Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

2. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia! Több országból is jeleztek ilyen gondot. Kérlek, légy türelemmel, várjuk erről a Hivatalos Értesítést.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most érkeznek a többi országból is a jelzések erről az ablakról, várjuk a központ hivatalos válaszát a jelenségre.

4. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

5. Csiperke5

Csiperke5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is megjelent egy kis ablak ....bigbon ..... kéri a felhasználó nevet és a jelszót. Ez nem az amit már többször írtatok, hogy ne adjuk ki a nevünket jelszavainkat? vigyázzunk mert vannak ilyenek.!!!!!!! ID:40378251

Köszönöm az utána járásodat.

6. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia! Már jeleztük a Központ felé ezt a problémát. Türelmetek kérnénk!

Mormotagazda kedveli ezt.
  7. dombosfest

dombosfest Junior szaki

mamszi5107 kedveli ezt.
  8. Csiperke5

Türelmesek leszünk, köszönöm válaszod, én az X-re és mégsemre kattintottam.

9. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia! Próbálj meg egy kilépést-belépést...

10. Csillagváró

Csillagváró Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A kép alján lévő lenyitható kis ablak,ahol a beérkezett küldések,aratások,egyebek adatai is vannak, teljesen üres, nem tudom van e köze a korábbi bigpointos kérdéshez, csak jelzem.
    1 órával ezelött,még evvel sem volt gond.
    köszönöm.
    Üdv. Csillagváró.

11. Béke_MGTSZ

Béke_MGTSZ Fórum-zöldfülű

Nem akarom szaporítani a szót, de meglátásom szerint, csak a 90-es színt felettieknél ugrik be ez az ablak. Legalábbis nálam csak azoknál a farmjaimnál jelent meg, a kisebbnél nem. Természetesen kilőttem rögtön.

12. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia Csillagváró! Tegnap délután megjelent egy hivatalos közlemény erről a gondról. Megadnám a linket is: https://board-hu.farmerama.com/inde...ás-történik-2015-július-23.12852/#post-295734

13. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Igen én is ezt vettemészre,valamint tényleg üres a farm alján az összesítő.

14. dombosfest

dombosfest Junior szaki

15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm. Mindenesetre megváltoztattam a jelszavam. :oops::oops:

16. Csiperke5

Szia! Ki - be lépés után már nem jött fel az ablak. köszönöm.

17. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

ID: 20744606 Az a kérdésem hogy a trágya dombomra nem tudok 300 trágyát venni csak 200-at,pedig a befogadóképessége 300.

18. 4jancsika

4jancsika Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom használni az aratógépet, nem tölti be, csak a 0 %-on pörög a betöltöttségi szint és nem mozdul. ID47062694 Ki-belépés után változatlan, takarítást követően szintén. Segítséged köszi előre is. 4jancsika

19. dombosfest

dombosfest Junior szaki

Szia! Igazad van, a trágyadombod 300 trágya befogadására alkalmas. Jelen pillanatban 202 darab van is benne. A piacon nem tudsz 100 darabot venni, mert az már 302 lenne. 98-tól lefelé azonban már vásárolhatsz is.

Anikó1961 kedveli ezt.
  20. Mormotagazda

Mormotagazda Utánpótlás-írogató

Jaj, de jó! Már azt hittem h...... vagyok :sleepy: Nálunk is több farmon beadta ezt ablakot, mindenáron követelte az adatainkat, de én makacsul visszautasítottam:p Anyukám és a BP arra tanított, idegenekkel ne álljak szóba, és a farmocskám adatait ne adjam meg ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.