Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Babe_malac

Babe_malac Fórum-zöldfülű

OKÉ, OKÉ, igazatok van, nem vagyok telhetetlen. A teliholdas terület nyitvatartásának is nagyon örülök.

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez tényleg jó,hogy ennyi démonit eltudunk használni végre. :D Mondjuk én személy szerint még mindig nem nagyon haladok a gazdaköriekkel,de azért örültem neki.

Itt nálad búcsúzom az eventtől.Én kb.2 területen csináltam,annyi,hogy a felröpim most +460 db.A gazdakörivel meg úgy állok,hogy elvan kezdve az összes. :D ..ez nekem egy nagy Hurráá :D
    Kitartást annak,aki még csinálja!! :)

üdv.:apja

taga1, emocy91, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

A dupla kitehető is plusz!

A kakaskáim és a szarvasgombáim se kutyák!

emocy91, Peszi2 és Apóca72 kedveli ezt.
  4. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Szellemek elszíva egy másik dimenzióba, hogy békés legyen a farm nyugalma :)
    Szellemes Event kivégezve! Szellemirtás megtörtént! :)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartást kívánok akik még csinálják :)

"Hattyú" Talányos tenyészet eredmények (3 db):

1. Kaptár 2. szint: narancssárga
    2. Tatulak
    3. Szamáristálló 2. szint: narancssárga

Üdv: DRAGON86

Jolán74 és Gio kedveli ezt.
  5. Liliom44

Liliom44 Haladó

Szerintem, a titokólak elnevezését eltévesztették, mert hattyú az sehol. A család és a barátok összesen 8 farmon raktak, raktunk ki összesen 24 ólat. Látom, hogy másnál is hasonló az eredmény. Kicsit csalódott vagyok. Különben ötletes, aranyos az event. Remélem, hogy mindenki be tudja fejezni.

csio70 és barna030303 kedveli ezt.
  6. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Tegnap estére sikerült a telihold2-t begyűjteni és aktivizálni. Most próbálom a lehetőségekhez képest pótolni az elmaradásokat.
    Talán valami sikerül, de azért a következő hónapban jó lenne még egy hetes telihold event. Akkor talán egyenesbe jutnék....

taga1, Gio és Peszi2 kedveli ezt.
  7. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok! event kész nagyon jó,hogy teliholdas feladatokat sikerült teljesíteni.:D

Gio és csio70 kedveli ezt.
  8. almaemi

almaemi Fórum-zöldfülű

Nagyon köszönöm, hogy utánanéztetek.

9. Sejna

Sejna Fórum-zöldfülű

Kérdésem lenne!! Minden szoba kitakarítva , a beadandók leadva, az összes ajtó nyitva!! Az óra szerint 100%-ig kész, de mégsincs kivilágítva minden szoba! Csak 4-ben világít a lámpa! A többiben homály van! Mit csináltam rosszul, vagy kell még tenni valamit hogy a többi is felvilágosodjon?

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben az összes szobába belekattintva azt olvasod a kép jobb oldalán, hogy "ezt a tárgyat sikerült megszerezned" akkor az event kész, nincs több teendőd.

11. .emese47

.emese47 Aktív író

Minden szobát kitakarítottam, egyet kivéve és meglepő módon egyetlenegy szellemelemen múlik az is. :) Jó kis event volt, tetszett.

NagyG1950, Gio, mamszi5107 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. dentallina

dentallina Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátorok, segítséget kérek! Az event 100%-ban kész, mégsem kaptam meg minden kitehetőt, ezért a paszulyt sem tudom aktiválni. Kérlek nézzetek utána, köszönöm. ID:37325795

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett dekorációs elemek a Kerge kertedet díszítik.

taga1 és Gio kedveli ezt.
  14. dentallina

dentallina Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget.

15. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Kedves _Cygnus_!
    Kiveszem az aláírásomból a standard elérhetőséget, mivel általában nincs szükség rá.
    Minden hónap első pár napjában frissíteni fogom(magamnak is) az előző havi új tételekkel a TOP1000 táblázatot és akkor megjelenik az aláírásomban is.
    Remélem, hogy így(is) segíteni tudok mindenkinek, aki a TOP1000-ben részt szeretne venni.
    További jóóó játékot mindenkinek :)

elsolking, Gio és betjoli kedveli ezt.
  16. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Kedves pifepöfe!
    1-2 évvel ezelőtt megjelent táblázatodból dolgozom most is, óriási segítség, hogy tudjuk mi mikor érik. Azóta nem találkoztam a frissítéseddel. Nagy munkát végzel, sokunknak segítesz. A kérdésem az lenne, hogy hol találhatom a legfrissebb táblázataidat?
    Segítségedet köszönöm! További jó Farmozást.

17. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Kedves NagyG1950!
    A magam részéről, örülök, hogy itt-ott tudok segíteni másoknak is a magam részére elkészített és időnként a Farmerama fórumában közreadott excelles táblázataimmal. A Farmerama fórumcsapatának köszönhetően EDDIG nem tiltottak ki amiatt, hogy közreadtam a saját magam által kifejlesztett/kigondolt táblázatomat.
    Nem törexem elismerésre, nincs semmilyen igényem senkivel szemben sem, csak úgy érzem, a szívemben, hogy esetleg tudok segíteni az ötleteimmal a többi Farmerama játékosnak is a céljaik elérésében.

A kérdésedre a válaszom:
    Nincs olyan HELY(topik), ahol standard módon megtalálhatóak az ötleteim, táblázataim.
    Általában az eventek(ben) és azok környékén, elérhetőségeiben mindenképpen megtalálhatóak(ha vannak) az aktuális témákhoz kapcsolódó hozzászólásaim, az érésidőkre vonatkozó táblázataim.

Részemről nincsenek kivételes topikok... amikor úgy érzem, hogy ITT segíteni tudok... akkor beírok!
    és segítek a játékos társaimnak:)

kariatida, hajnalka1965, bercy58 és 2 más kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Remek event volt!!:D

Gio kedveli ezt.
  19. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Kedves NagyG1950,
    ...ha tényleg az 1-2 évvel ezelőtti táblázatomból dolgozol,
    akkor nagyon-nagyon le vagy maradva :eek:
    ...és ebben a pillanatban nem is nagyon tudom, hogy hova is tegyelek...:sleepy:

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.