Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. almaemi

almaemi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem leszek készen az eventtel, nem tudok játék-közelbe kerülni... De véletlenül több csapdát készítettem, mint amit majd fel tudok használni. Ezeket az event után mennyiért fogják beváltani? Átszámítják szellemelemre? Hányra? Vagy leírom veszteségként...

2. kertészcserkész

kertészcserkész Járnitanuló

Sziasztok!

Telephelyen szellemek elrettentve, mert fergeteges serteperte elhessentette ezeket, ezzel ezen lecke be lett fejezve;)

Fuhur, heureca3, Ivibaba54 és 6 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenlegi információink szerint a megmaradt szellemcsapdákat darabonként 880 Tp és 880 Csp ellenében váltják vissza.

heureca3, -W-595- és Gio kedveli ezt.
  4. almaemi

almaemi Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ! Majd kiderül mi lesz...

Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kiegészítettem a válaszomat.

6. kisszekér84

kisszekér84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,segítsetek nekem,hiába van szellemelemem,meg meg 15 ezer lidérc virágom,és szellemcsapdám nem tudok egy helységbe se be menni,

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy olvasd át az event leírását. Ott megtalálod, hogy melyik szobába mit kell beadni és tartsd szem előtt azt is, hogy csak nyitott ajtókon át lehet közlekedni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/454854/

heureca3, -W-595-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. agica48

agica48 Aktív író

Tetszett a takarítás!!! Továbbra sem tudom a mosómedve maszkot hogy lehet előállítani. Sajnos a növény nemesítést sem értem, mikor lesz 0 perces? Köszönöm aki segít! Kellemes hétvégét kívánok!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  9. -East17-

Szia!

Maszkot a mosómedve terményes ólja készíti, a Titkosügynök képző. Ez event nyeremény volt, tehát már nem elérhető.

0 perces módszerről itt olvashatsz az utolsó hozzászólásban:

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Fuhur, Gio, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  10. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Szia ! Azóta még egy hattyúm is lett, de most igazából a következő új állatka a cél. Hát ez a koncentráció oka. Üdv !!

heureca3, Gio és mebajah kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Milyen jól beváltják a csapdákat. Ugye nem lehet a maradék felröpiből pluszba csinálni? Nem látom a lehetőségét. Kár, mert már 150nél tartok.

12. -East17-

Szia!

Az ajtóban álló tudós nem ad többet mint amennyire a befejezéshez szükséged van.

libuskafarm, Gio és Detti0812 kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Helyzet jelentés:beértek az ólak,nem lett hattyúm,helyette lett 1 gólya,1 tatu,1 kakas.:(Szép délutánt mindenkinek.

heureca3, -W-595-, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Megosztom, mert kevésből is lehet jó = Vidra, Hattyú, Kivi, Narancs kaméleonlak.(4 db-ra tellett, de lehet közelgő szülinapomra meglepem magam egy csomaggal).
    Mindenkinek kívánom az áhított ólat !

heureca3, GA-BI-O-Farm, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Event kellékek felsorakozni ! Balra át , irány a ház ! Illedelmesen és hosszú tömött sorokban !
    Aki hátul van az is csipkedje magát ! Szépen befele a házban , nem megijedni a szellemektől !
    Úgy van , csapdákat oda meg oda meg ide . Tökéletes . Az ajándékokat feltűnés mentesen kivinni a házból !
    Nem a Nyárapó adta , hogy eldicsekedjünk vele , ez egy titkos hadművelet! Szerencsére senki nem fogja ezt elolvasni.
    Végeztünk ? Megvan minden? A kis apró ajándékoktól kezdve az a böhöm nagy fa is megvan ?
    Tényleg? Tökéletes ! Akkor jobbbbra át , lépés indulj ! Egy kettő egy kettő ! Milyen 5 ? Nem számolni tanulunk !
    De még le kell jelenteni a nagyfőnöknek is ! Á , ott van , éppen az árnyékban figyel!
    Varun őrmesternek tisztelettel jelentem , a Tavaszi nagytakarítás fedőnevű hadművelet a legszigorúbb titokban elvégezve.
    Kérek engedélyt megpihenni. Köszönöm , hogy rész vehettem ebben az akcióban és minden percét élveztem .

48 óra van hátra az eventből , de az kell mondjam , ez az első amit ilyen hamar el tudtam végezni .
    Általában a vége előtt pár órával , előtte szoktam még kapkodni.
    Szerintem rájöttem Varun ördögi teknikájára és felkészülten fogom várni mostantól minden eventet. ---Ja mégse--

Utoljára szerkesztett: 5.3.16
    anci0915, juliannakoczkas, Imi* és 16 más kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Event befejezve :) Újra visszarendeztem a farmot, jöhet állat, terményes ezerrel :) Mindenkinek jó eventezést :) Most titkosat nem tudok venni, nincs se fa-nyam, se pénzem rá, pedig nagyon sajnálom, eddig minden titkos megvan, csak a görény fog hiányozni :( De ami késik, nem múlik :)

_Cygnus_, heureca3, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a titokosokból lett elsőnek egy narancs tyúkocskaxD,már ezért megérte:D
    a második narancs tojástojóxD,tudom a tyúkocskáknak valahol tojni is kell:D:D:D:D
    ezek után vártam mondjuk a rókát,de nem az jött,hanem a farkasxD ő fogja ritkítani az állományt,
    ha netán nagyon elszaporodnának8)8)8)

anci0915, Liliom44, Imi* és 21 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nemrég értem haza, és a szellemeket szépen sikerült kitakarítanom. ;)
    Még holnap nagy erőkkel művelem a teliholdas kertecskét, mert hétfőn már nem lesz rá lehetőségem.
    Titok ólakat kirakom, eredmény holnap.
    Gratula azoknak akik már végeztek a szellemírtással :D és sok szellemelemet azoknak akik még gyűjtögetik őket. :)

Peszi2, _Cygnus_, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  19. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

Sziasztok!
    Végre túl vagyok a nagytakaritáson,csillog-villog minden :p
    A holnapi egy pihenő napom igyekszem kihasználni és minél több rémnövénykéket gyűjtögetni. A titkosakat még én sem raktam ki,talán most,ha közben megint el nem felejtem a fáradtságtól.
    Szellemelemes szombat estét minden gazdatársamnak és jó pihenést mindenkinek! ;)

Peszi2, -W-595-, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Takarítás kész marad a szórakozás! Kellemes hétvégét mindenkinek!

Peszi2, -W-595-, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.