Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. messzike2004

messzike2004 Fórum-zöldfülű

Sziasztok messzike2004 a nevem ID számom a:48674512 egy titokzatos állatot szereztem a Tour de Farm 1-en.Tegnap nyertem az utolsó feladatnál.1 db volt a szárnybontogatóhoz kaptam de az megvan.És most nincs nálam egy se.:(

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia messzike2004!

Tegnap délután 23.06.2015, 18:28:59-kor a a Tour de farm I. feladatból a 3. sor arany fokozatát szállítottad be, fejezted be. Ott nem szerepel ilyen nyeremény. A nyeremény 1 db Mézeskalács, 30 db Kacsa Kata szupertrágya, 15000 csp, 26000 tp, 2 csillag. Ezeket rendben meg is kaptad.

Tegnap előtt, 22.06.2015, 20:04:42-kor teljesítetted a Tour de farm I. feladatból a 4. sor gyémántot. Itt a Szárnybontogató ólon kívül nincs Titokzatos ól nyeremény. A nyereményed az, hogy megnyílik a Tour de farm II. feladatsor. Ennek ikonja hasonló a Titokzatos ól ikonjához, de ha az egeredet ráviszed, és a tippek be vannak kapcsolva, ki is írja az információs buborék, hogy a feladatsor II. része a jutalmad többek között.

3. tamaranóra

tamaranóra Utánpótlás-írogató

Volna egy olyan kérdésem, hogy az egyik feladatnál megszereztem a Doki küldetése II-t, ami láthat is a pajtában, a felhősorom is megvan hozzá, mégsem tudom ráhelyezni. Ennek mi az oka? Gazda: tamaranóraID: 9091582

4. messzike2004

messzike2004 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm

5. tapimami

tapimami Fórum-zöldfülű

A Drakula pókja feladatsornál teljesítettem az 5/8-as feladatot, ahol 6 farmaranyat kellett volna kapnom. Ez a jóváírás nem történt meg. Utána lehetne nézni ennek? Gazda: tapimami ID: 50598226.

6. Nildia

Szia tamaranóra!

A Doki küldetése I. is kell hozzá. Először ezt ki kell tenni a farmra, majd erre rátenni a Doki küldetése II. Így összeépítve le kell bontani a farmról, majd ez után felhelyezhetővé válik a felhősorra.

7. Nildia

Szia tapimami!

Az általad említett feladatsor gyémánt fokozatát, ami 6 db Farmaranyat ad, 2015-03-06 12:47:50-kor teljesítetted. Az érte járó 6 Farmaranyat akkor rendben meg is kaptad, így lett 4 Farmaranyból 10 Farmaranyad még márciusban.

8. zizike101

zizike101 Utánpótlás-írogató

szia szeretnék segítséget kérni biztos vagyok benne,hogy kinyitottam a kókuszdiót és tp.adott ma meg zárva találtam szeretném ha utána tudnátok nézni minden nap játszok ID:52278806 köszönöm

9. Nildia

Szia zizike101!

Sikeresen kinyitott kókusz nem tud visszazáródni.
    Csak az a kókusz van feltöretlen állapotban, amit ki sem nyitottak.

