Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a tenyészterepeket.

2. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Az előbb olvastam,hogy a váza ikon alatt nem jelennek meg barkácscuccok.Nálam sem, de már tegnap sem.Tehát szegény tyúkólam hiába termel.Megkapjuk azt utólag?-kata1939-voltam ID:44223616Szeretném,ha megjavitanák.Köszönöm.

3. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a váza ikonban az elhasználódó címszó alatt a barkácscucc felíratott keresd.

4. mokucika

mokucika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mi lehet az oka, hogy 60-as szinten vagyok, tenyésztek szaporán, de mégsem jelenik meg a műhelyben a bőröndbolt, így építeni sem tudok. ID:52850833

5. Laboviti

6. mokucika

mokucika Fórum-zöldfülű

7. zso51

zso51 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Napok óta nem látom, hogy a vásárolt szomszédok küldenek-e ajándékot.
    Vagy történt változás, és elkerülte a figyelmem?
    Megnéznétek? Előre is köszönöm!

zso51
    ID: 1863449

8. Laboviti

Az alap bőröndbolt is a 75. szinttől jelenik meg a műhelyben.

9. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A maja maszkot nem lehet a bahán a váza ikon elhasználádó alól aktiválni, csak az éléskamrából.
    Miért kell ez az állandó variálás? Csak azért, hogy lehessen bennünket bosszantani?>:(:cry:

10. Laboviti

11. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.
    Nem a Játékosok bosszantása a fejlesztők célja.

mamszi5107 kedveli ezt.
  12. zso51

zso51 Utánpótlás-írogató

13. Laboviti

A tegnapi szuperszomszéd ajándékaid:
    - epres muffin
    - lángos.
    A mai meglepetések:
    - 3 egység szupertáp
    - 2820 Csp volt.

14. manocs50

manocs50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, sem a felhőn, sem a kitehetőkön (pl. csatni) nem mutatja az időt, hogy mennyi van még belőle. Kérlek segíts, hol tudnám "megjavítani". A segítséget előre köszönöm.
    Bocsánat! Farmernevem: manocs50, ID: 26496565

15. Laboviti

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd a tippek gomb bekapcsolt állapotban legyen.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

16. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Egy újabb bosszantó hiba. Itt állok a szédültön és várom, hogy végre megtudjam, hogy mi lett a tenyészetemből.
    De sajnos az idő megállt. A gépemen már 3 perc eltelt azóta, hogy a tenyészetből már csak 1 perc hiányzik és még nem derült fény semmire.
    Miért csak területváltással , vagy frissítéssel lehet ezt megoldani.
    Firefoxon játszom, minden friss és újabban többször előfordul ez a jelenség.
    Mire leírtam ezt a hibát, még mindig nem tudom a liba tenyészetet leszedni, holott egy pár perce készen kellene lenni, csak a felkiáltó jel
    nincs sehol. Rendszeresen takarítok és végzek karbantartást.
    Kb. 5 perce beraktam újabb tenyésztést, de még mindig az induló 15 percen áll. Nem mozdul az idő semmit. Megtalálta a BP. az örök fiatalság titkát! :p;)

Utoljára szerkesztett: 9.7.15
  17. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

bajitalt en se tudok rakni, pedig mindent megprobaltam.

18. Laboviti

Szia!
    Valószínű, hogy a várakozás alatt nem frissítettél még a fórumon, vagy egyéb oldalakon sem.

19. Laboviti

Szia!
    Amennyiben Chrome böngésző közreműködésével használod a farmod kérlek, egy próba erejéig válts böngészőt és ott ellenőrizd a tenyészterepek működését.

20. zso51

zso51 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm!!! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.