Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Szia! Mindhárom szellemből 2 van,de elég,ha mindegyikből egyet csinálsz meg ,ami a felhőre kell,ha viszont lesz elég felröpid kiválthatod mindet!Sok szerencsét hozzá! :D

emocy91, sziszi1965, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nos, úgy látom megint túl könnyű eventet kaptatok és a nagyérdemű unatkozik.
    Ilyenkor aztán elkezdtek egymással foglalkozni, szórakozni. Befejezhetitek nyugodtan.
    Ha nincs más téma, lehet tv-t nézni.

Lillapilla73, mimi, sziszi1965 és 24 más kedveli ezt.
  3. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

Szellemek kisöpörve, feladat kész. A seprőm kicsit elkopott, javításra szorul, mert a repülés így nem biztonságos vele. xDxD
    Kényelmesen, nyugisan teljesíthető event volt. :inlove:
    Titkosak felfedték titkukat: gólya, narancs juh, és egy piros pulyka (ilyenem még nem volt örülök neki).
    A hattyú útközben másik farmra tévedt, vagy befogták valahol. Sebaj rendeltem másikat előbb vagy utóbb juszt is lesz nekem is.;)

Aki még termelget, gyűjtöget annak kitartás és sok-sok elem felröpit kívánok!

Gabimami, sziszi1965, gyfa és 8 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia . Üdvözöllek körünkben.

Én annyira utálom ezt az eventet , hogy nem csinálom meg , és inkább helyette nézem a falat , hogy szárad rajta a festék , mert annak több értelme van szerintem .......Ja mégse ......
    Inkább megdobom tojással , annak legalább szaga is van......Oda a vacsorám.......

Már csak 4 szoba van hátra és úgy érzem holnap kész leszek az eventtel.
    A fejlesztőknek egy hatalmas pacsi , egyrészt a teliholdas terület egy hét nyitva tartás miatt .
    Másodsorban azért , mert hatalmas fantázíáuk mindig bearanyozza a napomat , és örömmel tölt el egész nap , eme játék teknikája , és kidolgozottsága .

Mindenkinek kellemes szellemes eventet kívánok .:)

juliannakoczkas, sziszi1965, gyfa és 14 más kedveli ezt.
  5. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Sziasztok!

Már csak két felröpi kell és kész. Munka mellett csak napi kétszer aratok, így izzó penészkét ültettem rogyásig már csak egy kicsi hiányzik, hogy 10.000 legyen. A hétvégén majd ültetek gazdaköri feladatokhoz kellő rövidebbeket is. Remélem mindenkinek összejön! Az event szerintem szuper! A fórum meg a szokásos kis magyar valóság!

Gazdag felröpi esőt mindenkinek! :D

taga1, he1951, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Ez a tetszikelés mellett szóbeli/írásbeli/ elismerést is vonz.

Én jól jártam,mert hattyú még lehet,de kakaskák nem.Ezért jutott nekem a tik párja .

emocy91, sziszi1965, gyfa és 4 más kedveli ezt.
  7. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Még 4 szoba és végzek, mindjárt beérik az eventgaz és kész, csináltam a kicsi farmomon,ott a titkosokból lett hattyú meg jégmadár, forditva jobban örültem volna ,mert itt egy idő óta kakas-galamb meg a farkas már unalmas, ki sem nyitom és már tudom mi az,de sebaj majd jól elajándékozom.xD

emocy91, kisszakács75, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  8. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

köszi a bíztatást! Reménykedem!

emocy91, sziszi1965, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

A pókhálózás végén járok, már csak két szoba van hátra: egy szellemes, meg egy szellemtelen. A felhősort már beizzítottam. :) A maradékért még sikálok egy keveset. :D Ami a sikatúrát illeti: itthon is elkel egy kevéske.
    Update: Kisikáltam a házat - készen van az event. És én is.... :D :D :D no, megyek altatni. (Engem nem kell... )

10. mocsi-02

mocsi-02 Járnitanuló

Sziasztok!

Még egy szoba... (17 felröpi) hiányzik. Bőszen termelek a Teliholdon:) Narancs strucc, gólya és tatu a felhozatal...

sziszi1965, heureca3, missuzy_53 és 5 más kedveli ezt.
  11. igaba

igaba Junior szaki

En is kesz vagyok a felhom is beuzemeltem, kitartast annak aki meg takarit.

heureca3, Peszi2, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép estét!
    100%-ban teljesítve a szellemes :D
    Kitartást mindenkinek aki még csinálja , sok idő van még hátra .......Jó éjt mindenkinek

kutyaszálló, emocy91, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  13. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítene valaki, hogy ölök szellemet van hozzá "cuccom", de nem tudom aktíválni??? Segítség, lécci, lécci! :cry:

heureca3, missuzy_53 és ulmo12 kedveli ezt.
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Figyeld az odavezető utat, csak nyitott ajtón tudsz átmenni, vagy létrán fel-le.
    Itt egy kis segítség Luthientől. :) Bejárat Prof. Nyúl mögött a 10-es szobába.

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Angéla, gratulálok, ügyes vagy. Kishercegnő mellett szép teljesítmény !
    Én is kész vagyok -már több napja- , közben a sajátot is pókhálóztam, portalanítottam. Nem ütköztem falba.
    Aki még üldözi a szellemeket jó munkát, s ki végzett annak gratulálok.

16. Ossián24

Ossián24 Utánpótlás-írogató

Szia! Tudom, hogy nem idevág, de hogy lehet ólat elajándékozni?

17. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

üdv farmerosok, farmerinák

kicsit sok volt amit vissza kellett olvasni, és értelmezni ki épp mivel hogyan küzd, talán most mindenki megtalálta a számítását,
    ez azt hiszem habcsókkönnyű event volt és igazából csak egy könnyed játék amellett hogy végre rémnövényekkel is lehetett
    foglalkozni
    (én még nem fejeztem be mert béna vagyok)
    (már az eventet nem fejeztem be de legalább haladok szépen a gazdakörikkel, szóval azokat sem fejeztem be, de gyúrok rajta mint
    állat...)

szóval mindenkinek sok sikert meg izé , és aztánis

ide írnék valami frappanánsat

ide is

...öö

:)))

kutyaszálló, Gio, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Cserenapon.Ha engedélyezik.

sziszi1965 kedveli ezt.
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egyik néven visszavonulósat játszunk, közben aktiváljuk magunkat egy másikon?
    Hűha, ez micsoda szórakozás! :D Mindenki élvezi a műsort? Mert akkor remek:)

taga1, kutyaszálló, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  20. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Elkészültek a titokólak:
    2 tatu
    1 galamb!
    Hattyú sajnos most sem sikerült! :(

kutyaszálló, sziszi1965, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.