Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Soya1984

Soya1984 Utánpótlás-írogató

Ma reggel én is döbbenten láttam a tegnapi zárt kókuszt!Tudom,hogy kinyitottam,napközben a biztonság kedvéért rákattintottam,nyitva volt.Úgy látom,többen észleltük a "záródást".

boldika88 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Soya1984!

Sikeresen kinyitott kókusz nem tud visszazáródni.
    Csak az a kókusz van feltöretlen állapotban, amit ki sem nyitottak.

Soya1984 és Anikó1961 kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kedves Döncy!
    Odaátról vagyok Ingridbaba.
    Én is így jártam egy dióval, pedig megkaptam a szupitrágyát. Ellenőriztem naponta többször.
    Több napig is nyitva volt, most meg emiatt mert zárva van, ami fel lett törve, nincs ajándék.
    Egyik szomszédom is így járt. Hiába írják olyan nincs, már pedig van. Na ennyit a nyári nyereményözönről. Érdekes hogy többen így jártunk.
    Kérlek emiatt ne hagyd abba a játékot.
    Nem lehetne kedves moderátorok valamit ezzel tenni?
    Ennyi tévedés véletlenszerűen nem lehetséges.
    Tisztelettel: -Fülemüle-70

Utoljára szerkesztett: 21.6.15
    axima, Mandula53 és boldika88 kedveli ezt.
  4. Nildia

Szia -Fülemüle-70!

Hibabejelentő topik lévén ha adott játékosnak van mondandód, kérlek privát üzenetben vedd fel vele a kapcsolatot, a csevegés ebben a topikban nem megengedett, mint ahogy azt a topik első hozzászólása tartalmazza is!

Adott játékosnak adott válaszomban részletesen kifejtettem, miért nincs olyan, hogy "visszazáródó" kókuszdió!

Amelyik kókuszdió zárva van, az nem lett kinyitva egyáltalán.
    Elhiheted, hogy a játék készítőinek több eszköz is a kezükben van ennek ellenőrzésére!
    Számtalan farmot továbbítottunk, pontos adatok megadása mellett!
    Ahol zárva van, nem volt sikeres nyitás.
    Feltűnően magas azon farmok aránya, amely farmtulajdonosok több farmmal is rendelkeznek......

Amennyiben megadod a farmod adatait ( ID szám pontos farmnév ) nagyon szívesen ellenőrzöm Neked adott nap szupertrágya logját!

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

Kedves Nildia,
    Elnézést kérek, többet nem írok ide senkinek.
    Nekem itt egy farmom van. Megköszönném ha utána néznél.
    Gazda név: -Fülemüle-70
    ID : 48823345
    Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
    3.sor első kókuszdió, mivel zárva van, nem tudom mi is volt benne, csak hogy feltörtem. Elnézést. :(

6. Nildia

Szia -Fülemüle-70!

06.06.2015, 19:44:53-kor rendben megkaptad a 25 db-ot.
    Ez után az időpont után kétszer is volt olyan rendelésed, ahol szupertrágya járt hozzá.
    Ez után az időpont után 6 feladatot is elvégeztél, ahol szupertrágya volt a jutalom.
    Ez után az időpont után 11-szer pörgettél szupertágyát a party keréken.
    Ez után az időpont után 1-szer pörgettél szupertrágyát a normál keréken.
    Ez után az időpont után 10-szer szórtál szupertrágyát a farmodon aratógéppel.
    A logban tételesen, másodperc pontossággal szerepel a növekedés, illetve a csökkenés.
    Sajnos a második szupertrágya jutalmas napon nem szerepel növekmény. Azon a napon, tehát június 16-án csak party kerékből kaptál, egészen pontosan 10 pörgetésből 16.06.2015, 21:34:06 és 16.06.2015, 21:48:47 között összesen 205 db-ot. 9x20 és 1x25 volt a nyeremény.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Köszönöm szépen a válaszodat.
    Pedig fel volt törve, mivel semmit nem lehet tenni, így csak még egyszer megköszönni tudom a rám szánt idődet és hogy ilyen részletesen utána néztél.
    Kellemes vasárnapot és a jövő hétre kellemes napokat kívánok. :)

8. retiev1

retiev1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Teljesitettem a 4.feladatot a gazdakörbe,de az 5.nem engedi szürke a beadási sor.Köszi Bocsánat,elnéztem.....

9. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nincs 5perce hogy építettem a bajusz ólat és még nem kaptam meg Az ID4583338

10. Nildia

Szia retiev1!

Pontosan melyik feladat melyik fokozatát?
    Az ellenőrzéshez pedig minden esetben szükség van egy pontos farmnév és ID szám megadására!

11. Nildia

Szia TOPI41!

A megadott ID számú farmon utoljára a mai napon 4 db sárga kakukk lakot építettél 21.06.2015, 16:39:58-kor.
    Bajusz szalon építésed nem volt.

12. menichiren

menichiren Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    menichiren vagyok ID 23419570 Egy befejezett feladatra a zöld tea receptem nem érkezett meg.
    Már többször jeleztem de me, kaptam választ és a jóváírást sem Kérem a hibát javítani.
    Köszönöm szépen!

13. Nildia

Szia menichiren!

A Zöld tea receptje a természetgyógyász mesterség 5. szintjétől érhető el.
    Amennyiben a mesterségben még nem érted ez az 5. szintet, nem is tudod gyártani azt. Ha majd eléred, akkor ott fog várni a keverhető receptek között.
    Ha már elérted ott az 5. szintet, egy pontos farmnév és ID szám megadása mellett tudom megnézni Nálad.

Ezzel a felhasználó névvel ez az egyetlen egy hozzászólásod van, így nem tudom, hogyan és hol jelezted eddig..........

14. Szőke53

Szőke53 Utánpótlás-írogató

Szia! Az előbb nyertem egy maszkos és egy punk-kakukkot. A maszkost beadtam, a punk közben eltűnt, azt már nem is tudtam beadni. Utána lehetne nézni? ID számom: 7358262
    Üdv: Szőke53

15. fmárcsi65

fmárcsi65 Fórum-zöldfülű

fmárcsi65ID: 33617120 vagyok. Most nemtég vettem a piacon 3 álbajuszt, ami nem jelent meg a pajtámban. :( Nem volt olcsó. Megkaphatom?

16. Nildia

Szia Szőke53!

21.06.2015, 20:07:38-kor arattad le a tenyészetet, ami Punk kakukkot adott
    21.06.2015, 20:08:18-kor pedig be is szállítottad a Kakukk titkok feladatsor 5. szint arany fokozatába.

17. Nildia

Szia fmárcsi65!

2015-06-21 19:48:25-kor Mosómedvemaszkokat vásároltál a piacon. Ezt követően 2015-06-21 19:55:22-kor pedig Bioragasztókat vásároltál, nem pedig Álbajuszokat.

18. Szőke53

Szőke53 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ, de nekem ott már volt egy punkom,és a másodikat adtam be, amiért kellett volna egy 12 órás kupont, és 50 szupertrágyát kapnom. De, ha neked van igazad, akkor is kellett volna kapnom 30 szupertrágyát és kupont, de nem kaptam semmit. Összesen van 3 szupertrágyám.
    Ez hogy lehet?

19. Nildia

Szia Szőke53!

A feladatot még nem fejezted be, még hiányzik oda 1 db Punk kakukk, ezért nem kaptál még nyereményt.
    Abba a feladatba addig nem volt beszállított Punk kakukk, a fent megadott időben adtad be az elsőt.

20. fmárcsi65

fmárcsi65 Fórum-zöldfülű

Ó, a csudába!!!!!!! Ennyire benéztem??????? Mindenesetre köszönöm!!!!

szó csere ( Nildia )

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.