Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

kénytelenek vagyunk lassabban csinálni, mivel várjuk,h a lefagyott játék észhez térjen :( ez azért bosszantó :( főleg amikor összesen 10-15 percem van egy nap,h csináljak itt valamit :(

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nos én ezen felbuzdulva kedveském , letöltöttem a Firefoxot és egyáltalán nem lett gyorsabb, a naprakész flash is hozzáadva, clinnel tisztítva, változás semmi.

bogisaci60 kedveli ezt.
  4. -East17-

Szia!

Idézek az általad hozott válaszomból:

A lassulásra/fagyásra még várjuk a megoldást, a jelenségekről részletes leírást küldtünk a központnak.

5. zigus

zigus Törzsjátékos

Ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel....!!!
    Már a hiba ott kezdődik ,hogy a beírásom sem találom sohasem pedig tudom melyik oldalra írtam és sorba nézem nincs sehol aztán az Opera nem enged be a játékba pedig teljesen Friss a Flash ..és nagyon nehéz belépni más böngésszövel is és az átlépés a kerten belül is ...

6. mamika57

Igen , olvastam, csak az a bibi ezzel az egész panaszáradattal, hogy már pár napja tart, már az első nap kellett volna jelezni az illetékes szolgáltatóhoz és akkor nem kellene várnunk hétfőig, hogy kegyeskedjenek vmit csinálni a flashel.Hétfőn indul ugye egy rövid event, nem mindegy, hogy milyen gyors a játék.Jut eszembe ! Szabad egyáltalán reklámozni másik böngészőt ? Vagy ez nem minősül reklámnak ?

Utoljára szerkesztett: 19.7.15
    zigus kedveli ezt.
  7. -East17-

Szia!

Egy hete írtál utoljára a Panaszkönyvbe, most is ott van a hozzászólásod.

Az Opera böngésző alapja a Chrome, így a problémáik is hasonlóak lesznek.

Vannak dolgok amikre a géptakarítás használna, azért végezd el mindenesetre. Más hibákra egyelőre nincs megoldásunk, de ahogy olvashattad: részletes leírást küldtünk a központnak.

8. -East17-

Miből gondolod, hogy nem jeleztük azonnal? Nem egy országban játszanak a Farmerámával, a külföldi kollégák is megtették ugyanezen lépéseket. Amennyiben a Flash okozza és a játék programozói nem tudnak megoldást találni, akkor sajnos az Adobe-n a lépés sora, mely cégre viszont semmilyen befolyással nem rendelkezünk sem mi, sem a BP üzemeltetői.

9. mamika57

Abból, hogy tegnap azt írtátok, hogy majd hétfőn munkaidőben kerül sor a javításra, pedig már pénteken munkaidőben kijavíthatták volna. Amúgy mindegy,én nem Téged hibáztatlak, tudom megtesztek mindent, hogy zökkenőmentes legyen a játék, csak valahogy ez most nem jött össze.

10. -East17-

Azt sem te sem én nem tudhatjuk, hogy milyen beosztásban és milyen munkafolyamatokat végeznek el egyes cégeknél, illetve, hogy mekkora munka egy hasonló hiba feltárása és megoldása. Hétvégén ilyen volumenű beavatkozást nem fognak elkezdeni, ez borítékolható. Konkrét válasz híján mást nem mondhatunk mi sem, a jelzéseket elküldtük, a többi már nem a mi kezünkben van.

11. zigus46

zigus46 Aktív író

OK..rendben de ha le van töltve az új verzió a legfrissebb Flash Player akkor mi van.. ja és napra kész a tisztítás frissítés ...és mégsem működik rendesen ??? és látom nemcsak nekem ...volt a Facebookon egy Sziget nevű játék az is így járt egyre nehezebben lehetett belépni átlépni játszani és meg is szűnt ..... itt forognak a napraforgok vár gondolkozik aztán csinálja a feladatot ...sajnos ...

.Rozmaring., palkogazda70 és mamika57 kedveli ezt.
  12. -East17-

Egyszerűbb lenne csak 1 névvel fórumoznod, akkor biztosan megtalálnád a régebbi bejegyzéseidet is, és olvasnád a neked adott válaszokat:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.12711/page-66#post-292645

Anikó1961 kedveli ezt.
  13. zigus

zigus Törzsjátékos

Ok ...akkor sem működik és nemcsak nekem ..úgy látom semmi nem érdekes amit írunk a válasz ua. ,hogy a mi gépünk a hibás köszike de ennyi gép ????

.Rozmaring. és palkogazda70 kedveli ezt.
  14. tundee73

tundee73 Törekvő

Én az Internet explorert használom villám gyorsan működik, én is mindent telepítettem,takarítotam és lefagy gondolkodik,ezért mentem át másik böngészőre és szuper!

15. -East17-

Kérlek szépen, hogy az egész hozzászólásomat olvasd el, ne csak a felét, ha már beidézted. Különös tekintettel erre a mondatra:

Más hibákra egyelőre nincs megoldásunk, de ahogy olvashattad: részletes leírást küldtünk a központnak.

Nem írtam, hogy a géped rossz.

Anikó1961 kedveli ezt.
  16. -East17-

Szia!

Hozzászólásod nem tartalmazott kérdést. Így a helye a Panaszkönyv topikban van, akár negatív akár pozitív.

17. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Megértettem!

18. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok a játék nálam is nagyon gyengén működik ezért szeretném tudni hogy érdemes e elkezdeni a Magyar eventet mert csak kínlódom az aratással és ez így nagyon nem jó vagy addig javítani fogják?

palkogazda70 kedveli ezt.
  19. -East17-

Szia!

Mint fentebb írtam: egyelőre nem rendelkezünk semmilyen információval ezzel a hibával kapcsolatosan. Vasárnap lévén nem is várunk sajnos semmi érdemi hírt.

20. búzavirág51

búzavirág51 Járnitanuló

Nálam már két napja nem megy a játék. Én most szerelőt hivtam, mivel irtam supportnak és azt mondták hogy nem jeleztek hibát. Állandóan A Flas playerre hivatkozva nem müködik a játék. De már nem tudom, hogy hányszor végig csináltam amit kértek.
    A játéknál aratáskor minden a levegőben megáll és gondol egyett utánna rendezi az aratást, de igy csak kinlódás a játék.
    Hát amagyar eventné l azt hittem hogy rosszul irták ki valójában csak két nap .Ezt az irást is kb. félórája irom, mert még a betüket is irja ki csak jóval utána hogy lirtam.Szóval nálam borzalmasan megy a játék.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.