Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

Hi...:)
    A trágyadomb régebben arányában jelezte a telítettségét. Ha kevés volt benne, kis domb, ha sok nagyobb domb..., stb
    Most folyamatosan egy méret látszik..., ez most hiba, vagy ezen is variáltak a hátrányára...?

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia paloooo!

Hivatalos értesítés nem érkezett a változásról.
    Addig is ha ráviszed az egeret, az információs buborék mutatja a mennyiséget.

3. winpy

winpy Utánpótlás-írogató

Sziasztik, most mettem vetőgépet, az aranyam eltűnt, vetőgépem meg nincs, kérlek segítsetek, köszönöm

bocsánat, azt akartam irni, hogy vettem...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.15
  4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia winpy!

Pontos farmnév és ID szám megadása kell az ellenőrzéshez.

5. winpy

winpy Utánpótlás-írogató

farmnevem winpy ID számom : 7293503

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    2015-08-03 21:31:27 -kor Aratógép;
    2015-08-03 21:31:12 -kor Aratógép;
    2015-08-03 21:30:59 -kor Aratógép;
    2015-08-03 21:30:51 -kor Aratógép;
    Szóval, ez mind aratógép amit vettél, egy darab vetőgép sincs benne. Alaposabban nézd meg, könnyű összekeverni. Én is jártam már így.

7. winpy

winpy Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen és bocsánat

8. twer7

twer7 Aktív író

Ugyan ez nálam is, de azt vettem észre, hogy ezt ott csinálja és akkor mikor az új nyuszi akar kijönni.

9. MadameRose

Szia!
    Azt hiszem a cicusról van szó. Igen, az egy külön rétegen van és nem nagyon enged körülötte munkálkodni. Eléggé ki kell centizni, hogy sikerüljön. Így volt ez a többi ilyen jellegű eventnél is. Ki kell várni, hogy előjöjjön, vagy eltűnjön a cica.

10. twer7

twer7 Aktív író

igen bocs a cicust akartam irni.

11. erzsimajzik

erzsimajzik Utánpótlás-írogató

Kedves Adminok!
    Hiába klikkelek a cicára, nem ad ajándékot, ahogy a leírásban szerepel.

12. MadameRose

Szia!
    Először Neked kell macskajátékot adni neki. A malomba készíts gombolyagból (felröppenő) és fűzfából (eventnövény) játékot. Ha kész, kattints a cicára és add oda a játékot. Ezután a cica eltűnik és a helyén lesz egy ajándékdoboz Erre kattints és akkor egy ablakban kiírja, hogy mit nyertél.

Ezen a videón láthatod az event működését.

13. Mocsáriteknős65

Mocsáriteknős65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Moziztam hajnalban (4 óra 20) kétszer is! Török légitársaság filmjét néztem amiben egy nő fotózott de pontot egyet sem kaptam!

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad említett videó 3 részre tagolódik.
    A felső sávban az alábbi szakaszok láthatók.
    1. Watch http://kepfeltoltes.hu/150803/1-watch_szakasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    2. Like http://kepfeltoltes.hu/150803/2-like_szakasz_-skip-_tugr_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    3. Reward http://kepfeltoltes.hu/150803/3-reward_szakasz_ind_t_sa---succes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    - A feladat a mozipontokért végignézni a reklámot.
    - A like-hoz két út vezet: közösségi oldal (ez nehézkes), másik lehetőség a kép jobb oldalán Skip felirat kattintása= átugorjuk a közösségi oldalakat.
    - Várni a megszokott feliratokat: "Get your reward" ---> " Success" rákattintani ha bezöldülnek.
    http://kepfeltoltes.hu/150803/4-please_wait-v_rakoz_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

15. gyhorvath52

gyhorvath52 Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti
    Nálam az a probléma hogy Skip felirat nem jelenik meg ,vagy ha megjelent utána Get your reward továbbra is szürke marad, mit lehet ilyenkor csinálni?
    gyhorvath52

16. Laboviti

Szia!
    A Skip gomb használata után érdemes várni a "betöltésre" az újabb ablakok megjelenésére.

17. lunyi88

lunyi88 Fórum-zöldfülű

Szia Laboviti
    A Skip felirat sem jelenik meg,olyan mintha a film legvége előtt leállna.Mit lehet ilyenkor csinálni?
    gyhorváth52

18. Laboviti

Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a filmszínház.

19. pokers

pokers Junior szaki

Hiába "nyitom ki" az ajándékokat, nem jelenik meg a nyeremény, mióta "kirajzolta" a 10 ajándék után járó kitehetőt.
    Így az utolsó 5 nyeremény nem tudom mi lett. Így nem is merem tovább adni a macskajátékokat a cicáknak.
    Gazda: pokers ID: 43816259

20. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.