Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Pajta készlet "eltűnések"
    Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy egy adott időpillanatban miből mekkora mennyiséggel rendelkeztél. Értelemszerűen az aratási akciókból származó tapasztalatpont alakulását sem tudjuk ellenőrizni. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

Részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

2. Dörmi33

Dörmi33 Utánpótlás-írogató

Kösz a választ, de nagyon sajnálatos, hogy ilyesmi előfordulhat.
    Ezek szerin, ha még két alkalommal történik ilyen, nem tudom teljesíteni az Eventet?
    Ugyanez a helyzet az alábbi Gazdáknál is:

Gazda: Vakundekli ID: 26560051
    Gazda: Oldfox ID: 27909349

Darabra pontosan a fenti mennyiség tűnt el. Ez így már nem egyedi, és nem lehet véletlen sem.
    Most az Event miatt folyamatosan felírom a mennyiségeket, de egyéb esetekben nem. Ezek után mennyi termény tűnik el, nem csak nekem, hanem másoknak is?

3. Laboviti

Tény, hogy a répás almás csatnid hatóideje mind a három farmon kicentizett volt az aratás idejében.
    Mivel utólag nem tudjuk ellenőrizni a mennyiségeket - technikai feltételek hiánya miatt -, ezért arra kérlek, hogy aratás előtt itt jelezd, hogy betekinthessünk az "aratásod adataiba".

4. Dörmi33

Dörmi33 Utánpótlás-írogató

Még egyszer köszönöm, de szerintem pont az a lényege a segítségeknek, hogy maximálisan ki legyenek használva!
    Ez történt, majd igyekszem úgy csinálni, hogy jó legyen!
    Üdv: Dörmi

5. lia61

lia61 Fórum-zöldfülű

Nem lehet semmit csinálni!!!! Lefagy, nehezen tölt, az ideg meg szétvet!!! Az aratóm fölöslegesen megy!!!!!!!

6. Laboviti

7. -Jarmila-

-Jarmila- Utánpótlás-írogató

Kedves Modik!
    Az Őszi Fórumjáték beharangozója egy gyönyörű versrészlettel indul. Ha emlékeim nem csalnak a verset Radnóti Miklós írta, és Október a címe.
    Üdvözlettel: -Jarmila-

8. vandundy

vandundy Fórum-zöldfülű

köszi, balfék vagyok, bár én a sz betünél kerestem...

9. buksi85

buksi85 Utánpótlás-írogató

Kitakarítottam a gépet, cc cleaner, sütik törlése, flash player, minden meg volt, mégis nagyon lasú a játék bármelyik böngészőt is használom, bármelyik farmon :oops:

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, jeleztem az illetékes kollégának.

11. |Tamás|

Szia, a játékkal kapcsolatban minden rendben van.
    Kérlek ellenőrizd az internet sebességed, a fel és a letöltést is. Ezek is okozhatják a problémát.

Erre a célra például ez az oldal lehet a segítségedre.

12. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Segítséget kérek tudna e valaki tájékoztatni hogy működik, vagy hogy lehet társfarmot keresni , én erről csak hallottam de nem találtam semmi infót. vagy nem jó helyen kerestem? Előre is köszönök minden segitséget.

13. |Tamás|

Szia, mire gondolsz pontosan? kicsit bővebben kifejtenéd számomra?

14. adari0

adari0 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Van kettő ólfejlesztésem (asszem pörgettem), egy kecskeól 2. szint és egy pulykaól 2. szint és nem tudom kirakni, pedig már 34-es szinten vagyok. Miért van ez???
    név: adari0 ID: 40148034

Utoljára szerkesztett: 11.10.14
  15. |Tamás|

Szia!
    A kecskeól 2. szint, és a pulyka ól 2-es szint, egy fejlesztés. Ezt sima alap ólra kell ráhelyezni.
    Próbáld meg így Kérlek és ne csak magában kirakni.

16. adari0

adari0 Fórum-zöldfülű

Köszi a segítséget! :)

17. lia61

lia61 Fórum-zöldfülű

Csináljatok valamit, mert a játék használhatatlan!!!!!! Megáll egy helyen, nem lehet menni sehova, ezt csinálja egész nap!!!!!! Egy kertet leszedek, aztán sehova tovább. És ez biztos nem internet hiba, mert nem vagyok egyedül. Még akárhányszor írtátok hogy takarítsuk a gépeket, soha nem nálunk volt a hiba.

18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Jelenleg nincs tudomásunk ilyen jellegű hibákról. Amennyiben a takarítás nem hozott eredményt, érdemes átnézni kell e valamit frissíteni.
    Ha Mozilla Firefoxot használsz, akkor nincs más dolgod, mint erre kattintani:
    https://www.mozilla.org/hu/plugincheck/
    Itt láthatod miket kellene frissítened, már ha kell és el is indíthatod a frissítéseket.

19. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

Sziasztok! A tovább lépés és minden egyéb munka csak lefagyás haladni képtelenség takarítás,frissítés mind hiába.Napok óta ez megy néha túl sok!Event meg nem tud haladni.

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Érdeklődtem: továbbra sincs tudomásunk hasonló hibákról. Érdemes ellenőrizni az internet sebességét (le/ feltöltési sebesség). Ha a válaszidő túl sok, akkor nem tud a géped megfelelően kommunikálni a szerverrel. Nálam is előfordult a napokban, de egy frissítés, vagy ki-, belépés megoldotta a gondot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.