Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mamika57!

Érdemes a takarításokat naponta többször is elvégezni, és a Chrome böngészővel szemben előnyben részesíteni a Firefoxot.
    Ha mindenképp ragaszkodik valaki a Chrome-hoz, akkor legalább a dupla Flash-t ki kell kapcsolni a kiegészítők között.

2. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Köszönöm a türelmedet,és hogy megpróbáltál segíteni.Írtam neki repülős üzit is,hátha reagál rá,de hiába ír,vagy kérdez,ha nem tudok rá reagálni.
    További szép napot!

3. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Azt hiszem elkiabáltad :oops: Tegnap még jónak tűnt, vagy legalábbis sokkal gyorsabbnak. Most megint gondolkodnak és tanácskoznak a munkások, hogy arassanak vagy ne, átmenjünk-e egy másik területre vagy sem. Félek, szakszervezetbe tömörültek :):)
    Másik gép, másik böngésző, másik farm nem számít, a hiba még mindig fenn áll :cry:

cherryqinn és mamika57 kedveli ezt.
  4. Marcsi561

Marcsi561 Járnitanuló

sziasztok
    ma reggel vettem tőbb szá tyukot és nyulat sajnos a pénz eltűnt az állatokat nem kaptam meg nagyon szépen kérlek segitsete,
    hogy fordulhatott elő én a 96-os szinten vagyok nekem a játék kikapcsolodás
    előre is kőszőnőm Marcsi56
    ID.1620129

5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szerinted nem teszek meg mindent, hogy haladjak, egyáltalán nem ragaszkodom a Chrome-hoz, viszont a Firefoxnál ugyanez van,flash naprkészen letöltve.

cherryqinn kedveli ezt.
  6. Nildia

Szia!

Közben valószínű, meg is van a megoldás.
    Ezzel a névvel 3 farm is regisztrálva van a játékban. Ilyen esetben előfordul, hogy a levél nem jó helyen landol.
    Mivel az Ő postáján nincs levél, így ez lehet az ok.
    Rossz hír ezzel kapcsolatban, hogy tenni nincs igazán mit. :(

7. elen219

elen219 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon nagy tisztelettel kérdezem, hogy ennek az Istennek az idejében még meg lesz javítva a játék menet, vagy törődjünk bele, hogy ez van!! Sok gazdatársam sok ezer forintja bánja (szerelőhöz futkosás, esetleg annak házhoz hívása) és a lemez nem változik "takarítsd a gépedet" UNALMAS A LEMEZ!! konkrét választ szeretnék kapni ha lehet!!
    elen219 ID21772974

cherryqinn kedveli ezt.
  8. Nildia

Sziasztok!

A készítők folyamatosan tájékoztatva vannak a jelenségről.
    Mint írtuk, annyit lehet tenni, hogy a megszokottnál többször futtatni a takarító programokat, letörölni, újra telepíteni a Flash Playert, Java-t, böngészőt.

9. mamika57

Ezt most nem értem, az imént azt írtad nincs ilyen hiba, most úgy tűnik csak van, nem beszélve arról, hogy hétfőre ígértétek a javítást, ma kedd van, tegnap tényleg jó volt, ma meg !?Ezek szerint kiújúlt a hiba .

10. Nildia

Szia mamika57!

Tegyük tisztába az elmúlt napok történéseit, és különítsünk el két dolgot.

Lassulások, aratógépes akadozások voltak többeknél.
    Ugyanakkor a neten is olvashatók voltak azok a cikkek, amelyek a Flash Player hibájával foglalkoztak. A Flash Player az elmúlt napokban többször is módosított, frissített.
    A Flash Playert nem a játék készítői programozzák, ennek működésére nincsenek ráhatással. Csak igénybe veszik a játékhoz.
    2 napja például a Java frissítésével sokaknál megoldódott az addig fennálló probléma.
    Az egész folyamat alatt természetesen a játék készítői folyamatosan tájékoztatva voltak a játékosok tapasztalatairól.
    A készítők által lefuttatott játék működésére vonatkozó tesztek, ellenőrzések hibát nem tártak fel.
    Tehát a játékban tapasztalható hiba nem feltétlenül készítői oldalon adódott.

A jelenlegi észlelésetek is természetesen továbbításra került.

11. mamika57

Azért úgy látom nem én vagyok az egyetlen , akinél probléma van, többen is jelezték, mindig géptakarítást, másik böngészőt ajánlotok, mintha az oviban lennénk, akik régóta játszanak ezt alapból teszik mindennap és arra is jó lenne tudni a választ kapni , hogy ezek a hibák miért csak az utóbbi időben jönnek elő ilyen gyakran? Én se ma kezdtem, régen nem volt ennyi bajom .

bogisaci60 és czeri03 kedveli ezt.
  12. Nildia

Szia!

Megindokoltam : A Flash Playerrel voltak gondok az elmúlt napokban.

13. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Köszönöm szépen.
    Ez sajnos tényleg rossz hír!:(

14. focilabda00

focilabda00 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Július 8-án vagy 9-én vásároltam turbó malom előfizetést ami néhány napja eltűnt. Kérem segítségeteket! Köszönöm! focilabda00ID: 2029698

15. mamika57

Meg vannak is ! Tudom nem Te tehetsz róla, csak bosszantó, hogy tegnap minden ok. ma meg kezdődik előről. Köszi a választ és a türelmedet !

palkogazda70 kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ma hajnalban 82 tyúkot és 40 darab nyulat vásároltál. A többi sok száz darab sajnos nem állat volt hanem nyúl és tyúk táp.

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ebben a hónapban a megadott időpontban nem vásároltál ilyen előfizetést. Július 8-án 3 féle munkást vettél 48 órára.

18. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Miért nem tudom használni az arató vetőt? Mikor lessz már olyan hogy eggy event lemegy bosszantó hibák nélkül? Igy semmi értelme az arató vetőgépnek.

mamika57 és palkogazda70 kedveli ezt.
  19. Nildia

Szia jozseflzr!

Amit tehetsz, hogy a szokásosnál többször futtatod a CCleaner takarító programot, illetve a Flash sütik törlését.
    Ha a Chrome böngészőt használod, a kiegészítők között kapcsold ki a dupla Flash-t.
    Illetve a frissítéseket is érdemes gyakrabban ellenőrizni, telepíteni.

20. hana8282

hana8282 Fórum-zöldfülű

Szép reggelt ! Nekem az a problémám hogy az eventből megcsináltam a 6 szint gyémántot is és a baha titok fákat ki akartam rakni volt is 12 szabad hely de csak 4 titokfa van kint a többi nincs sehol frisitettem F5 is kikléptem böngészési elözményt töröltem a sima farmos raktárban meg ott a 12 rajna fa
    ID:23455626
    köszike

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.