababa64 Haladó

Kedves Zsuana55 és mebaja!
    Tetszik,hogy még saját magatokkal is jól össze tudtok veszni,majd béke lesz.
    Nehezebb,mint event :D

magdi06, genka53 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  14. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Az élő legendád 30/30-n van?

Luca_511, GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  15. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én tudom használni. Lehet, hogy nálad már elfogyott?
    Én a váza ikon alatt használtam és rendben volt.

genka53 kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sajnos sokan érezzük ezt.

Nálam az izzó penészke is csak 27-et adott. Mielőtt megkérdezné valaki, 30-as a kupám.

Itt van egy lista:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

De én a szigeten vagy esőerdőben szoktam megnézni a kitehetőket a váza ikon alatt, amelyek nincsenek áthúzva BTP-t adnak.

-kaktuszable-, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Miért kell többet ülni a gép előtt? Most is csak az event növényt kell ültetni, igaz fél perc a Teliholdas farm, ennyivel több.

-kaktuszable-, Gio, katimami51 és 2 más kedveli ezt.
  18. imike911

imike911 Fórum hercege

Örülök neki, hogy így érzed. Persze igaz, hogy az eventnövény max. 2 nap alatt készen lesz, de a felröppenő nemigen. Másrészt ültethetjük a leghosszabb teliholdas növényt, ami akkor úgy fog működni, mint az eventnövény, de minek is??? Az nem kell már semmire (jelenleg legalábbis).

Egyébként, ha olvasgatsz más fórumokat is, észreveheted, hogy jónéhányan már inkább a VV-t választják, mint a BP által túlhajtott folyamatos eventezést. De persze kinek mi a fontos. Én például ha úgy látom, hogy nekem ez sok, minden aggály nélkül kihagyok akár több eventet is. Nem ez az életem.

kingababa64, Netudki50, Rylee86 és 3 más kedveli ezt.
  19. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok!
    én sem tudom használni a P. pie-t
    inaktív, pedig 86 db van!
    még sosem jártam így!

genka53 kedveli ezt.
  20. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nekem sem ez a legfontosabb. A teliholdon már csak a két felhőre hiányzik 2-3 akármi, a gazdaköri megvan.
    Hátha kell még valamire:)
    Valóban sok ez a nagy hajtás, pedig csak játszani szeretnék, de most már osztani-szorozni kell, jobban, mint a valóságban.

Utoljára szerkesztett: 2.3.16
    -kaktuszable-, heureca3, magdi06 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.