Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hogy unhatnám az eventet , amikor még el sem kezdődött?
    Hogy mi az érték és mi nem , az relatív . Én jelenleg a főzöcskéző ökröket gyüjtöm és megadnák bármit érte.
    Attól , hogy valami sok van , az még nem jelenti , hogy értéktelen.
    Ha bemegyünk a szobába és nincsen csapba , akkor csak egyszerűen nem tudunk bemenni a szobába? Vagy lesz valami ? Ez komolyan érdekell.

k-rusi, missuzy_53, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Arra lehet haladni, amerre ajtó van.

-orgona-, Baby72, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Én tudom mire gondolsz... :p Azokba a szobákba, amikben szellem van, nem tudsz másképpen bemenni, csak ha van nálad
    csapda, ugyanis azokba a szobákba az a belépő ;)
    Tehát: Nem kell félned, hogy elfelejtettél a bejáratnál csapdát venni és úgy mész be! :DxD

-orgona-, Baby72, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Érdeklődnék, kinek mi a stratégiája. A teliholdas farmon 8 órást kellene ültetni a felreppenők miatt, de az nem kell. Marad a 6 órás?!
    Az event növényeket is gyorsan fel kéne szaporítani. az elején. Csak a bónuszok ütik egymást, 4 aranyt kéne elhelyezni, de csak 3nak van helye :(:(

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, csak kettő arany-rekesszel gazdálkodhatunk.

-orgona-, Gio, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  6. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Én saját elgondolásom szerint úgy fogom csinálni, hogy első körben a 2 sz.trágyára ható terméket használom, gyorsan felszaporítom
    az event növényt, aztán ha már van elég, kicserélem a másikakra:)

-orgona-, sziszi1965, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm, én a csatnit is beleértettem, ami persze gyémánt. :):(
    Így vacilálhatok az elején a karácsonyi süti, fehér ártatlanság és a démoni bokréta között

Gio, sziszi1965 és Peszi2 kedveli ezt.
  8. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Én úgy gondolom, hogy az eventnövénnyel nem kell sietni, mire a röpi meglesz, készen lesz a növény is. Nálam csatni és démoni lesz elejétől fogva, meg cukkinis almatorta. A démoni segít összehangolni a 8 órás növényt az eventessel, legalábbis remélem. Majd, ha megkezdődik az event, minden kiderül. Különben is azért tervezünk, hogy legyen mit megváltoztatni. Jó eventezést
    Zsuzsa

-orgona-, Gio, _spenót_ és 6 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Ha valakinek sok a szupija,mehet a teliholdon is,ugye?Utána bokrétát kötni?

-orgona-, sziszi1965 és Detti0812 kedveli ezt.
  10. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Ha olyan sok van persze :) Én nem hiszem hogy ott is használom, mivel most egy hétig szinte nyitva lesz, amúgy sem túl hosszú
    idejűek a növények. Nekem elég a bokréta ;)

-orgona-, sziszi1965, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Csak,ha már úgyis megy a szupira ható.

sziszi1965, Baby72 és Detti0812 kedveli ezt.
  12. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Nem egy bonyolult event, ami jó, kicsit pihentetőbb teljesíteni.:)

Illetve hagy gratuláljak újra a szórakoztatásunkhoz kedves adminok, a leírás megint zseniális lett, nagyon tetszik! :) A "nyílt vízi hátszappanozáson" nagyon jót nevettem, de a többi is jóra sikeredett, köszönjük! :)

Remélem ez megmarad a jövőben is, feldobja az ember kedvét! :)

-orgona-, csopke1, ideals20111 és 9 más kedveli ezt.
  13. dfecka

dfecka Fórumlakó

Kérlek irj egy baglyot nekem, mert ezen a neveden nem tudok neked irni.Az ökrökről lenne szó.

14. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok!!!Nagyon köszönjük neked eszt a képet .Szerintem hasznos infó.Mindenkinek sikeres eventet és persze minél több felröpit.Sokan nincsenek megelégedve a kitehetökel stb. , de kérlek titeket , hogy gondoljatok néha , ha nem is mindig az alacsonyabb szintű játékosokra ( tisztelet a kivételeknek ).:)Nekem is tetszik a 6 napos teli holdas event .Szerintem még sokan nem csinálták meg a gazdaköriket mint pl.úl én sem .:)Sziasztok és sok sikert mindenkinek

csopke1, .Rozmaring., csodabogár1 és 6 más kedveli ezt.
  15. geliko

geliko Haladó

Sziasztok!
    Az event nagyon tetszik, érdekes lesz kóvályogni kicsit, a 6 napos teliholdnak főleg örülök.
    Sajnos 15 szint alatt csak az event-bejáratig jutnak el a kicsik, pontosabban az első szobát takaríthatják. Utána már orchideát kellene beadni, de az a 15 szinten érhető el.
    Az eventkiírásban a 2 szint szerepel a pajtanövények mellett, ez azt jelentené, hogy kivételesen ültethetik a kicsik is?

Utoljára szerkesztett: 1.3.16
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Hiába szerepel a 2. szint, a kért növényeket csak akkor tudja valaki beadni ha elérte annak a szintjét. A táblázatot a központtól kapjuk.

csopke1, k-rusi, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Ha valaki event növényt ültet alacsony szinten, jó a TP-je elég gyorsan eléri akár a 35-ös szintet is és be is tudja fejezni az eventet, én úgy gondolom.Zs.

csopke1, csodabogár1, Gio és 10 más kedveli ezt.
  18. k-rusi

k-rusi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A felreppenökre milyen érés gyorsított tesztek és milyen tp növelőt,o_O hogy jobban jöjjenek a Szellemellemek?o_O
    Vagy talán felhők közt is van olyan ami hat a teliholdas részre?o_O

19. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    A felhőn a Teliholdas éj 2., ami érésgyorsító a horroros növényekre és a Démoni csokor

Gio, Detti0812, gyfa és 4 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A teliholdas kert felröppenőire legjobban a kedves szomszédok lehetnek hatással.. illetve a folyamatos vetés - aratás, ne punnyadjon az érett növény sokáig a földben.:)
    Csak a démoni bokrétát és a csatnit használtam legutóbb is, 1x1-es földterületen, annyi felröppenőm maradt az ősszel, hogy csak na, pedig akkor is a gazdakörnek dolgoztam.
    A Bölcs Tölgyön érdemes ránézned az élő legendára amennyiben még nincs fullon.;)

MamaMeseKertje, Peszi2, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.