Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia rózsabimbó!

A nyereményed valóban 3 db Titokcsemete.
    A táblázat jelenleg javítás alatt van. A legutolsó, legmagasabb értékű nyereményosztályban 2 féle titokzatos csemete szerepel, illetve 2 féle titokzatos ól.

2. Nildia

Szia m.sz.emma!

Pontos farmnév és ID szám megadása után a nyereményed ellenőrizhető.

3. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! Én egyet fogtam, de nem mutatta mit. Megnéznétek? Köszönöm! Firefox: 38.0.5. Flash: 18.0.0.194. Gazda: an-csika Id: 13574489

4. Nildia

Szia Zsike49!

A kókuszok utólagos kinyitására nincs lehetőség.
    Csak az a kókusz van zárva, amit nem lett feltörve. Sikeresen kinyitott kókusz nem tud visszazáródni.

5. Nildia

Szia kyra72!

A nyereményeid a mai napon :
    - eventes felhősor
    - 60000 Bahama Tp
    - eventes matrica

6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ezt köszönöm de jelen pillanatban csak azt mutatja a tábla hogy vettem 3 normál csalit ésrendeltem 50 farmaranyat semmi mást nem mutat.

7. Nildia

Szia an-csika!

Nyereményed idáig nem volt. Abból a fajta halból amit ma kifogtál összesen 4 darabot kell összegyűjtened a nyereményért.

8. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok !
    Olyan problémám van ,hogy a természetgyógyászatban el indítottam a mixert. Be raktam 2 db.Mangós -narancsos turmixot és 1 db zöld matrózteát és nem találom mi lett belőle.Viszont a 3 termék az eltűnt . Meg tudná valaki nézni mi történt ? Köszönöm a segítséget !
    Enikő 65 ID: 1804235

Minden ember más. És mindenkinek tennie kell azért, hogy az is maradjon.
    Paulo Coelho

9. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Szia Nildia !
    4x horgásztam eddig , csak az első kapást mutatta meg , akkor az arany pisztránggal meglett a felhősor .
    A következőket nem mutatta . Utána néznél a nyereményeknek ?
    B.Bea1968 ID : 19302526
    Köszönöm !

10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem lassan hónapok óta általában nem mutat semmit a nyeremény-jelző (néha akad 1-1 kivétel). A csibétől pedig szintén hónapok óra mindig "% item" jön.
    Ma az elsőnél mutatta a paszulyt, további 3-ból 1 tűzijátékos volt, 2 kisebb halas.
    nolina1965 ID: 17974254

11. Nildia

Szia jozseflzr!

Mivel ezekkel a csalikkal nem kaptál nyereményt. Olyan halakat fogtál ki, amelyeket még gyűjtened kell, hogy a kellő számú meglegyen, és járjon érte a nyeremény.
    A Cseléből 5 halat kell összegyűjteni, a Sügérből 4-et, a Szivárványos pisztrángból 2-t és az Arany pisztráng ad rögtön nyereményt, ebből 1 kifogására van szükség.

12. Nildia

Szia B.Bea1968!

Mivel ezekkel a csalikkal nem kaptál nyereményt. Olyan halakat fogtál ki, amelyeket még gyűjtened kell, hogy a kellő számú meglegyen, és járjon érte a nyeremény.
    A Cseléből 5 halat kell összegyűjteni, a Sügérből 4-et, a Szivárványos pisztrángból 2-t és az Arany pisztráng ad rögtön nyereményt, ebből 1 kifogására van szükség.

13. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Szia Nildia !
    Azt hiszem most megvilágosodtam . Nálam is a fentebbi lesz a válasz .
    Köszi a türelmet ! :music:

14. Nildia

Szia nolina1965!

A mai nyereményeid :
    - eventes felhősor
    - 1 db Pocsolyaszörny eventes dekorációs tárgy.

A többi pecázásnál kisebb halakat fogtál, ezeket még gyűjtened kell az alábbiak szerint :

15. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

De sajnos visszazáródott!! Én kinyitottam, láttam a 100000 TP-t , dolgoztam tovább többször nem néztem rá, csak ma
    és így jártam, szinte az elejétől játszom, de most tényleg elmegy a kedvem az egésztől, egyre több a hiba, és akkor azt akarjátok velünk elhitetni,hogy mi rontjuk el ! Ezt is vissza lehetne nézni, hogy mi történt tegnap, de egyszerübb rövid uton lerázni a problémát,meg engem!! Ne haragudjatok de ez most kijött belőlem!

16. Nildia

Szia Zsike49!

Mint minden esetben, úgy ebben az esetben is a nyereményözön elindulása után rögtön jeleztük a központ felé a "visszazáródó" kókuszok eseteit. Minden esetben adott farmok adatainak megadása mellett természetesen.

A központban számtalan ellenőrzést, tesztet lefuttattak ezzel az üggyel kapcsolatban.
    A rendelkezésükre álló teljes körű adatbázis alapján megállapították, hogy a sikeresen kinyitott kókuszok nem záródnak, nem záródhatnak vissza.

Azoknál a játékosoknál fordul elő elsöprő mennyiségben, akik több farmot gondoznak!
    Több farm gondozása esetén meg ugyebár előfordulhat, hogy nem is ott vagyunk, ahol épp gondoljuk, hogy vagyunk.....
    Magad is írod, hogy az egyik farmoddal jártál így....

Természetesen olyan lehetőség is létezik, hogy nyitáskor nem volt élő kapcsolat a géped és a játék szervere között ( pillanatnyi netkimaradás megszakította ) és a böngésző oldalon még látod a farmot, tevékenykedni is tudsz, de az adatok nem történnek feldolgozásra, mivel nincs kapcsolat. Tipikus esete ennek az, amikor valaki elgazosodva találja a földjét, pedig aratott-vetett, de nem élő kapcsolat mellett, adatforgalom nem volt.
    Vagy kókusz feltörés után túl gyorsan történt meg a területváltás, illetve a játékból való kilépés, hogy az adatok ebben az esetben sem jutottak el a szerverekig.
    Az utóbbi két eset kiküszöbölhető azzal, ha kellő idő meghagyása után egy biztonsági játékból való ki be lépést elvégzünk, és így leellenőrizzük, tényleg az adatok feldolgozásra kerültek e adott farmunkon.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

Amennyiben sikeres kókuszdió nyitás történt, a logban másodperc pontossággal rögzül az adat.
    A logból visszamenőleg sor nem törlődik!
    Tehát ha a logban nem szerepel a nyeremény lekönyvelése, a kókuszdió nem lett kinyitva.

17. Enikő65

Enikő65 Törekvő

A 313 hozzászólásban segítséget kértem,de ez már a második volt az előzőt törltem,hogy ne legyen kétszer ugyanaz kérdezve ,de még nem kaptam rá választ. Kedves Nildia meg tudnád nézni mi történt a természetgyógyászatban ? Köszönettel !

18. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Kedves Nildia, tudnál segíteni?
    Én is szeretném megkérdezni a nyereményemet. Név: v.edit1 ID: 13606334 Nagyon szépen köszönöm!

Viszont amit megfigyeltem:
    Csak a fantasztikus húzásnál írta ki a nyereményt.
    A nagyszerűnél már nem. Ez hátha segítség a hiba feltárásánál.

19. Nildia

Szia v.edit1!

A mai nyereményeid :

- event felhősor
    - event matrica
    - 60000 Tapasztalatpont
    - Halfogócska event dekorációs tárgy
    - Pocsolyaszörny event dekorációs tárgy
    - 6000 Tapasztalatpont

20. anyabanya1976

anyabanya1976 Utánpótlás-írogató