Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A napokban történt Flash Player probléma miatt különösen ajánlott a legfrissebb programelemek meglétének ellenőrzése is a saját gépeken.
    Mindezt csak tanácsoljuk számotokra, hogy a játék sikeres legyen.

2. maryke66

maryke66 Utánpótlás-írogató

Az egész gépet újra raktam mindenből a legfrissebbet letöltöttem, és mégis akadozik a játék. Élvezhetetlen!!!!
    4 magos Intel Pentiumom van.

zigus46 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Szia!
    Többen is tapasztaltak a farmokon hasonló jelenséget. Úgy gondolom, a megszokottól eltérő lassabb stílusban kellene a munkafolyamatokat elvégezni.

4. fancsiki

fancsiki Járnitanuló

Milyen érdekes, hogy hirtelen mindenki gépe elromlott és azért játszhatatlan a játék....

5. Laboviti

iboly54 kedveli ezt.
  6. hinif

hinif Utánpótlás-írogató

Lehet böngészőt frissíteni, lehet flashplayert frissíteni, lehet gépet cserélni, lehet böngészőt cserélni, a játék az elmúlt napokban nem múködött és most se múködik tökéletesen. Csak meg kellene keresni a szervernél fennálló problémákat is.

gergaczmarika, -Laci74- és iboly54 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Szia!
    Jelenleg egy javaslattal élek úgy gondolom, a megszokottól eltérő lassabb lépésekben kellene a munkafolyamatokat elvégezni.

8. benike909

benike909 Járnitanuló

A beküldött észrevételek és a két napi, több farmi tapasztalataim alapján, szerintem a következő a probléma. A játék a szokásostól eltérően (értsd: ahogy a probléma előtt működött) bizonyos adatok szerverre küldésénél (amit kis csomagokban, időnként csinál) a válasz megérkezéséig kivár (magyarul lefagy). Ez az internetkapcsolat minőségétől és sebességétől függően egészen eltérő mértékű lehet. Hogy ez a program megváltoztatásától vagy egyéb dologtól van-e, azt csak a mindenttudók tudnák megmondani, de a probléma fenn áll.

Ui. Bocsánat, utólag olvastam, hogy tegnap egy nálam programozásban jártasabb játékostársam már részletesen kifejtette a problémát. Türelemmel várjuk a megoldást.

Utoljára szerkesztett: 18.7.15
  9. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett "nehézségeket", már tegnap jeleztük a központba.

10. *nikawicca*

*nikawicca* Járnitanuló

Szia!
    Hol lehet átkapcsolni a teliholdra, mert nálam eltűnt az óra?

11. Laboviti

12. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

Szia! Eltűnt az óra.nem tudok teliholdra váltani,,,

13. Laboviti

14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Nálam több farm, több gép, több böngésző. Programok frissítve, sütik törölve, gépek kitakarítva (épp csak Domestost nem használtam), minden elvégezve, amit javasolnak a modik.
    DE!!!!! A kézi aratásnál folyamatosan lefagy, gondolkodik, hogy mit is tegyen. Gépet használva is ugyanez a hiba.
    Miért kell azt mondani, hogy nincs hiba a BP rendszerében és a játékosok nem tesznek meg mindent az élvezhetőbb játékért? :mad:

mamika57, Cornelia57 és mikeafarmer71 kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett "nehézségeket", már tegnap jeleztük a központba.

16. lara6262

lara6262 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt,kérdésem,meg vettem a 30-os titokól csomagot de nem kaptam meg mellé a jégmadarat.köszönöm a segítsége ,további szép hétvégét ID19837008

17. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem, a keresett ól a menüdben található. Kérlek, az ólak menüben használd a kereső funkciót, így megtalálod a raktárban lévő jégmadárfészket.

18. *nikawicca*

*nikawicca* Járnitanuló

19. Cornelia57

Cornelia57 Fórum-zöldfülű

Megerősítem a hibajelenséget: én is ugyanazokat a "gondolkodós" / "lefagyós" hibákat tapasztalom, mint bogisaci60 játékostársunk, amit a #1249 hsz-ben írt.

bogisaci60 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Kérlek a "megerősítés" mellett ne feledd, hogy a napokban történt Flash Player probléma miatt különösen ajánlott a legfrissebb programelemek meglétének ellenőrzése is a saját gépeken.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.