Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anikó6712

anikó6712 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Aktiválni szeretném a Gesztenye sort.
    Sajnos az egyik kitehetőm eltűnt.
    ID:anikó6712ID: 42107151
    Segítséget előre is köszönöm.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Kincses szigeten keresd a gesztenye bambi dekorációs elemet a hűséges szurkolók társaságában.

3. anikó6712

anikó6712 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.

4. Rennna

Rennna Utánpótlás-írogató

Szia! Segitségedet szeretném kérni. A szédült szántó rendezésénél vettem észre, hogy eltünt a "Hiú hiúz" Ez hiányzik - büdi bölény, félénk farkas, és a bundás bocs - mellől. Nem találom pedig mind a 4 állat megvolt. mert ezt régebben e-mail-en keresztül lehetett kapni. Segitséged előre is köszönöm.

5. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

6. Rennna

Szia. Bocs elfelejtettem. Farmnevem Rennna ID számom 36504289

7. Laboviti

Szia!
    A keresett dekorációs elem is a Kincses szigeten található a bulibéka szomszédságában.

8. Rennna

Köszi a gyors választ.

9. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

szia
    Szeretnem megkerdezni, hogz az elobb voltam a moziban es nem kaptam meg az erte jaro pontokat, Mier?
    ID21771198

10. Laboviti

Szia!
    Konkrétan melyik videót nézted meg?

11. Szimbaa

Szimbaa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok e. A problémám a következő: volt egy "házastársam" még régebben de már nincs, a csók viszont ajándék lehetőségként még megvan. Így nem tudok másik párt keresni, a régi nevére meg nem emlékszem, és nem tudom vele felvenni a kapcsolatot. Megtudná nekem nézni valaki, hogy ki volt a régi? :) Előre is köszönöm.
    ID: 39676817

12. Laboviti

Szia!
    A válási papírokat elintéztem újra házasodhatsz. :)

13. Szimbaa

Szimbaa Fórum-zöldfülű

Kedves Laboviti!
    Nagyon szépen köszönöm. :)

14. kemence5

kemence5 Utánpótlás-írogató

Hogy melyik video volt azt nem tudom, de itt szoktuktuk nezni minden mozi filmet es kapjuk erte a mozipontot
    ID21771198

15. Laboviti

Kérlek legközelebb figyeld meg, hogy melyik videónál tapasztalod ezt a problémát.

16. Aprajafalva1203

Aprajafalva1203 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Felajánlottam a "Legjobb barátokat" és kértem cserébe a "halfogócskát" a csere elméletileg létrejött mert átrakta a régi cserék közé,de én mégsem találom a halfogócskát.
    Id: 15551743

Köszi a segítséget

17. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem, a váza ikon alatt találod a keresett dekorációs elemet. Kérlek, használd a kereső funkciót.

18. János60

János60 Fórum-zöldfülű

Szia. Felajánlottam egy Búvárboltot és kértem egy kacsacsörü emlös lakot,, a csere létrejött, a régi csere között van. Nem találom az ólak ikon alatt.
    id:52730788

Köszi elöre is a segítséget

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kacsacsőrű lak megérkezett hozzád, lépj ki és vissza majd ellenőrizd ismét. Használd a menüben a Keresés funkciót.

20. arpi111959

arpi111959 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni ha a kerti berkenyefámat kivettem akkor miért nem jelenik meg a raktárban? A választ előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.