Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lajcsika59

lajcsika59 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Most már működik a farm,de meddig.Naponta kétszer-háromszor nem enged fel a farmra,kárba vész a csatni,a munkások ideje lejár.Erre szerintem nem csak az event meghosszabbítása a megoldás,azért egy kis kárpótlást is kaphatnánk.Már leszoktak az ajándékkód adásáról is.Egyre több a probléma,és ez felháborít.Elég régen játszom,és nem szoktam panaszkodni,de ez már sok.

mamika57 kedveli ezt.
  2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Én be tudok lépni, de a csiga hozzá képest 100m-es síkfutó. A lányom azt mondta, hogy learatott és vetett 2 órakor, de most 5 órakor be volt érve a növényem. Lehetséges-e, hogy valóban elvetett, de igazából mégsem? Nem kételkedem a szavában, bár elnézhette, mert 4 farmon tényleg elvetett, azok 3 óra múlva érnek.

3. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Lehetséges:( Ha a lányod akkor "dolgozott" a farmon, amikor a szerverrel megszakadt a kapcsolat, akkor lényegében "nem csinált semmit", mivel az adatok nem kerültek feldolgozásra.

szemike50 kedveli ezt.
  4. editke2004

editke2004 Járnitanuló

Sziasztok!Élvezhetetlen a játék,meddig tart ez így?Ha be tudok lépni akkor sem haladok semmire,vagy nem lehet belépni.Tisztogathatok én állandóan,nem nálunk van a hiba.:(

5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Izgatottan várjuk ! Remélem kitalálnak vmi. jó kis kompenzációt !Bár az eventhosszabítás sem rossz, így éjjelre lehet olyat vetni ami több tpt ad, mivel lessz még 1 napunk befejezni.

6. fruzsy1116

fruzsy1116 Fórum-zöldfülű

Sziasztok kiváltottam a titok csemetéket a gépekkel együtt, de sajnos a csemetéket nem kaptam meg. Kérlek benneteket nézetek már utána.

7. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

A bahamán keresd a titok csemetéid :)

8. fruzsy1116

fruzsy1116 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen !

9. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

10. AngieVárady

AngieVárady Fórum-zöldfülű

A vándor vidámpark nem üzemel, vagy csak nekem írja ki mindig hogy "várjak amíg benéz hozzám"?

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Angie,

van olyan event, hogy "Valdemár vándor vidámparkja".
    Csak ez alatt az event alatt tudsz belépni a területre, egyébként azt írja ki, amit Te is idéztél.
    Valószínűleg nemsoká újra nyitva lesz a vidámpark, de ez egyelőre csak pletyka.

További jó játékot:)

K&K

12. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

sziasztok,
    az enyémhez hasonló problémáról most nem olvastam semmit, de az alábbi van: amennyiben bármit (event csomagot, ami többször vehető meg, FA, szupertrágyát stb.) vásárolok és paysafecarddal fizetnék, egyszerűen nem engedélyezi, csak egyenként. Ez hosszadalmasnak tűnik, főleg, ha 2-3 db szeretnék venni. Direkt van igy beállitva vagy mint hibát kezeljük?
    Köszönöm, Böbibaba69

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük az észrevételt. Az általad jelzett problémát jelezzük a központba.

14. akibor

akibor Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én be tudok lépni a játékba, csak néha fagy le valamelyik területen, de a kép a keretből valamikor lecsúszik valamikor jó helyen van. Már takarítok, az előzményeket is folyamatosan törlöm, de nem javul meg. Másnál is jelentkezik ez a hiba? Az a furcsa, hogy ugyanazon a gépen egyik farmon lecsúszik a kép, a másik farmon ugyanakkor meg nem. Ezért gondolom, hogy nem nálam van a hiba.
    Előre is köszönöm a választ. ID: 2223319

15. Laboviti

Szia!
    Köszönöm a hibajelzést.
    Ha megtehetted, javaslom váltsál böngészőt és játssz néhány órát azon keresztül. Ha így tesztelve is jelentkeznek a problémák, írj vissza egy posztot.

16. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Sziasztok!

Tegnap reggelre olyan fura kinézete lett a farmomnak, nagyobb lett minden, nem fért bele a képernyőbe :) Természetesen tisztítás mindjárt megtörtént, nem változott semmi, ekkor a chrome-ot is újratelepítettem, mint kiderült lebutítottam, úgy helyreállt minden (más program, többek között a gmail is furán nézett ki előtte). Ma reggelre ismét frissült és megint furán néz ki minden, kissé eltorzul a grafika. Működni minden szépen működik, lekicsinyítve majdnem olyan mint régen, de azért szeretném megkérdezni, hogy ez a chrome új változata és szokjak hozzá, vagy nálam nincs rendben valami?

17. Laboviti

Szia!
    Véleményem szerint, érdemes lenne a képernyő felbontását ellenőrizni.

18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szükségem lenne a paszulyra 2x1-es formátumra.
    Kaptam ajándékba strandklubot.
    Ez kitehető a kergére, de a paszulyra nem.
    Honnét tudok még ilyen méretet szerezni?
    Köszönöm!

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mamóka1cc!

Ez a dekorációs elem nem helyezhető ki a paszulyra, mint ahogy az az ismertetőjében is szerepel :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-35993

2x1-es kitehető például régebbi eventek alkalmával megnyert tárgyak, ami nem tematikus felhősorra kell.
    Valamint ha lesz csere event, akkor be tudsz majd szerezni olyan méretűt, amire szükséged van.

20. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Megnéztem mindent, nem állt vissza semmi a rendes kerékvágásba akkor sem, bármit állítottunk. Sajnos a megszokott dolgokat szeretem, így fura, hogy minden oldal, minden betű nagyobb lett, de mindegy, mivel minden használható, csak a kinézet más, így majd idővel megszokom ezt is. Mivel senki nem tapasztalt semmi hasonlót a chrome használatakor, így nagyon valószínű, hogy nálam van a probléma forrása.

Köszönöm Laboviti a válaszod!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.