Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tla.

tla. Haladó

Köszönöm.

2. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Köszi szépen!

3. gyula118

gyula118 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A farmomon nem lehet normálisan dolgozni,ha tyúk ólakat rakok ki. Belassul,alig tudom a tyúkokat aratni és visszaetetni.
    Most kiszedtem őket és földet raktam ki,minden jól működik.
    Kérnék szépen egy ellenőrzést. Előre is köszönöm!
    ID:52803556

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gyula118!

Leteszteltem a tyúkólak ellátását.
    Semmiféle lassulás nem tapasztalható ezzel kapcsolatban egyik munkafolyamat esetében sem.
    A saját gépeden végezz el pár takarítást :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Firefox, Maxthon, Opera stb )

5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó és akkor most mit tehetek??? Mert ugye cserélni és ajándékozni sem lehet!
    Jöhetne a vonat és hátha sikerem lenne, nagyon régen volt!!!

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia drunyi!

Amit tehetsz, hogy Méltányossági kérelemmel fordulsz a Supporthoz :

https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

Például a Szuperszomszéd hozhat ilyen fafejlesztést is, és ez esetben nem adja alá az alapot, innen is szerezhetted a fafejlesztést.

7. gyula118

gyula118 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

8. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Szia! Nekem az lenne a kérdésem,hogy a kakas táphoz lehetne-e kevesebb búza és kukorica db-t 1 adaghoz adni, mert ami most van soknak találom. igaz ez játék,de a valóságban sem kell ilyen sok a kakasnak, (tartok tyúkokat és kakast is a valóságban). Válaszodat előre is köszönöm. Margó 284 ID:7876503

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ötledet a "Továbbfejlesztési és egyéb ötletek" topicba írd meg, kérésed hátha meghallgatásra talál.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/
    Igaz kicsit sok hozzávaló kell a táphoz, de épp ezért értékes maga a Kakas.

10. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Köszönöm a választ. Szép hétvégét és jó pihenést kívánok!

11. giz-gazda14

giz-gazda14 Járnitanuló

Van egy problémám. Több mint két hete vettem egy erős pipi szomszédot .de még nem kaptam ajándékot tőle.ID 50379199 giz-gazda14

12. bonnye1966

bonnye1966 Utánpótlás-írogató

ID: 8794268 Szép jó reggelt! A kérdésem a piaccal kapcsolatos. Vásárolni tudok, de eladni nem, mivel a növények, állatok, tenyészállatoknál nincs lehetőségem a választásra, csak barna és üres az ablak. Előre is köszönöm a segítséget!!

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a piac.

14. Laboviti

15. bonnye1966

bonnye1966 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!!

16. giz-gazda14

giz-gazda14 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ. ki volt kapcsolva a felugró ablak. Üdv.

17. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Jó reggelt. :)
    Ha a memóriám még működő képes, akkor arra emlékszem, hogy volt egy Moringafa xxl-es, most viszont van egy xl-es.
    Ha jól emlékszem, akkor Valdemártól vásároltam, de biztosan nem tudom.
    Köszönöm, ha ránéztek, hogy van-e ennek valami nyoma? :)
    Luca_511ID: 13667325

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, június 15-én 20:06 órakor elcserélted az említett fát egy Amherstia fára.

Luca_511 kedveli ezt.
  19. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

De, elfeledtem. :D :D
    Nagyon köszönöm, így már megnyugtatóbb, hogy a memória kopik. :D

20. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, a legutóbbi munkás-akciókor (is) vásároltam, a tegnap még több mind 200 órám volt (arató + vető), mára már csak 60-70 maradt. Kérlek nézd meg mi történt??
    Farmnév : mam5018, ID 23834186
    Előre köszönöm:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.