Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A jelenlegi pajta tartalmat tudjuk ellenőrizni.
    Az ellenőrző panel adatai a tárolt mennyiségeket nem őrzik.
    A betakarítást megelőzően ellenőrizd a tényleges állatlétszámot, majd a begyűjtés után a növekményt is. Ha nem tapasztalsz változást, itt jelezd.

2. like

like Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kezdek aggódni a "Nyári nyereményözön" miatt. Most én is úgy jártam, hogy hiába nyitottam ki eddig a kókuszdiókat minden nap, ma belépve azt látom, hogy a tegnapi zárva van. Nyilván az a válaszotok, hogy én nem nyitottam ki. Nem furcsa, hogy ilyen sok játékost véltek "feledékenynek"?
    like72

Zsuzsa5312 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Itt kértelek az adatok megadására: https://board-hu.farmerama.com/inde...ése-Ól-fa-dekor-elem.12714/page-3#post-276132

4. vízkirálynője

vízkirálynője Járnitanuló

szia modi .13 35 perc kor vásároiltam 15db titokfát szigetre fararanykát levonta fát nem adta.utána próbából vettem még 1 db ot azt megadta légyszike nézz már utána bár sok a farmaranyam azért nem szórnám ennyire

ID: 20808601

köszike

5. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton 13:35 órakor nem történt vásárlás a mai napon.

6. vízkirálynője

köszi.már mikor először írtam tudtam hogy én vagyok a hülye.elsőre mikor ide írtam ,másodszorra pedig mikor azt hittem történik valami érdemleges.az időpont pedig lehet 1-2 perc minuszban ill pluszban de tök mindegy,majd kikiabálok az ablakon.

7. Laboviti

Ma a reggeli órákban több alkalommal is vásároltál titokzatos csemetéket.
    Az általad megadott időpontban csak 1 darab "Tortuga" talányos tiki-fát fizettél. Ami meg is jelent a menüdben.

Ha még mindig kételyeid vannak, a supportttól is kérhetsz megerősítést a magad megnyugtatása érdekében.

8. vízkirálynője

köszi.nincsenek kételyeim semmi értelme lenyelte a rendszer és kész még maradt 6400 fararanyam gondolhatod nem nyerészkedni akarok szaros 75 farmarannyal,csak az elvek tudod!nem húzom magam iszok egy sört és nézek egy részt a trónok harcából.
    köszi szia küldök egy dobozos sört virtuálisan.

ERNŐKEE41 kedveli ezt.
  9. Laboviti

Még is arra kérlek, hogy kérjél a supporttól tételes listát a farmarany mozgásáról a farmodon.

10. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Tyűűhaa, az ID számot nem tudom pontosan megadni, de amit tudok infomból, azt megadom :))--- ERNŐKEE41 ez a belépöjegyem, de az ID számomat SAJNOS nem tudom :( hogyan tudhatnám meg?.. köszönöm szépen :))

11. Laboviti

Az User ID-t a farmod keretén alul találod, a gazdaneved mellett.

Képsegédlet :

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/user-id.488/

12. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Bocsánatott kérek, most már látom én is, tényleg nem tudtam :( de köszönöm, hogy segített, és adom is azonnal :)
    Gazda: ERNŐKEE41 ID: 51907888 sztem ez lehet?

13. Laboviti

Ma 12:29 órakor "Mekong" talányos fa csomagot vásároltál, ami a farmon a fa ikon alatt található.
    Kérlek, használd a kereső funkciót a menüben.

14. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Tisztelettel megjegyzem, hogy még nem találtam ott, de újra indítom, és remélhetőleg meg lesz :)) tegnapit se találom meg.. hát nah... újra indítok :))) Ha nem, úgyis vissza írok :D..................Köszönöm szépen, hogy segít :))

tiszteletem.. KÖSZÖNÖM szépen a MOKING meg van, és a BAHAMA? vagy rosszat választottam, azaz rossz csomagott vetteem?.. de KÖszönöm szépen megtaláltam :)))

15. Laboviti

16. Lordné-Angel

Lordné-Angel Fórum-zöldfülű

Én is így jártam a hétfőivel :( Csalódott vagyok nagyon... Így a mai banánokat nem kaptam meg!!!

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Tegnap titokólakat kaptunk ajándékba, ha megadod az ID számot, akkor ellenőrizhetem, hogy megkaptad-e őket. Amennyiben nem, akkor bizony nem nyitottad ki a tegnapi diót.

18. roseewy24

roseewy24 Fórum-zöldfülű

Most,már a másik talányos fám is elveszett, amit ki tudtam rakni.... Elég elszomorító....

19. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Megnézitek most a szédültön a vízfelhasználást?
    A Farmon 68 vizem volt locsolás előtt. Locsoláskor lenullázott, majd 300 db megvétele után 140-re fogyott. Azaz 228 a felhasználás.
    Gondolom ez várható a szédültön is.
    Az ID-m még mindig :)
    36598940

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Palacsintax!

Ellenőrzöm, az eredményt itt fogom jelezni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.