Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Élet63-

-Élet63- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom, hogy hibának számít-e, vagy csak nálam nem működik, de nem tudom forgatni a space billentyűvel a 2x1-es dolgokat (kitehetők, föld). Segítenétek? Előre is köszönöm! :)
    -Élet63- ID: 40957716

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -Élet63-!

A forgatás a Space gombbal működik.
    Ha Te nem ezt tapasztalod, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia atilui!

Nézd meg a hozzávalóidat. Biztos, hogy rendelkezel minden egyes hozzávalóból annyival, hogy többet is keverhetnél 2 darabnál? A vizet is ellenőrizd.

4. gyhorvath52

gyhorvath52 Utánpótlás-írogató

Szia.
    Nálam is ezt csinálta a Firefox-on, most mozit Chrome-on nézem és ott tökéletes.
    gyhorvath52

dörikati kedveli ezt.
  5. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok. Szerintem nagyon rossz helyre került az event óra, képtelenség aratni mellette, nekem nagyon útban van, más is tapasztalt ilyet?

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a kis zöld nyíl segítségével az eventóra és a menüsor "behúzható".
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

7. kapirga

kapirga Utánpótlás-írogató

Üdv! Gazda: kapirgaID: 36279236
    A cicás event alkalmával úgy emlékszem nyertem titok ólat és nem találom. Ki nem tettem. ???

8. Laboviti

Szia!
    A macskák ajándékai között "Rajna" talányos csemeték szerepeltek a gazdaságodban.

9. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

Sziasztok! már évek óta van-volt 5db pocoklakom kb egy hónapja a ráktárban "porosodott" és most nem találok 1-et sem Kérlek keressétek meg szeretném kitenni es termeszteni. köszi

10. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

11. kapirga

kapirga Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ. A fák meg vannak. :)

12. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

farm nevem -jakabrozi- IDszám:28090978

13. Laboviti

Az ellenőrző panel adatai végesek. Több hónapra visszamenőleg nem tudunk vizsgálódni.
    Kérlek ne feledd, kettő pocoklakot elajándékoztál április 29-én és április 30-án.

14. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

Most vettem észre hogy 1 sima jávorszarvas ól is hiányzik

15. Laboviti

Az említett ólat április 28-án fagyizó dekorációs elemre cserélted.

16. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

amikor beszedtem a pocoklakokat akkor volt még 5 a léghajóra is raktam fel de azt töröltem mert a csere nem jött össze azóta nem néztem tehát a cserenap és most között tünt el ha tudsz segíts köszi
    Köszi

17. Laboviti

Az ellenőrző panel a leírt információkat tartalmazza.

18. -jakabrozi-

-jakabrozi- Járnitanuló

tehát nem lesz meg szomorú vagyok de köszi a gyors válaszokat

19. Laboviti

20. Theeme

Theeme Törzsjátékos

A bahama szigeten kiraknám az elefántot ,,stb de a palettán a normál farm állatait látom.-hova tűntet a bahás állatok?-Az erdei tisztás is átköltözött a bahára-de egy kilépés és helyre állt minden-bocs a zavarásért

Utoljára szerkesztett: 10.8.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.