Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amint azt a játékostársadnak is írtam: Kacsa kata kiszórása esetén várd meg amíg a kis piros propellerek megjelennek a növényeknél, csak utána lépj ki vagy másik területre.

2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

:)
    Mindig tanul az ember valamit:)
    Köszönöm szépen akkor jisoráz:)

hóóvirág, Magdusnéne és brozsa kedveli ezt.
  3. -East17-

Szia!

Megírom akkor az általam éppen most tapasztaltakat. A JAVA program napok óta veszélyesnek van nyilvánítva a Firefox által, nem is engedélyezi a futását. Ám ma frissítést/hibajavítást adtak ki hozzá (automatikusan települt is). Ezek után már a Firefox engedi futni. Végeztem egy teljes géptakarítást és ellenőriztem az aratás-vetést (nekem is lassú volt az elmúlt napokban) és jelen pillanatban úgy tűnik, hogy helyreállt a rend. Ez természetesen csak egy tapasztalat a sok közül, és nem biztos gyógyír, de egy próbát mindenkinél megér talán akinek még beteg az aratógépe.

hóóvirág kedveli ezt.
  4. kukac42

Feladom az osztályharcot!
    Nem akarja elküldeni beírom a kódot jön a hiba írjam be a kódot. 4x megpróbáltam, de ennyi volt. A türelmem elfogyott!
    Írjon aki tud, én nem tudok. Régebben sem ment az IE-vel, aztán megjavult. Most megint nem megy!

5. .Rozmaring.

.Rozmaring. Utánpótlás-írogató

nálam is ugyan az helyzet4

6. -East17-

Sajnos erre nem tudok orvoslatot adni. Másik böngészőt javasolnék, mert ilyen problémával sem fordultak még hozzánk. Az általánosan elkövetett hiba az szokott csak lenni, hogy nincs meg a levélben a 140 karakter ami kell az elküldéshez minimum.

kukac42 kedveli ezt.
  7. -East17-

8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nálam is nagyon darabos a játék.A géppel minden rendben van.

9. -East17-

Szia!

A takarítás mellett flash, firefox és JAVA frissítve?

10. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Csipkebogyóból is csak 45 lett. Kacsa kata ugrott.

11. kukac42

Megvolt az több is! Köszönöm, hogy ennyit foglalkoztál a nyűgömmel, innentől részemről mosom kezeim:)

12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Hűs délutánt kívánok:)
    Legyél szíves segíts nekem,a JAVA-t miként frissítsem?

13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mivel csak 5-5 magot kaptunk, nem is lehetett 90 csak 45.

14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Igen,tegnap teljes körű karban tartás volt :)

15. -East17-

Szia!

Amennyiben nem automata a frissítése, akkor innen letölthető:

https://java.com/en/download/

16. -East17-

Értem, de takarítani ma is kellene. Ha eszközöltek valamilyen javítást akár a BP-nél, akár az Adobe-nél akkor az ma történt.

17. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Érdekes lenne, ha 5 db magból 90 növényed lenne!xDxDxD

18. 1948

1948 Járnitanuló

Szia szép napot. Tök analfabéta vagyok a letöltésekre, az unokáim pedig nyaralnak. Azt szeretném kérdezni, hogy amit írtál hogy "innen" letölthető, itt a játékban rákattinthatók-e ?? vagy más módon kell megtennem. Válaszodat előre is köszönöm.

19. -East17-

Szia!

Itt a fórumban kattinthatsz rá a zöld szövegre. Utána ezt a gombot használd:

Ashampoo_Snap_2015.07.20_16h54m05s_001_.png

20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nálam csak 2x . Elsőre valamit kiírt angolul , azt gondoltam valamit rosszul ütöttem be , megcsináltam még egyszer , és lett 2 kosaram , de a játék csak egyet jelzett vissza .

ördög0 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.