10. zizike101

ilyen gyorsan utána néztél?mert kicsit nyitva van

11. axima

axima Járnitanuló

Sziasztok!
    Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy nekem egyrészt egy farmom van, mégsem maradt nyitva a kókuszom, másrészt pedig többször megnéztem a nap folyamán. Jeleztem itt is, supporton is, mindenhol az jött ki, hogy én voltam a gondatlan. Ezt a békát lenyelem.
    De azt már nehezebben, hogy sziklaszilárdan állítod, hogy nálatok nem is LEHET a hiba. Miért is ne lehetne? A hibajelző fórumotokban jelzett problémák 98%-a az én farmomon meg sem jelenik (például most az eltűnő felhősorok szele sem érintett meg - le is kopogtam...), és ennek analógiáján miért olyan nehéz elképzelni, hogy most én (is) vagyok a 2%...? Miért nem mondjátok, hogy nálunk volt a hiba, de bocs, utólag nem tudjuk kinyitni a kókuszaitokat, mea culpa.
    Rém bosszantó egyre-másra olvasni, hogy más is így jár, és mindenkinek a fájdalma lepattan rólatok (és itt nem a moderátorokra gondolok csak, tudom, hogy ti nem tehettek semmit: arra a vezetői körre gondolok, akik a döntéseket hozzák), elintézik egy "így jártál"-szintű válasszal.
    Hiába emelitek ki félkövérrel, hogy nem záródhatnak vissza, mert nem a visszazáródás a lényeg. Nevezzük grafikai vagy szerverhibának, vagy tudomisén bárminek. Egyszer azt látni, hogy kinyílt, egyszer azt, hogy nem. Ennek ellenére hajtogatjátok, hogy ilyen nincs. De van. Most komolyan: ezentúl tényleg printscreen-nel kell játszanunk ezt a játékot...???
    Innentől ez meddő vita tudom, és sem ti, moderátorok, sem én nem tehetünk semmit.
    Nem is azért írtam.
    Csak le akartam írni - hátha rajtatok kívül más is olvassa...

Köszönöm!
    Szép estét!
    axima

12. zizike101

miért nem lehet aranyért kinyitni,mert így elesek a fődíjtól

13. Nildia

Szia axima!

A játék készítői számtalan ellenőrzést végeztek ezekkel a bejelentésekkel kapcsolatban.
    Sajnálom, de tény, hogy a sikeresen kinyitott kókuszok nem záródnak vissza! Nincs a játékban olyan hiba, ami ezt okozná.
    Elég viszont azokra a panaszokra visszagondolni, hogy valaki aratott vetett, másnap mégis elgazosodva találja a farmját.
    Az ok minden esetben az, hogy az adatok nem jutnak el a játék szerveréig, és vissza a játékos számítógépéhez. Ehhez elég egy másodperc töredéke alatt végbemenő net megszakadás. Nem is érzékeled, mert látszólag minden farmmunkálatot rendben elvégzel, de a kapcsolat megszakadt, nem csatlakozott vissza ( nem vette észre a játékos, ezért nem is frissítette a böngésző oldalt, vagy nem végzett el egy játékból való ki be lépést ) És megvan a baj, másnap gazos kert fogad......
    Ugyanez történhet a kókuszdiók esetében is.
    Az viszont mint ahogy írtam is, tény, hogy a sikeresen feltört kókuszdiók nem tudnak visszazáródni.

14. Nildia

Szia zizike101!

A játék készítőinek döntése alapján nincs lehetőség utólagos, akár Farmaranyért történő kókuszdió feltörésre, sajnálom.

15. Nildia

Szia zizike101!

Olyan nincs, hogy "kicsit nyitva van"
    Vagy teljesen nyitva van, vagy feltöretlen, tehát zárva van.
    Nálad a tegnapi kókuszdió zárva van, nem törted fel.

Anikó1961 kedveli ezt.
  16. gozenke77

gozenke77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy lesz-e a közeljövőben lehetőség arra, hogy a felhősorokon lévő egy-egy hiányzó kitehető esetlegesen némi farmarany fejében meg lehet majd vásárolni? A választ előre is köszönöm. Üdv: gozenke77 gazda

böbemama1950 és orsika95farm kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha lesz erre lehetőség a hivatalos közleményekben értesítünk Benneteket. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

18. Krisztina

Krisztina Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hogy lehet a mentor rendszerből kilépni? köszi.

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, ezzel a kéréssel keresd fel a supportot.

20. tamaranóra

tamaranóra Utánpótlás-írogató

Bocsánat, rosszul fejeztem ki magam. A Doki küldetése I. is megvan, ezért nem értem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.