Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi közben sikerült. Béna voltam. Elsiettem a segítségkérést.

2. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Szia
    nem engem kerdeztel de azert valaszolok
    tegnap felszaporitotta 2x2 teruleten a gazt este attette 1x1 ejjel 1-kor aratott majd reggel 6-kor majd 11-kor es meg 16-kor es este 21-re meg is van az eventnoveny,persze megevett csatnit mar az este igy egy aratas 3000 noveny es 5-szor aratva estere meg is lessz a szukseges menyiseg

Utoljára szerkesztett: 2.3.16
    -kaktuszable-, heureca3, Melan és 8 más kedveli ezt.
  3. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

szia. felreppenöt 2*2 területen gesztenyés felhö+teliholdas felhő kombinálva démoni bokréta+fehér ártatlanság.. vizezve trágyázva szuper trágyázva a 8 órás rémnövény érési ideje 1.01 órára lejön és átlag 34-43 felreppenöt adott... az ewentnövény pedig ahogy az elöttem szolo irta.amugy gesztenye nélkül 1.23 órára változik nem nagy a diferencia

-kaktuszable-, heureca3, Melan és 7 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, csak semmi csüggedés :), a gesztenyés felhő csak annyit jelent, hogy 5%-kal növeli a szupertrágya hatékonyságát, s ez által rövidíti az időt minden egyes növényre. (Ha nem használunk szupertrágyát, akkor nem tud érvényesülni a felhősor hatása.) A nagy durranás e felhő használatánál akkor van, amikor egy növény érési idejét lenullázzuk a különféle bónuszokkal és segédanyagokkal (nemesítési bónuszok, szuper trágya, tölgyes rúna stb.) ÉS a gesztenyesori rúnával. Egy hét alatt rengeteget lehet termelni, az 5%-os időcsökkentő tényező nélkül is :);).
    Mindent újravetettem. A telihold ligetet már harmadszor, mert most azt nézem, miket kell termelnem a nyitott gazdaköri feladatokhoz, és csak éjjel ültettem izzó penészkét, ami egyébként 26-ot adott most reggel. Most 60%-on állok, 5 csapda kiváltva, és folyt. köv. :D
    Sok felröpit mindenkinek :D:inlove:
    Pirossal pontosítottam a gesztenyesor hatását, mert előzőleg pongyolán s emiatt tévesen fogalmaztam meg.
    További jó játékot! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 2.3.16
  5. durnieva

durnieva Fórummogul

szia biztos béna vagyok de meg akadtam negyedik szoba nem tudom beadni azt a valamit meg vetten de nem tudom beadni

6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok..
    Annyira fáradt voltam este hogy elfedtem learatni a holdas kertet .. :D
    Elszoktam az ottani eventezéstől..
    Ezért vissza is kapcsoltam a gépemet.. :D
    Sok sikert mindenkinek.. :)

Peszi2, heureca3, mária4702 és 6 más kedveli ezt.
  7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan kellene tudni mit vettél és melyik szoba az (kép szerinti számozás). Illetve nyitva van-e az ajtaja, hogy egyáltalán be tudj menni.

Detti0812 és taga1 kedveli ezt.
  8. durnieva

durnieva Fórummogul

a kezdéstől jobbra a negyedik szoba szellem csapda ID4062183

9. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Kész vagyok!!! Na nem a nagytakarítással, hanem a teliholdas gazdakörikkel:D:D Igaz, elhasználtam jó pár szupertrágyát, de nem bánom. Most már nekiállhatok termelni a teliholdason egy pár darab kitehetőért a Jack boltból. A takarítás is jól áll, bárcsak a valóságban is ilyen gyorsan mennexD Még 4 ezer növény és 1 csapda hiányzik.
    Mindenkinek kellemes nagytakarítást és jó szórakozást kívánok!

SzilvaG, Peszi2, Detti0812 és 22 más kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az ID szám nem jó. Ám abba a szobába csak fentről kerülve lehet bemenni, a kezdéstől nézve azon az oldalon nincs ajtaja.

11. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia! a 3. és a sorban 4. szoba között vastag betonfal van, amin a szellemek talán át tudnak menni, de mi sajnos nem :( Meg kell kerülni az ajtókon keresztül... :D

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Egy gyors helyzetjelentés 4 és fél csapda hiánycikk jó sok növény és bő 5 óra múlva nyílik a sárga tojástojóm stb... egy biztos hattyú nem nyílik

Peszi2, -kaktuszable-, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Ez aztán az Optimizmus ;)

Szerintem meg lehet jól megfogsz majd lepődni.. :D
    Felhőm ki van már váltva.. a többi még készülő félbe van :D
    Menet közben változott a helyzetem.. már pénteken 11-től nem lesz nettem.. :(
    Addig befejezni Hátttt.......
    Majd csak lesz valami..
    Kicsit megkavar hogy csak a holdas részen vannak felrepik.. ..

-kaktuszable-, heureca3, Melan és 7 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Van egy megoldás! vásárold meg a felröpiket! Én ezt kihagyom,pedig gyorsabban menne és a nyugdíjam is elfogyna!

mamszi5107, heureca3, soresne és 4 más kedveli ezt.
  15. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Lehet, rosszul csinálom, de én oda adok be, ami nyílik:)
    egyszer majd csak kinyílik minden szoba:)

16. HadfiMira

HadfiMira Junior szaki

Sziasztok! Mért nem lehet a Pinkie sütit használni,Nem engedi::oops:

17. bakfis

bakfis Fórumszaki

Sziasztok! Hiba lépett fel vele kapcsolatban, de a váza ikon alatt, az elhasználódóknál megtalálható és meg is lehet enni :) Jó étvágyat! ;)

18. HKnéIlike

HKnéIlike Járnitanuló

Nekem se engedi

19. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

nemkell hozzá megvenni a felreppenöket!! nem kell riogatni a többi játékost!!!!

20. HKnéIlike

HKnéIlike Járnitanuló

Köszi megetem

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.