Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

jó lenne már csinálnának valamit ezzel a belépéssel pont event alatt szórakoznak velünk
    tegnap is nekiálltak takarítani , mi jön még?:mad:

3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én 2 perce be tudtam lépni. Többször próbáltam, nem működött a belépési oldal sem, aztán hirtelen egyszer csak bejött.
    Cora

4. ViKyJoO

ViKyJoO Fórum-zöldfülű

Félig learatva, feladat teljesítése félig beadva és erre kidob a gép!! Eltelt több mint fél óra! Ezért rohantam haza, hagytam csapot-papot és elkezdtem "farmolni"! Ez most már ro...tul dühítő! Elnézést, türelmet!! Tele a padlás! Annyi újítást vezetnek be egyszerre, de a meglévő dolgokat sem tudják rendesen üzemeltetni! Lehet a hozzászólást törölni! Ez a legegyszerűbb! Tudo, hogy a Modik nem tehetnek róla, de legalább egy kis megértést lehetne kiolvasni a válaszaikból!>:(:mad:

mamika57 kedveli ezt.
  5. Laboviti

Sziasztok!
    Egy kísérletet megérhet a farmbeli belépés.:)

6. antaliza98

antaliza98 Fórum-zöldfülű

Konkrétan buktam a munkásokat. Nem kellene ilyenkor valami kompenzációt kapnunk?

ID: 3154698

7. Laboviti

Szia!
    Kérlek, indítsd újra a böngésződ és azt követően próbálj belépni a játékba.

8. Laboviti

Szia!
    Bárminemű kompenzáció központi döntésen alapul. Amennyiben erről információ érkezik, megosztjuk Veletek.

9. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Legyünk picit megértőbbek nem lehet azért egyszerű az ő dolguk sem. Ne érts félre engem is nagyon dühít, amikor hazaérek és pont tudnék aratni, csak éppen belépni nem tudok... :mad:Az event lejáratát egyébként meghosszabbították a folyamatos belépési hibák miatt!
    Viszont el kellene gondolkozniuk azon tényleg, hogy valamit kárpótlásként adjanak a játékosoknak, mert sok értékes időt veszítünk el ezzel a problémával, miközben ahogy irtad még ráadásul tp bónuszos nap is van, így abból is bukunk...
    Üdvözlettel:

mamika57 kedveli ezt.
  10. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia nem hiszem hogy lenne kompenzáció,erröl leszoktak az nem baj ha megy az aratod és nem tudsz aratni,és az se baj ha lejár a csatnid és bukol növényeket!álltálába eszt a választ kapjuk kopenzáció helyet!

Az elmúlt napok bejelentkezési problémái miatt a Csípős csoda event meghosszabbításra került.
    A befejezés módosított időpontja: 2014. október 14. (kedd) 14:00 óra.

A problémák elemzését követően várható egy hivatalos nyilatkozat is.

lajcsika59 kedveli ezt.
  11. csernigy

csernigy Haladó

A fórumba a főoldal aljáról be tudok lépni, de írni nem tudok, mert regisztrációt kér, vagy lépjek be a játékba és onnan a fórumba. De a játékba nem engedett belépni 13.00 óta. Lehet külön a fórumra regisztrálni úgy, hogy ne kezdjem el a játékot nulláról?

12. -Csutibaba-

-Csutibaba- Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Én már betudtam lépni a farmra:)

13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ez csak akkor működik, ha a böngésző nem volt bezárva és a fórum is meg volt nyitva csak a fórum oldal lett bezárva - különben nem működik.

És igen ez a 22-es csapdája - nem tudsz belépni így a fórumból is kiesel mert azt "csak" a játékon belülről tudod bejelentkezve elérni.

14. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Valamely moderátorhoz lenne egy kérdésem!
    Annyit legalább megtudhatunk a probléma jellegéről, hogy ez teljesen központi hiba (vagyis más országok is érintettek), vagy csak a mi szervereinknél jelentkezik ez?
    Köszi!

15. Bíró-Dalma

Bíró-Dalma Fórum-zöldfülű

Napok óta ,órákig nem tudok belépni a farmra. így nem lesz meg az eventem,pedig nem kevés pénzt költöttem rá.Ez így nem szórakoztató,hanem idegesítő.

16. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Sajnos az az igazság, valaki szól, mások cselekednek ha bajaik vannak, szerintem erre vezethető vissza egy ilyen probléma,: Sajnos egy időben minden Bigpoint játék bejelentkezési problémával küzdött DDoS támadás miatt. ezt megbárki tudja csinálni kis ésszel,...

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. csernigy

csernigy Haladó

Köszönöm! Így már világos!

18. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Remélem a Modik azon is gondolkodnak,hogy mivel kompenzálhatnak minket, mert ennek az eventnek annyi!!!!

19. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Az event a folyamatos belépési problémák miatt hosszabításra került. Bármiféle további hosszabbítás/kompenzáció központi (németországi) döntés alapján lehet, nem a moderátorok hatásköre. Amennyiben erről bővebb információnk lesz, tájékoztatunk Benneteket.

mamika57 kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Teljesen igazad van , tudom, hogy nem egyszerű a dolguk, csak mostanában mindig evenkor jönnek elő a hibák, ez a bosszantó leginkább.Sztem a meghosszabbítás a kárpótlás, majd figyeld meg.

bonba73_Gazda és Johnny1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.