Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Rozmaring.

.Rozmaring. Utánpótlás-írogató

Köszönöm

2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mást se csinálok, már lassan többet frissítek, mint játszom, a gépet meg állandóan takarítom, ha a lakást is ilyen gyakran takarítanám , már nem lenne bútor, mert annyit törölgetném, hogy elkopna.Értem én azt is , hogy a Flasht csak használjuk, de ők is tekintettel lehetnének a játékhasználókra, ügyelet meg mindenhol van, csak pont náluk nincs ?

3. A-Mester

A-Mester Járnitanuló

Én Google Chrome-ról játszom, de nekem csak a szédült szántón lassul le nagyon a játék.
    Az tele van ólakkal. Minden más hely nagyon jól fut, nem fagy le, nem is akadozik.
    A gépem is régi, lassú, de csak az az egy hely nem fut jól.

4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Az én farmom is megőrült :cry::cry:
    Aratógépet használnám, de ahogy az egeret mozgatom, hogy klikkeljek az etetésre, meg itatásra, el sem jutok odáig, mert mozgatom az ablakot - akaratlanul :cry:

És nagyon lassú...:oops:

busand kedveli ezt.
  5. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

Vettem három talányos ólat, de nem kaptam meg, viszont 45 FA-t levonta. ID:15863630
    Kérem vagy az ólakat vagy a FA-t.

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mari0248!

A tegnapi napon 15:24:45-kor vettél 5 db titokzatos ólat. Ez után maradt 52 FA-ad.
    Farmaranyfa adott 1-et, így lett 53.
    Ma reggel 15 FA-ért vettél aratómunkásokat 09:11:12-kor, maradt 38 FA.
    Majd ma este 19:25:25-kor vettél 1 db titokzatos ólat, maradt 23 FA. Ezt azonnal be is érlelted 3 FA-ért, maradt 20 FA, ami jelenleg is megtalálható a farmodon. Abból az 1 db ólból pedig sárga Csacsikovácsod lett.
    Tehát sem ólban, sem Farmaranyban kár nem ért Téged.

7. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Szóval ez a lefagyósdi már kezd mindenkinek az idegeire menni!
    A telihold event előtt még minden jó volt!
    Egyszerű: vissza kell állítani azt a változatot.

zigus46, busand, hóóvirág és még 1 ember kedveli ezt.
  8. klakli67

klakli67 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én sem értem ezt, takarítás mindig, mégis az aratás funkciónál a gép is,
    meg az egész farm lefagy.
    Miért csak az aratásnál, és miért működik jól a kistesónál.
    Itt csak a farmerama játéknál lehet valami bibi.

Margareta5261, zigus46 és busand kedveli ezt.
  9. aranyi06

aranyi06 Fórum-zöldfülű

Szia! Van e lehetőség flash player telepítésére android készülékre, hogy telefonon is tudjak játszani?Ha van ilyen kérlek írd meg. Köszönettel: aranyi06

15599277

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia aranyi06!

A telefonodra olyan böngészőt kell feltelepítened, amelyik tartalmaz Flash Playert.
    Több féle is van, ingyenes is fizetős is, érdemes rákeresni a neten.

11. Mack70

Mack70 Fórum-zöldfülű

49791772 mack70
    Sziasztok! Észrevettétek már hogy a talányos tenyészetek és titokzatos csmeték, csupán ey nagy pénzcsalás lett. Amikor az aktuális "esemény van Egyáltalán nem kapunk azt amit épp akkor kellene, azért hogy vegyük pénzéert a farm aranyat. Ez ajáték már nem a játékról szol..... Kérlek benneteket figyeljetek oda.........erre. Ha emiatt kitiltanak a játékbol megtalálom módját hogy utána nézessek néhány dolgnak.....

Novák_Péter_[Mester] kedveli ezt.
  12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ahogy az ismertetőben is olvasható, a titokzatos, vagy talányos fák/ólak vásárlása nem garantálja az új ólak kifejlődését. Nem kötelező megvásárolni, a döntés a Tiéd, hogy kockáztatsz vagy sem. A későbbiekben még szertepelhetnek nyereményként ezek az ólak.

Anikó1961 kedveli ezt.
  13. gere40

gere40 Fórum-zöldfülű

Csak jelzem, hogy egy-egy helyzetben - mindig máskor! - időről időre "lefagy" a játék! Gép abszolút tisztítva, flash a legújabb verzióban fent van. A lefagyásból ki lehet jönni - helyszínváltás, ilyesmi -, de nagyon bosszantó a jelenség!

zigus46 és busand kedveli ezt.
  14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Annak érdekében, hogy megfelelően működhessen a játékod, a következőket teheted meg:
    · Használd a MozillaFirefox legfrissebb verzióját: 39.0
    · Használd a flashplayer legújabb verzióját: 18,0,0,209

Segítség MozillaFirefox verziószám ellenőrzéséhez és frissítéshez:
    · https://support.mozilla.org/hu/kb/firefox-frissitese-legujabb-verziora

Amennyiben GoogleChrome böngészőt használsz, annak ellenőrzését és frissítését így végezd el:
    · http://i.imgur.com/nOCFub0.png

Segítség flashplayer verzió ellenőrzéséhez és frissítéséhez, illetve a blokkolt flash tartalom ablak kiiktatásához:
    · http://www.adobe.com/software/flash/about/
    · https://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

Rendszeresen végezd el a számítógép-karbantartási műveleteket, naponta akár több alkalommal is.
    Használd ehhez a CCleaner programot, amit a következő oldalak egyikéről tölthetsz le:
    · https://www.piriform.com/ccleaner/download
    · http://www.szoftverbazis.hu/search?search=ccleaner
    · http://www.filehippo.com/download_ccleaner

A jelenség oka a flashplayer problémája, amiről minden játékos (aki arra feliratkozott), hírlevelet is kapott.

15. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Járnitanuló

Csatlakozom az előttem írókhoz, minden tiszta, minden telepítve...a játék lefagy, percekig nem lehet leszedni a terményeket, élvezhetetlen és idegölő lett a játék.

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

koskarz kedveli ezt.
  17. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Járnitanuló

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.7.15
    busand kedveli ezt.
  18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, ne feltételezd, hogy a kommunikáció a központtal ebben a témában nem folyamatos. A flashplayer okozta problémák első megjelenése óta állandó téma ez.
    A megjegyzéseidet a panaszkönyv részlegen írhatod le.

19. -kotty-

-kotty- Utánpótlás-írogató

tHUNder!
    Ennyi? Egyszerűen kitörlöd, amit írtam? Nem, hogy sértő nem volt a beírásomban, de inkább jó szó volt. Hát akkor beszélgessen veletek, aki akar, tudomásul veszem, hogy egy jó szót sem érdemeltek.
    Törölheted ezt is, egyszerűen nem érdekel.

20. koskarz

koskarz Utánpótlás-írogató

a játék lassu

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.