Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. unclecsabi

unclecsabi Fórum-zöldfülű

Koszonom. Ezt nem tudtam, remelem minel korabban, mert kellenenek az ottani dolgok. Mikor jonnek kb vissza? koszi

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sajnos nem tudom, még nem kaptunk erről központi információt/időpontot.

3. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Nah, és aki Németországban ír SMS-t? azt se LÁTJÁTOK?...olvastam... de akkor ezt is olvasd.. ne a magyarországi szerint, emrt én németországból küldtem.... Hát nah... tényleg nem tudom...Délelött sikerült, pörgettem, és 14? 00 utántól már semmi.. amikor az elöbb küldtem SMS-t azt se LÁTTÁK????? Hát tényleg :(

4. unclecsabi

unclecsabi Fórum-zöldfülű

Koszi, akkor varok es nezegetem hatha...vmikor

5. -East17-

Bocsáss meg de tényleg nem érted? Nincs jogom a megrendeléseidet megnézni, nem vagyok pénzügyi munkatárs. Azért adtam a linket, hogy annak segítségével a hivatalos csatornákon intézhesd a reklamációt. Moderátor vagyok a fórumban, nem a BP irodában ülök, így természetes, hogy banki adatokhoz nem férek hozzá.

6. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Jaj akkor így már világos...Amit sikerült adni, ugyan azt csináltam, de nah.. mindegy...Jól van.. akkor kell vegyek más telszámot, és megint..eleitől az egészet.. hátha az bevállik.. Jól van, csak felháborodtam, emrt eddig sikerült, és ma 14: 00 tól már nem műlödik.. Jól van.... sajnálom, és köszönöm....

7. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Akkor végképp nem értem, hogy mégis hová lett, mert március óta nyilván nem 4 db gyűlt össze...

Azért még egyszer köszönöm, hogy utánanéztél.

8. -East17-

Mindenképpen javaslom, hogy a pénzügyeseknek jelezd a dolgot a megadott linken látható leírás szerint, hogy egyáltalán tudomást szerezzenek a dologról. Hiszen ha hiba van a rendszerben esetleg, akkor csak a bejelentések nyomán válik javíthatóvá.

9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

ID:12183585 Bocsi hogy most irok, de most értem haza. Köszi

10. bela-kovacs2

bela-kovacs2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az ajándékozási és kereskedelmi eventen felajánlottam cserére ólakat, fákat. Senkinek nem kellett :-((
    Pont visszavontam az ajánlatokat, mikor véget ért az event. Visszakerülnek ezek a dolgok a raktáramba vajon??

11. -East17-

Szia!

Nevezett gazda csak a 2. számú kitehetőt küldte el neked: 2015-06-16 12:29:12. Az 1. számú kitehetőt más gazdának ajándékozta.

12. -East17-

Szia!

Igen, a vissza nem vont ajánlatok bizonyos idő után visszakerülnek a menübe.

13. bela-kovacs2

bela-kovacs2 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.
    Akkor várom őket vissza :)))

friderika78 kedveli ezt.
  14. mesix73

mesix73 Utánpótlás-írogató

Szia az lenne a gondom hogy tegnap lekattintottam a kókuszdiókat meg is kaptam a 8 titokcsemetét ma meg egy olyan ikon van a helyén ami azt mutatja hogy nem lett kinyitva? Hogy is van ez nem értem és akkor most buktam a fődíjat is?

15. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm a választ.

16. -East17-

Szia!

Pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez.

17. szivem81

szivem81 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,szivem81 gazda vagyok ID:18504446.Azt szeretném kérdezni hogy reggel még ajánlottam fel a csere napon fákat pl.papagálytoll fa más tárgyakért cserébe,de sem a meglévő tárgyaimat sem a cserébe kért tárgyaimat nem találom a megfelelő fülek alatt.Már frissítettem,meg ki be léptem de semmi.Tudnátok nekem segíteni ebben??? Köszönöm szépen

18. -East17-

Szia!

Az event időközben véget ért. A meg nem valósult cserék a léghajón maradtak, bizonyos idő leteltével a rendszer majd visszaadja őket a menüdbe.

19. Pulyka

Pulyka Utánpótlás-írogató

Szia!

Na, ezt nem tudtam, de jó nyelvgyakorlásnak, viccesek a német nevek is :)

20. szivem81

szivem81 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.