Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. Laboviti

Szia!
    Az általad is említett hibák ismertek. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt a Moderátornak !

Nehéz belépni a játékba. A Bahamán össze vannak keveredve az ültetni való növények.Nem engedi aktiválni a baglyot sem.
    Mikor áll helyre a régi rend ?

4. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Mint többen is írták előttem a bahán a növények ABC sorrendbe kerültek. Emellett nem lehet tápot keverni és a megbízásokat sem lehet teljesíteni.
    Takarítás megvolt, másik böngésző megvolt, ugyanez a helyzet mindenhol.

5. Laboviti

Szia!
    Az általad sorolt és még egyéb problémákat jeleztük a központ munkatársainak. Mi is várjuk a javítást.

6. Laboviti

Szia!

Gondolom olvastad már, hogy többen tapasztaltak hasonló jelenséget a farmokon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

7. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nekem is a bahán van gondom. Az ananászos süti mellett 4 db.-t mutat a kijelző. Azt sajnos nem néztem meg annyit is aratott az XXL-es fáknál mamuska_tanya ID:20193605

8. Laboviti

Szia!
    Ellenőriztem az általad is említett problémát. Szerencsére a pajtába a megfelelő mennyiség érkezik a sütemény hatásának megfelelően.
    A tesztelést felvételét itt láthatod:

9. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Nálam is ez a helyzet.
    Ezeket utólag megkapjuk, vagy várjunk az aratással a javításig?

10. zsellér554

zsellér554 Utánpótlás-írogató

Csak pótlólag jelezném, nálam a piros kosár alatt a bahán a fák már meg sem jelennek.
    Türelemmel várjuk a javítást.

11. Laboviti

Szia!
    A kijelző hibásan működik. Szerencsére a pajtába a megfelelő mennyiség érkezik a sütemény hatásának megfelelően.

12. Laboviti

Szia!
    Az általad is említett hiba ismert. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Kedves Laboviti!

Nálam a Kincses szigeten kitett darts tábla kitehető nem jelenik meg, helyette betöltővirág forog.. tegnap este is a telefonomon photon browser-ral belépve is ezt tapasztaltam, és ma pc.-n is...

Tudunk erről valamit?

14. Laboviti

Szia!
    A Darts tábla dekorációs elem megjelenítésével akadtak problémák. A javításig a türelmedet/türelmeteket kérjük.

Tigrislady kedveli ezt.
  15. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Köszönöm a gyors választ, így van, ahogy írtad, csak pár másodperc után adja a süti bónuszait. Én voltam gyors, nem vártam eleget.

16. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Köszönöm a megnyugtató válaszod.

17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a gyors választ, kedves Laboviti!
    Akkor várok türelemmel!

Szép napot!

18. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Mint már többen írtál, nálam sem mutat jó mennyiséget baha fánál a kijelző ananászos sütinél. Aratás előtt ellenőriztem a banán darabszámot és megnyugtatott, hogy aratást követően 5-el nőtt a pajta banán db. Ezután learattam a többi fát is. Úgy látszik csak a kijelző nem működik rendesen.

19. Maryke531

Maryke531 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A Kincses szigeten helyeztem ki a Darts táblát, sokáig működött, most tegnap óta csak a virág forog. Már próbáltam sok mindent , még a menübe is visszatettem és újból kiraktam, de nem változott semmi.
    Segítsetek, lécci!

20. Laboviti

Szia!
    A Darts tábla dekorációs elem megjelenítésével akadtak problémák. A javításig a türelmedet/türelmeteket kérjük.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.