Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Olvasható még a régi fórum? Ha igen, hol? A megszokott címen már az új jön be. A régi eventleírásokra, konkrétan az eddigi TOP500 feladatsorokra lennék kíváncsi. Köszönöm a választ :D.
    Közben látom, hogy |Tamás| aláírásában szerepel a régi fórumra mutató link, de az is az újat hozza be nálam.

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Már nem elérhető a régi fórum, de nincs is rá szükség.
    Amit keresel, itt megvan:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventismertetők.281/

3. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Ááá, köszi :p

4. gyorialma

gyorialma Fórum-zöldfülű

szeretném megtudni mi a japánakác ára mert nem szerepel a piacon! A faakcióban kelt ki nekem. Köszönöm!

5. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Szia! A japánakác termése 2 méz, terményeknél találod a piacon.

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

7. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Gazda: avonbanyaID: 18113582

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az ellenőrző panel adatai szerint ma a Kókuszdivat és a Szarvasgombászás gazdaköri feladatsorok egyes részeit teljesítetted.
    Egyik esetben sem farmarany a nyeremény.
    Figyelj a szupertáp és a farmarany ikonjára. A képen látható a két ikon rajza:
    A nyeremények esetén az információs buborék is segít.

avonbanya kedveli ezt.
  9. Ilona69

Ilona69 Járnitanuló

Sziasztok!Barna tyúkot akarok tenyészteni,de kendermagos tyúk lett belőle,a 2.alkalommal szintén.Megnézné valaki,nem merek tenyészteni,mert barna tyúk kell!Ilona69 ID:50467083 köszönöm!

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Ilona69!

Nincsen itt semmi gond!
    Ha tenyésztesz, akkor a tenyésztési alapszabály a következő : azonos állatokat berakva a következőt meg kell hogy kapd, de ha szerencséd van, akkor ugrik is egyet.
    Nálad ez történt, mind a kétszer ugrott.

11. kockabogar

kockabogar Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most adtam el 4x200 db fokhagymát a db elvette.a piacom nem látom fen,a csengőpengőt nem adta meg. Pedig már ki és be léptem többször is.

12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Farmnevet és ID számot kérek. Lássuk merre van az a fokhagyma.

13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok, kedves Modik
    Nem tudom, hogy hiba-e vagy sem, de szeretnék erre az észrevételre választ kapni. Több farmmal játszom, meg az unokáim is. A régi Fórumon, amikor rámentem egy bizonyos farmról a Fórumra, beleolvastam, írtam hsz-t, majd továbbmentem a másik farmra is, hogy learassak, és visszamentem arra a farmra, ahonnan ki szoktam menni a fórumra. Úgy kezelte a jelenlétemet anno a fórumos weblap, mintha el sem mentem volna, engedett megint hsz-t is írni, tehát nem csak olvashattam. A jelenlegi fórum használata ezt nem teszi lehetővé, mert amikor visszajövök ugyanarra a saját farmomra, "nem ismer fel", hanem kiírja, hogy hiba lépett fel, nincs jogosultságod az oldal használatához. Ergo, ahányszor ki-, és visszalépek, a fórumra is annyiszor ki kell lépni újból. Kissé macerás ez a megoldás. Ez így helyes? Vagy valami beállítást kell módosítanom?
    Köszönettel várom a választ. Genka

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem hiba, így van beállítva. Ha valamilyen problémával érkezel, akkor nagy valószínűséggel, arról a farmról, írsz, ahol gond van. Így hamarabb megtaláljuk a hiba okát és a félreértések is ritkábbak. Ha csak egy farmról szeretnél írni, akkor azt javaslom, maradj bejelentkezve.

15. vivica65

vivica65 Junior szaki

Szép reggelt .Az lenne a problémám hogy az utolsó nagy event után visszapakoltam az állatokat, de elfelejtkeztem a mosómedvéről . Most szerettem volna kirakni de látom hogy a narancssárga fejlesztés eltünt a menümből /vagy csak rosszul emlékszem hogy megvolt ?/megtennétek hogy megnézitek ? Előre is köszönöm.
    Gazda: vivica65 ID: 31407133

16. Csocsoovb

Szia!

Ki van téve az erdei tisztáson.

17. vivica65

vivica65 Junior szaki

Nagyon köszönöm. Én vagyok a vak akinek lámpása nincs.
    Mégegyszer köszönöm
    vivica65

18. piros53

piros53 Fórumlakó

szia
    reggel 3 óra óta csak most tudtam belépni hibaüzenetnek azt kaptam hogy a szerver nem talál engem
    kérdezném hogy ez csak nálam volt vagy még mindig bizonytalan a belépés ??

19. Csocsoovb

Szia!

Központi belépési probléma volt az éjjel, nem csak téged érintett.

20. piros53

piros53 Fórumlakó

bizom benne hogy már jól müködik köszönöm a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.