Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ugarura

ugarura Fórum-zöldfülű

Szia
    Sajnos sem Firefox-al sem Crommal nem megy de csak az aratás azonkívűl minden megy De az aratás fél óra :(

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az általad is jelzett "nehézséget", már jeleztük a központba.

3. ugarura

ugarura Fórum-zöldfülű

Szia!!!
    Köszönöm a gyors válaszod!! Akkor pihentetem a játékot mert így sajnos nem szórakozás a játék!! :(

-julcsi13- és Li27 kedveli ezt.
  4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Az a problémám, hogy sehol sem tudom az alsó kockákat sem törölni, sem arrébb tenni, ez már így van egy ideje, amit ráraktam az odaragadt,tudnátok segíteni?? mindenféle takarítást megcsináltam,azóta többször is........
    babahalak ID 20351234

5. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Eddig méh ilyet nem kértem, de most nem találom a narancs majom ólamat. Elég sűrűn kiszoktam tenni, de most nem látom merre kószál.
    Hátha ti jobban látjátok amit én nem. :)

Mica67
    ID: 4698757

6. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem, a makitomboló 2. szint narancs a Bahamarama ültetvényen az ólak menüben található. A menüben a kereső funkció igen hasznos találmány.:)

7. Laboviti

Szia!
    Egy próba erejéig kérlek válts böngészőt és ott kontrolláld hogyan működik a gazdaságod.

babahalak kedveli ezt.
  8. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Esküszöm, az előbb nem volt ott :D
    Köszönöm a segítséget :)

9. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Kiraktam 12 tenyészetet, barna birkákat tettem be, volt 1 fekete bárnyom, a 12-ből 12 feketének kellett volna lennie, de a pajtában csak 11 van, holott 13nak kéne lenni.Hova tünt 2 feketebárány ? ID 28744290

10. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szép napot! Ma 12:36-kor az egyik tenyésztésből csupasz juhot kaptál. :)

Anikó1961 kedveli ezt.
  11. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Az event előtt leszedtem teljesen 2 területet. A visszarakodás során kerestem a 2 gesztenyefámat, híre-hamvát sem találtam. Frissítettem, kiléptem-beléptem, eredmény semmi. Kicsit vártam, hogy elkezdődjön a virágzás. A lilás virágokról még vaksin is fól szoktam ismerni, de nincsen. Kaphatnék némi segítséget? Előre is köszönöm. Bonzó1945.

12. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szép napot! Természetesen kaphatsz segítséget, de ehhez egy ID számra van szükség... :)

13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Köszi szépen a Mozillával már jó!

14. Porthos1

Porthos1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Segítséget szeretnék kérni mert a mostani ravaszdi küldetésen kapott talányos fáim közül 6db eltűnt. A fákat az aktív építőmester segítségével próbáltam lerakni, de csak a bahamarásra rakott le 4 db-ot az 5-ből 1 innen is eltűnt 5db pedig a tölgyes területre nem került lerakásra noha helyet is készítettem neki.
    Köszönöm a segítséget
    Porthos1 id 21630024

Köszönöm a segítséget

Kiléptem 2x 2 rajnai talányos van a 6ból és 4 bahamarás a 6ból. A többi eltűnt nincs a lerakandók között sem.
    Porthos1

Próbálj meg kilépni, ellenőrizd a menüdben, majd ha nem találod akkor sem, jelezd.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.15
  15. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a malomban miért nem lehet az állatoknak tápot előállítani. A számláló az első tápnál nem számol csak a malom forog.
    Köszönöm előre is a választ.

16. Bonzó1945

A számom ID 17508698. Köszonom a gyors váéaszt. Bonzó1945.

17. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia! Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a malom.

18. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia! Sajnos, az ellenőrző panel adatai végesek így nincs nyoma a gesztenye fáknak. Előfordulhat, hogy egy régebbi csere eventen elajándékoztad, vagy a csemete gőzösre került?

19. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia! Az event utolsó gyémánt feladatát nem teljesítetted, így ne is keresd érte a jutalmat.

20. Bonzó1945

Kizárt, csak ez a 2 gesztenyefám volt. Lehet, hogy másnak is lába kélt, mert nem vezetek pontos leltárt, de nem cseréltem el, nem ajándékoztam el és csemetegőzős nagyon régen nem volt, event előtt pedig ki voltak téve a farmra. Köszönöm a választ, de nagyon boldogtalan vagyok. Bonzó1945.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.