Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ellenőrizd a böngésző és a flash player frissességét, illetve egy teljes géptakarítás is ajánlott (a Chrome böngésző használata ez esetben nem feltétlenül lesz célravezető):

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

2. sormar11

sormar11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A moziban 2x kérte a kérdőív kitöltését,pontot viszont nem kaptam 1x sem :(

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A kérdőívet csak akkor adja vissza, ha nem sikerült annak a kitöltése valamiért - sikeres kitöltés esetén egy hónapon belül nem adja vissza a kérdőívet.
    A pontos okát innen sajnos nem látom, miért nem sikerült.
    Amit javasolni tudok: legközelebb egy másik böngészőből próbáld
    meg megnyitni a mozit, és kitölteni a kérdőívet.

4. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Halihó! A darts tábla tapasztalatát nem lehet begyűjteni, csak pörög. Kiástam máshova tettem, de ott is csak pörög.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

gjozsi44 kedveli ezt.
  6. krisztaa23

krisztaa23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    elnézést, ha nem ide tartozik a problémám.
    Megcsináltam a kakukk akció, és a kakukk fiókák feladatsorát. Szerettem volna kirakni a kitehetőket a paszulyra. Részben ki tudtam, de a kakukk mamát, meg az iszapfürdőzést nem tudom kirakni, pedig ott van a kitehetőim között. Ha megyek a kergére, megnézem ott van mindkettőből az egyes, kettes is.
    Segítséget kérek, mi okozza a problémát.
    Köszönöm szépen! :)

7. Nildia

Szia krisztaa23!

A felhőre összetett dekorokat kell kitenned.
    Az I. elemet kiteszed a farmodra. Erre ráteszed a II. fejlesztést. Ha ez megvan, bontod, és így, összeépítve már fel tudod tenni.

8. krisztaa23

Kedves Nildia!
    Ki nem találtam volna, köszi, már így rendben van!
    Szép napot! :)

9. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep vasarnapi estet!
    Segitseg keres,van 2db Darts tabla kitehetöm idaig müködöt minden rendbe de 2-3napja csak forog a virag,többször beszedtem kipakoltam de csak a virag forog.Ami lehetseges mar mindent csinaltam de nem valtozik,es csak ennel a 2 targynal van,mit tudok csinalni?

bocsi most olvasom a hibat.

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.8.15
  11. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok!
    Azért nem gondoltam volna hogy közel 4 nap alatt nem tudják a darts táblát használhatóvá tenni! Vagy ne is számítsunk rá hogy működőképes lesz?

12. Nildia

Szia GyörfiRózsa!

Azt azért ne feledjük, hogy ebből a 3-4 napból volt egy szombat és egy vasárnap is.
    Mi is várjuk az említett dekorációs elem javítását!

GyörfiRózsa kedveli ezt.
  13. -Gizuska-

-Gizuska- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tanácsot kérek.
    Mit tehetnék, mivel a "Darts táblát" nem tudom megjeleníteni? Már kint volt, de egyszer csak a betöltő virág jelent meg helyette. Próbáltam másutt kirakni, de ugyanez a helyzet. A frissítést természetesen elvégeztem (azóta már többszörösen).
    Kérlek, segítsetek!
    -Gi

Nos. látom már, hogy mi okozza a gondot a Darts táblánál. Csatlakozva másokhoz, várom a javítást. :)

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.8.15
  14. coffoseMMa

coffoseMMa Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A múltkori, vagy az azelőtti Valdemárnál vettem meg a sárkánytojást (sok zsetonért...) Kinn volt tegnapig, de át szerettem volna tenni másik területre, így levettem. Viszont amikor újra ki akartam tenni, nem találtam sehol. Remélem nem veszik el... :(
    A nevem coffoseMMa, ID : 21125336 Megköszönném, ha utánanéznétek! :)

15. krisztaa23

Sziasztok! Ha még vagy Nildia, lenne kérésem hozzád. Megcsináltam ma a Tiszta boszorkányság elnevezésű gazdaköri feladatot (teliholdasos:). Adott egy sort a paszulyon. Nem találom, sajnos, pedig már ki-beléptem. Traktort is adott, azt se találom:-(.
    Vaksi vagyok néha, de ennyire? :) Köszi!
    Szép estét! sziasztok!:)

16. Nildia

Szia coffoseMMa!

A menüdben a dekorációs elemek között kell keresned a Házi sárkányodat.
    A dekor elemeknél felül a jobb sarokban használd a kereső funkciót, ha beírod, csak azt a találatot adja ki.

17. csincsu

csincsu Utánpótlás-írogató

Mire jó a sárkánytojás?

18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

19. coffoseMMa

coffoseMMa Utánpótlás-írogató

Már megtörtént, úgy kerestem először, de nem adja ki... :(

20. csincsu

csincsu Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.