Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A kifutó egy dekor elem, a váza ikon alatt találod meg a menüben.

2. Mongoveri

Mongoveri Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ma reggel csináltam meg "A gazda sorsa" küldetés 7. szintjének gyémánt fokozatát. Minden jutalmat megkaptam kivéve a 3 csillagot. Miért?

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

4. Mongoveri

Mongoveri Fórum-zöldfülű

Közben már látom, hogy befrissült a +3 csillag! Köszi!

5. Laboviti

Ma 06:42 órakor rendben megkaptad a 3 darab csillagot az említett gazdaköri feladat elvégzéséért.

6. .polika.

.polika. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kiraktam a bajusz-szalont,de nem tudom megetetni.
    Szeretném megkérdezni,hogy miért nem engedi megetetni.

Gazda: .polika.ID: 17893686

7. Laboviti

Szia!
    A műhelyes fejlesztések etetésénél a táp mellett szükség van állatra is. Pl. A bajusz-szalon etetésénél elengedhetetlen feltétel a tápon kívül + 8 darab kakukk.

8. .polika.

Tudom,van kakukkom is.

9. Laboviti

Az erdei tisztásodon jelenleg is termel a bajusz-szalon.

10. .polika.

Megvan a hiba,még sincs kakukkom,nem jó helyen néztem a darabszámot.

Bocsi.
    Igen,mert közben vásároltam kakukkot.

11. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy a "Váza" ikon alatt szereplő tárgyakat miért nem lehet jelölni rendesen,hogy hova érdemes kihelyezni,Kerge kertbe,vagy Kincses szigetre?Mert ugyebár már elég sok dekórelem van,ami nemcsak sima TP-t ad,hanem BTP is.
    Az olyan elemek,amik vagy bahamaTP-t,vagy sima TP-ad,kihelyezéstől függően,jelölhetnénk egy "TP/BTP" jelöléssel.Emlékeim szerint az elején még szerepelt rajtuk,hogy a Játékosok el tudták dönteni,hova is érdemes kitenni 1-1 elemet.
    Köszike előre is a segítséget!
    Szép napot! :D

12. Laboviti

Szia!
    A játékkal kapcsolatos ötleteidet, javaslataidat ide várjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

13. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

14. gabicamica

gabicamica Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, mi a megoldás olyankor, ha aktiválni szerettem volna a Bahama szigeten a kaktuszhoz való hozzáférést, de valamiért nem sikerült. Az arany banánokat levonta a rendszer, mégsem tudok kaktuszt venni és a kaktusz szobor is inaktív állapotban maradt.
    Próbáltam frissíteni az oldalt, illetve kilépéssel-újbóli belépéssel is próbálkoztam, de nem változott a dolog.

Köszönettel: Gabicamica

/Gazda: gabicamicaID: 46372440/

15. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a kiváltott kaktusz szobrot.

16. zsuzsa84

zsuzsa84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy valaki valamit megnyomott a billentyűzeten, és most kissebben látom a farmomat. Annyival kissebb, hogy látom a keretet amiben alul van a nevem és az id számom. Sajnos nem tudom visszaállítani nagyra. Tudtok segíteni? Köszönöm!o_O

17. gabicamica

gabicamica Fórum-zöldfülű

Szia!
    Most rendben van! Köszönöm a gyors segítséget! :D

18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

19. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:sleepy:Szép napot mindenkinek!
    Ma délelőtt vettem 2 db-Turbómalom előfizetést, levonta a pénzt, de nem látom hogy meglenne!!..Hiába nézem, sehol sem látom!.Vagy rossz helyen nézem??--295 Ft.volt 1 db!
    Aki tud, légyszi segítsen!!:sleepy:
    Boszika57
    ID:10299997

20. Laboviti

Baby72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.