Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jaj, ne hari, tudom, hogy kellene, csak nagyon pánikoltam. Egyébként nem is egy, hanem kettő volt, az egyiket az elején építettem, a másikat a gazdakörben szereztem. Köszi
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254

2. Kriszti0828

Kriszti0828 Fórum-zöldfülű

Na ott nem kerestem:) Köszönöm a gyors segítséget:)

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai végesek. Több hónapra visszamenőleg nem tudunk vizsgálódni.

Kérlek mérlegeld a méltányossági kérelem benyújtását: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

4. nolina1965

A kérdés az lett volna, hog a mostani cserenapon történt-e velük valami. Nagyon sokáig kinn voltak a Bölcs Tölgyön, sztem kb. 2 hónapja szedhettem őket be, amikor a fazekak fazekát teljesítettem, vagy utána.

5. Laboviti

A jelenlegi mini event során nem cseréltél, nem ajándékoztál csacsikovács 4. szint rózsaszín ólat.

6. nolina1965

Köszönöm!

7. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, Hol lehet csillámport elő állítani, mivel a műhelyben illatszertárt nem találom . Előre is köszönöm: kertem 53 ID 12722483

8. Laboviti

Szia!

Csillámport különleges ólban állíthatsz elő, illetve a piacon vásárolhatod meg, amennyiben elérhetővé válik a tárgy piaci értékesítése.
    Az ól neve, ami a Csillámport termeli:

Illatszertár

Az Illatszertár jelenleg kizárólag egyféleképpen szerezhető meg, a Farmexpresszből kapható Titokzatos rakomány nevű különleges ólból fejlődhet ki.

9. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

10. pavika83

pavika83 Fórum-zöldfülű

Ó! Köszönöm a segítséget!

11. pendera

pendera Járnitanuló

Sziasztok Modik! Kérdésem, hogy a csereléghajón maradt dolgok mikor kerülnek vissza

12. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy a léghajón maradt tárgyak a mini event végét követő napon kerülnek vissza a menübe.

13. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy a léghajón maradt tárgyak a mini event végét követő napon kerülnek vissza a menübe.

14. Laboviti

15. marisom45

marisom45 Utánpótlás-írogató

marisom45 ID52677958 vagyok - sikerült XXL sófát cserélnem, itt is van, csak éppen nem tudom kirakni, mi lehet az oka, köszi a segítséget

16. Laboviti

Szia!
    Alap sófára próbálod kihelyezni a fejlesztést?

17. Csibetot

Csibetot Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem találom az egyik 4. szintű rózsaszín kacsaólamat. Korábban 2 db volt belőle, az egyiket építettem, a másikat nyertem. Jelenleg csak 1-et találok.
    Előre is köszi a segítséget!
    Üdv: Csibetot
    ID szám: 12371041

18. marisom45

marisom45 Utánpótlás-írogató

hát ugye milyen lökött vagyok, igaz nincs is sófám, majd várok a következő cserére, köszi

Tüsike56 kedveli ezt.
  19. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, tegnap feltetted a keresett ólat a léghajóra.

20. Csuni

Csuni Junior szaki

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.Cserére felraktam egy kiviólat és egy sárga halastót,Páncél Pannit kerestem mind a két alkalommal.
    Nem cserélték el velem ezért a játék vége előtt töröltem a két ajánlatot vissza kaptam a kuponokat ,de az ólakat azóta sem találom.
    ID szám:52713890
    Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.