Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg a falon próbáltál átmenni és az nem lehetséges. Csak a nyitott ajtókon keresztül tudsz közlekedni a szobák közt.

heureca3, ada77201, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Párszor falba ütköztem én is,mire felismertem az ajtókat!! :D

Van még idő,majd átszellemülünk mi is! ;)
    ügyi vagy :)
    megy a Like ;)

pifepöfe, heureca3, ada77201 és 4 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Úgy lesz csak kicsit később:).

heureca3, -W-595- és zsani_apja kedveli ezt.
  4. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

A Titokólakból Galambdúc, Kakasülő, és Farkasbarlang lett, mindegyiknek nagyon örültem. :) A felröpi már megvan, még egy adag növény és kész[​IMG] vagyok. Most pedig termelem a rémnövényeket :) [​IMG]

heureca3, alpha58, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  5. barna030303

barna030303 Fórum bárója

A titok ólak ezt adták:
    Kacsaól 2. szint narancs;
    Csacsikovács 1. szint sárga;
    Farkasbarlang.:cry:
    Mind megvoltak ezek!:cry:

heureca3, ada77201, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  6. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok.Titokólak:
    kacsacsőrű
    tatu
    teknős

heureca3, mani2004, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  7. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Nagyon jó ez az event!
    Csak azért nincs még kész, mert a főfarmokon állatozok, csak a bahamán termelem az eventnövényt, így lassabban gyűlik, de ez teljesen jó így, ráérünk. És végre haladhatok a teliholdas feladatokkal! A szellemelemek is szépen gyűlnek, már csak kb. 40 hiányzik.
    Szóval ez most nagyon kedvemre való eventecske :)

csio70, heureca3, ada77201 és 9 más kedveli ezt.
  8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

80%-nél járok:)

-W-595-, heureca3, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia, ne feled hogy titok ólból sosem elég.. :)
    Mert ami neked nem kell ,az még másnak csere alkalmával Kincs is lehet..

heureca3, missuzy_53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Ja.:)
    Bár egy hattyút szerettem volna.;):p

heureca3 és missuzy_53 kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

Néztem, de nem jutottam a dolog nyomára, kérlek, hogy a supporttal vedd fel a kapcsolatot.

Kata_rzis kedveli ezt.
  12. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Köszönöm a részletes választ Kukori. és Kotkoda.-nak. Sajnos nincs háziállat, bár átnéztem a raktárat (teljes mértékben felforgattam), és egy varjútojás kucorcott az egyik sarokban... szerintem már megzápult.... A mesterségek termékeit általában nagyon kis mértékben használom, csak terményszaporításra a répás almás csatnit... Pedig jó lenne az a rengeteg plusz TP, de ha nincs, akkor nem élhetek vele.... Ez egy játék, s ha lassan is de haladok... épp most léptem a 90-es szintre.....
    Az eventek közül sok nem sikerül, de ez halad mind egy álom... már 50 %-nál tartok, s nem szakadok bele.... Csak 2 területen termelek event növényt, a többi fásítva van, és az elmaradt küldikhez termeli az állatokat, s közben csodásan halad a jack boltjának kifosztása is... lassan néhány szép kis kitevőt is a kincsesre teszek, mert a kergét nincs kedvem variálgatni, a titokólak majd holnap mutatkoznak meg, mert a mai nap nem akarom még kitenni azokat. Játszom, s talán most minden általam irányított kert sikerrel teljesíti legalább a legelső 3 kitevőt, ha a paszuly, és a pluszok már nem is jönnek össze.
    Mindenkinek ajánlom, hogy ne menjen a falnak, mert nem jut át.... van ajtó és létra.... és ki kell nyitni az előtte levőket.... Sok felröpit mindenkinek! Csak azon múlik, hogy meg lesz az egész, vagy megelégszem a kevesebbel.... Még oly sok idő van... Talán még teliholdas küldiket is tudok csinálgatni....

csio70, taga1, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. füles56

füles56 Junior szaki

Sziasztok!
    Kérdezni szeretném hogy jutok szellemcsapdához?

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Gio kedveli ezt.
  15. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Meg tudja mondani valaki, hogy miért van az, hogy 2 farmon ugyan azt ültetem és a bölcs tölgy is egyforma miért van az egyiken 268 felröpi a másikon 301?

16. -East17-

Szia!

Azért mert a felreppenők mennyisége nincs kiszámolva. Lehet egyszer több, máskor meg kevesebb ugyanolyan ültetés mellett.

Detti0812 kedveli ezt.
  17. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Sziasztok! :)
    A felropik eleg valtozoan jonnek, 6 oras novenyek adtak 19-35-ig, a 8 oras peneszke 30-45-ig... Kb.

Remelem nem sertek meg senkit, de olvastam es visszaolvastam es azt az ihletet kaptam, hogy csinalok egy vazlatot a hazrol meg a falakrol ami segithet talan sokaknak. ;)
    Megprobalom belinkelni, nem tudom hogy sikerul mert eletem elso muve (szabadkezi rajz a gepen...:p) - egy igazi Picasso veszett el bennem! xD

Ha nem mutatja a kepet a link: http://kepfeltoltes.hu/160303/szoba_terkep_kicsi1__www.kepfeltoltes.hu_.png

sajnos semmilyen aron nem birom belinkelni a kepet... :oops:

csio70, .sylvia72., _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  18. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Reggel végeztem az eventtel, az ajándékok és a 8 órás Izzó penészke elegendő felröppenőt adott.8)

genka53, potyi120, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. barna030303

barna030303 Fórum bárója

genka53, Melan, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Luthien

Luthien Törzsjátékos

koszonom szepen, azon kinlodok, hogyan tudnam lathatova tenni, hogy mindenki lathassa, igy konnyebb lenne a "takaritas" :p

Eeeeeees!!! Sikerult!!! xDxDxD

A lila nyilak es szamok a felhot es a kitehetoket jelolik (kotelezo szobak), a zold nyilak es szamok pedig a dupla kitehetoket es az aranybanant (a kihagyhato szobakat).

Utoljára szerkesztett: 3.3.16
    he1951, csio70, heureca3 és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.