Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KeszegHUN

KeszegHUN Utánpótlás-írogató

Nálam sincs hírek ablak. Hova tünt?

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A hírek felülete a bal oldali menüsorból nyitható.

3. Laboviti

Szia!
    Az alábbi változás történt a játékban:

kisszakács75 kedveli ezt.
  4. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok! Jól lakattam a cicákat, az utolsónál felbontottam az ajándékot, és annyit írt: 1 De hogy mi egy, azt nem lehet tudni. Megnéznétek? Köszönöm szépen!
    ldikó60
    487417758

5. Laboviti

Szia!
    Kérlek ellenőrizd a megadott ID számot.

6. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Bocsi! 48741758

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A legutóbbi ajándék nyitás: 07.08.2015 - 15:18:14. A jutalom: 1 darab Valentin napi cserép. Amennyiben nem jelenik meg azonnal az ablakban a jutalom képe, várj egy kicsit. A tapasztalatok szerint ilyenkor is megmutatja, de késik valamennyit.

8. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Köszönöm szépen! Igen ez lehet, mert a többit, amit előtte nyitottam fel, láttam!

9. LocsolóAnna

LocsolóAnna Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem eltűnt a jobb felső lenyitható menüből a hírek, helyette a chat van a kis négyzetben....Ez hibás másnál is?...vagy csak nálam lett ilyen?

10. vikoca31

vikoca31 Utánpótlás-írogató

sziasztok! nálam is eltünt!

11. -East17-

12. Juliska42

Juliska42 Utánpótlás-írogató

Szia, kétlek segítsetek az event cicák nem jelennek meg csak az őzek bújnak elő.
    Előre köszönöm.
    Juliska42 ID:27558697

13. -East17-

Szia!

Az eventablak bal alsó sarkában kapcsold be a macskák megjelenését.
    Ashampoo_Snap_2015.08.07_16h00m14s_002_.png

14. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Ma 16.12 perckor a cicáknál csomagont bontottam 10.000 Csengőpengőt és még idáig nem adta hozzá.
    Sajnos már többszer is tapasztaltam.
    ID. sz. 12025635

15. -East17-

Szia!

A 10.000 CSP ekkor érkezett meg a számládra: 2015-08-07 16:11:47. A kibontás pillanatában hozzáíródik, ezért vagy felírod előtte mennyi van és később összehasonlítod, vagy pedig kifejezetten a számlálót nézed kibontás közben.

16. 2030érd

2030érd Törekvő

Szia ! Segítségedet szeretném kérni! Figyelmetlen voltam és úgy arattam le délután mikor haza értem, hogy nem néztem meg mit adott a titokól. Kérlrk nézd meg nekem légyszíves! A másik kérdésem ha aktíválom a cicás felhősort a macska ajándék mit jelent? Válaszodat köszönöm! ID 17199499 2030érd

17. -East17-

Szia!

Egy nem túl népszerű hód retró ++ lett az állatod. Az ajándék az egy darab macska állat.

18. 2030érd

2030érd Törekvő

;););)
    Köszönöm szépen akkor a megnyert 4 titokólból 3 retró hód lett!

19. OJani

OJani Kivételes tehetség

20. -East17-

Szia!

Több farmon is ellenőriztem, de nem tudtam így megjeleníteni a listát, ezek szerint pillanatnyi hibáról lehet szó.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.