Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, próbáld meg egy másik böngésző használatával megnyitni a játékodat, és a gazdakört.
    A számítógépen a karbantartási műveletek elvégzése gyakran javasolt attól függetlenül, hogy mikor hajtottad azt végre utoljára!

2. verda

verda Haladó

Szia Laboviti,
    köszönöm a választ, ezt nem tudtam, és nem is értem. A 40 banán a "semmiért" az oldalak között azt gondoltam lehetőséget ad bármelyik azon az oldalon lévő nyitásra. Hiszen választhatunk, mit nyitunk és ez milyen jó itt a Banán - volt nem régen is egy játékosnak valahol válaszolva. Hát mégsem.
    Nem gondolnom kell, hanem olvasni olvasnom:)
    Köszönöm! Szép napot!

3. kabóca52

kabóca52 Fórum-zöldfülű

Sajnos 1 nap nem tudtam a nyereményözönbe belépni igy megmaradt 1 amit nem tudok hogy utólag hogy tudnám megszerezni

János1957 kedveli ezt.
  4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Sajnos a kókuszok kinyitása utólag nem lehetséges. Amennyiben egy napon a kókusz kinyitása nem történik meg a felhasználó által, azt semmilyen módon nem lehet utólag kinyitni. Sem a játékosnak, sem nekünk nincs lehetőségünk az utólagos megnyitásra.

A nyereményözön akció ajándékai tehát a kinyitott kókuszdiók függvényében várhatóak el.
    A rendelkezésünkre álló információk alapján, a kókuszfüzér végén lévő heti ajándékok begyűjtése nem kötelező az adott napon, azt, ha minden kókuszt kinyitottál és jogosult vagy a heti ajándékra, az egész akció időtartama alatt kinyithatod. De kizárólag csak a dobozokat!

János1957 és csopke1 kedveli ezt.
  5. kabóca52

kabóca52 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ és szomorú vagyok mert saját hibámon kívül nem tudtam 1 kókuszt kinyitni és ezért nem tudom megkapni az ajándékomat.

János1957, csopke1 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  6. ödön1965

ödön1965 Fórum-zöldfülű

ödön1965 ID: 17427773 :Ma vettem két talányos tiki-fát egyik a "Tortuga" volt azt meg is kaptam a Másika a "Mekong" azt nem kaptam meg de az 5 farm aranyamat elvitte .Probálkoztam hogy ki lépek és újra be de akkor sem adta oda.Utána tudnátok nézni ?Előre is köszönöm.

János1957 kedveli ezt.
  7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mindkét megvásárolt csemetét megkaptad. A mekong talányos csemete a menüdben van. Használd a menü jobb felső sarkban lévő keresőt.

János1957 kedveli ezt.
  8. Haether

Haether Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Csak nálam nem működik a természetgyógyász turmix, vagy mint "olyan" szűnt meg a működése?
    ID 16437858
    Természetesen vannak a pajtában felhasználható termékeim, de a turmixban nem jelenik meg egy sem.
    Ha lemaradtam valamiről, akkor bocsi a felesleges kérdésért.
    A kókuszokkal kapcsolatban megjegyezném, hogy immár második eset, hogy "elfelejtettem kinyitni az egyiket"
    Vagyis nem felejtettem el, ebben biztos vagyok, csak éppen a következő belépésnél látom, hogy csukva van.
    Az eset ahhoz hasonlít, mikor szépen learatok, kitakaritom az ólakat, etetek itatok, majd rohanok tovább, Kis idő múlva benézek valamiért és látom, hogy " már megint beértek"-ami persze képtelenség. A rendszer visszaáll egy korábbi időpontra.
    Tudom, mert már írtátok, hogy lassítsunk kicsit, várjunk pár mp-et, mielőtt kilépünk a területről, de nem mindig tudom betartani és ennek -vagy az éppen aktuális csúcsidőnek köszönhetően ezek az események következnek be, sajnos.
    Természetesen én is rendszeresen takaritok, frissítek, számos esetben az egy-egy területre való bejutás mégsem sikerül, lefagy a piac, sőt még kilépni sem tudok. Aztán helyre áll minden egy-ki-belépéssel és van, hogy napokig nyugis minden. vagyis ez van...de amiatt sem böngészőt, sem gépet nem szeretnék váltani, lehet inkább játékot váltok.

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem a turmixot nálad, és nem találtam hibát. Minden betehető hozzávaló rendesen megjelenik benne. Ezekre a problémákra megoldás a géptakarítás, illetve a Firefox böngésző előnyben részesítése a Chrome-al szemben.

10. Haether

Köszönöm a válaszodat, lehet igazad van, bár pár napja a Chrome-mal még kevertem a turmixban.

11. -East17-

A Chrome sajnos egyszerre 2 flash beépülőt is használ, emiatt sokat hibázik (ötletszerűen, hol itt, hol ott). Ezért javasoljuk a Firefox-ot hasonló esetekben.

12. Haether

Jó hírem is van azért:)
    Töröltem az előzményeket..és most működik a turmix:)))
    Még egyszer köszi!

13. bucsuicu52

bucsuicu52 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Legyetek már szívesek egy próbaaratást csinálni a kiviólamnál, ami a szédült szántón van. Jelenleg egy kivimadaram sincs. Meg kellene nézni, hogy ad e madarat vagy most sem.
    Köszönöm a segítségeteket.
    Gazda: bucsuicu52ID: 12457230

14. -East17-

Szia!

Az aratáskor az 1 kivimadár megérkezett a pajtádba:

Ashampoo_Snap_2015.06.28_12h19m24s_001_.png

15. ödön1965

ödön1965 Fórum-zöldfülű

Köszönöm meg találtam .

János1957 kedveli ezt.
  16. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Miért nem tudom a bajuszüzemet megetetni, van kakukkom és tápom is?!
    Köszi a mielőbbi választ!

17. -East17-

Szia!

Nyolc darab kakukkot fogyaszt egy etetéskor, van ennyid a pajtában?

18. 1vadmalac

1vadmalac Utánpótlás-írogató

Szevasztok! Nálam is lába kélt a fáknak :(
    Kb. 13:10-kor vásároltam 50 farmaranyat, rögtön utána 3db "Tortuga" fát. Az építőmesterem egyet ki is rakott. Úgy rémlik, a kirakás előtt még mindhárom megvolt. (A rendszer le is vonta a három fa árát, jelenleg 35 aranyam van)
    Próbáltam frissítéssel, ki-be lépéssel előcsalogatni, de nem sikerült. Valahol ott kell lenniük, de nem találom.
    Köszönöm, hogy megnézitek!

1vadmalac
    ID:52505213

19. -East17-

Szia!

Mind a 3 darab ki van téve a Bahama szigeteden, kérlek nézd át alaposabban a területet.

20. 1vadmalac

1vadmalac Utánpótlás-írogató

Köszönöm, most, hogy bejelentkeztem újra, egyből észrevettem! :D Máshova tette, mint vártam, és az ijedtség, hogy nincs meg, elvette a látásom!
    Köszönöm, hogy megnézted!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.