Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Szia!
    bobszi_0 gazda vagyok, ID 1084471. Néhány perce vásároltam egy kis csomag szupertápot, a 49 FA-t elvette, de szupertápot nem adott a rendszer. Kérlek nézzetek utánna mi történhetett.
    Pontosan tudom mert csak 3 tápom volt, és 205 FA. a készleten, most van 156 FA, és 3 táp.
    Már kiléptem, beléptem, frissítettem, de nem változott semmi. Most itt állok, és nem tudok tovább tenyészteni, mert várok.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az adatok szerint ez a tranzakció tegnap történt: 2015-07-11 20:33:44. Valóban 205 FA-d volt akkor és a tápokat is rendben megkaptad. Igaz azóta egy részét el is tenyésztetted.

3. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ, elnézést kérek, de ez az eredmény ha családtagok is besegítenek :)

4. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Most fedeztem fel, hogy a váza ikonnál, a minden alatt látható az összes termék ( sütik, lekvárok ) ami a kamrámban van és a munkás kuponok is. Ez normális dolog és régóta van csak nem vettem eddig észre ?
    Köszi.

5. -East17-

Szia!

Igen, ez a változtatás pár napja lépett életbe.

6. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Köszönöm :)

7. betjoli

betjoli Fórumprofi

ID: 38422889 Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni ! Valaki hétfőn éjjel megakarta szerezni a farmom, az email fiókomban találtam egy levelet a BP.-től egy jelszó emlékeztetővel amit nem én kértem kíváncsi lennék rá ha megtudjátok nézni honnan kérték mert akkor én Pécsen voltam.
    A biztonsági intézkedést megtettem vagyis jelszót cseréltem.
    Köszönettel: betjoli

8. -East17-

Szia!

Sajnos erre nincs mód, mert a jelszóemlékeztető kérése nem rajtunk megy keresztül. A változtatás mindenképpen jó ötlet volt, de ezt tedd meg az e-mail fiókoddal is.

9. betjoli

betjoli Fórumprofi

Köszi ott is megváltoztattam még egy kérdés a support tudna nekem segíteni?

10. -East17-

Nem hinném. A jelszókérés ugyanis olyan felületen történik amihez nekünk nincs hozzáférésünk (ez érthető is, mi sem tudhatjuk a Te jelszavadat, vagy az ahhoz tartozó dolgokat).

11. betjoli

betjoli Fórumprofi

Rendben és köszi a türelmedet.
    További szép estét kívánok!

12. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !
    Láttam a Kerekkerék pörgetésnél egy újfajta kitehetőt, valami "Ludasat". Nem találtam az Enciklopédiában semmit róla, mióta van, mik a tulajdonságai.
    Kérhetnék valamit róla ?

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Valamiről információt kérsz, aminek a nevét sem tudod. Ha nem tudod megnevezni minek a tulajdonsága érdekel, mi sem tudunk válaszolni rá.
    Legalább egy képet tudnál mutatni róla?

14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok!
    Most arattam a Bahama egy részét. A másik része ott volt kitrágyázatlanul, kitrágyáztam, megetettem, többek közt 5 N pandakuckót és 1 N pálcahegyezőt. A másodiknál szólt, hogy elfogyott a pandatáp, ezért azt kivettem. Amikor más ólat akartam kitenni, csak a vázaikont hozta használhatóra. Elmentem másik szántóra, majd vissza. Minden ott volt trágyásan, aratatlanul (a pandakuckók is!) de a pandatápok le vannak nullázva. Igaz, csak 5-10 db közti mennyiség, ami elveszett, de akkor is nagyon bosszantó. Plusz a költsége. A másik, hogy a sima kerge aratásakor rendszeresen több TP-t jelez, mint amennyit jóváír a rendszer, Kb. dupláját jelzi. OK, hogy nem pontos a jelzés, de nem 1-2 TP-ről van szó, hanem a teljes mennyiség kb. feléről. Ez 80-100e is lehet nagy aratáskor.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254
    vettem 20 tápot.
    update: 30 db-ot mutat.
    Sztem nem szerencsés az elhasználódóba berakni a - bár elhasználódó, de - logikailag ott nem megszokott és nem is oda tartozó dolgokat. Minek keverni? Akkor már inkább egy fület csináltak volna a "csak dekor", semmit nem adó kütyüknek, ill. az alapinfóba rakták volna a tárgy méretét.

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ma 12:07 órakor vásároltál pandatápot a piacon. Így a pajtádban is tárolódik jelenleg is pandatáp.
    Konkrétan melyik dekorációs elem begyűjtése során tapasztalod az általad vázolt anomáliát?

16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Az előző hsz. a tapasztalati sorrendet mutatja. Először volt - korábbi aratásból néhány le-nem trágyázott ól. Megértek a N pandakuckók. Learattam azokat. Mindent letrágyáztam, megetettem, elfogyott a pandatápom. Ezért kivettem az egyik N pálcahegyezőt. (dekor elemről szó sem volt). Ki akartam rakni teveólat helyette, de a rendszer szürkében mutatta a fát és ólat, csak a váza volt színes. Ezért átmentem másik szántóra - volt már olyan máskor is, hogy valamit nem volt hajlandó a rendszer megcsinálni, de szántóváltás után igen. A többit learattam, majd vissza a Bahára. Újra trágyás volt minden ól és aratatlan az 5 pandakuckó, a kivett N pálca a helyén, trágyásan. Ilyen is volt már máskor is, nem is egyszer. Bár sosem írtam, de mindig dühöngtem, hogy dupla munkát ad a BP. Azt sem tudtam soha, hogy ilyenkor mi történik a vízzel-kajával-trágyával: duplán vonja le, elveszik, duplán kapom... Újra elkezdtem letrágyázni, etetni. Az első! pandakuckónál - pink, balra fönt -, szólt, hogy nincs pandatápom. Nem tűnt volna fel, ha 1 perccel előtte nem jelent nulla készletet a rendszer, ha viszont az eredeti állapot volt, akkor kellett volna tápnak is lenni, nem csak sz* ólnak. Közben újra learattam a pandákat, valamint 3 fát is, szintén másodjára (2 goji és 1 acai). Ezután vettem 20 tápot, hogy meg tudjam etetni a pandáimat. A piacról visszatérvén 30 tápot mutatott a készlet. Jelenleg 19 van. Tehát elvileg visszaírta a rendszer, de ha most nem kezdek el problémázni és etetés után rögtön kilépek, nem tudom, mi történik. Talán azért sem baj, hogy szóltam, mert ez a dolog elég rendszeresen előfordul, a család többi farmján is szokott ilyen lenni.

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az állatok ellátásánál érdemes lenne lassabban elvégezni a farmmunkálatokat a teljes adatáramlás érdekében.

18. obiobi1

obiobi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megnézné nekem valaki, hogy a légiparádé felhősorára kitehető első dolgot hol találom? A feladatot befejeztem. ID:ID: 17166085. Köszönöm.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia obiobi1!

Pontosan melyik tárgyat keresed? Mi a neve?
    Minden egyes farmterületedet ellenőrizted már, hogy nem tetted e ki?
    Megnézted a Paszulyodat is, nem tetted ki esetleg egy másik felhősorra?

weiszhaar kedveli ezt.
  20. obiobi1

obiobi1 Utánpótlás-írogató

Hoppá, most látom, hogy oda bármi kitehető!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.