Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A központban már értesültek erről a problémáról. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

Doszi67 kedveli ezt.
  2. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Köszönöm...

3. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Ez a gond nálam is megvan... megkérünk hogy javitsátok ki ezt a hibát!!!
    Ha nem az eventórára kattintunk, akkor az mindegyre ne pattanjon ki, akadályozva az aratás-vetésben... Köszönjük!

4. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a probléma javításáig zárd be a kis zöld nyíllal a menüt, hogy hozzáférj a problémás területhez.

5. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Köszönöm szépen, erre nem is gondoltam:)... viszont, arra az időre amig aratunk-vetünk, szuper megoldás:D

6. laszlo_geza56

laszlo_geza56 Utánpótlás-írogató

hello
    van egy szomszédom Tapsi füles ,ez nem kellene ajándékod küldjön ?
    nagyon lusta , vagy még alszik ? kérnék egy ébresztőt !
    Gazda: laszlo_geza56ID: 30792831

7. Laboviti

Szia!

8. laszlo_geza56

Néztem a hirek ablak , ajándékok , alatt nem szerepel semmi

9. Laboviti

A szuperszomszéd ajándéka a gazdanaplóban, vagy az engedélyezett "ajándékok mutatása felugró ablakban" jelenik meg.

10. laszlo_geza56

A gazdanapló ki belépéskor frisítt, igy nekem semmi nem jelenik meg , pedig ma kaptam/küldtem ajándékot, és más tevékenység is volt a farmon !

11. Laboviti

Tegnapelőtt 3690 BTp, tegnap 9600 Tp volt a szuperszomszédod ajándéka.

12. laszlo_geza56

köszi, most már engedélyeztem a felugró ablakot !
    kellemes délutánt !

13. Turika60

Turika60 Járnitanuló

A tegnapelőtt az Újrahasznosító Űrrobotnál nyert Tapsi Füles szomszédomtól eddig még nem kaptam ajándékot ellenőriztem az ajándékoknál is és van ajándékjelző felugró ablakom is de hiába.
    Valaki utána tudna nézni nekem?
    Előre is köszönöm.

Turika60 ID: 2563350

14. Laboviti

Szia!
    Tegnapelőtt pisztáciafa XL, tegnap 2880 Csp volt a szuperszomszédod ajándéka.

Turika60 kedveli ezt.
  15. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, ugyanis egy jó pár napja azt tapasztalom, hogy amikor belépek egy oldalra, épp aratnék, vagy vetnék, stb., az aratógépet és a vetés során megjelenő táblázatból egy tisztes részt vagy fél/1-2 percig is eltakar egy-egy felirat, mint pl. most is épp "Ugrás a szédült szántóra! Kapaszkodj meg jól gazda!" Nem tudom, kinek van erre a feliratra szüksége, egyáltalán bárkinek van-e szüksége erre, de rendkívül zavaró és akadályozza a játékot. (Közben már eltelt több, mint 2-3 perc is, de még mindig takarásban van a táblázat, ami alapján vetnék). Van erre valamilyen megoldás, anélkül, hogy a játék folyamatát nem gátolná?
    Segítségeteket előre is köszönöm!

16. Laboviti

Szia!
    A játék betöltésének ideje alatt olvashatók ezek információk.
    Addig nem akadályoz semmilyen munkában sem, amíg a mögötte lévő sávban a betöltés "nem telítődik".
    Figyelj arra, hogy amíg a farm "életre nem kell", addig más program ne terhelje a gépedet.

17. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Köszönöm a jó tanácsodat, de talán félreérthetően fogalmaztam, ugyanis már befejeződött a betöltés, utána kezdenék aratni, vetni és csak ekkor jelenik meg a tábla, ugyanis, ha még nem fejeződött volna be a betöltés, aratni sem kezdhetnék...
    Vagy rosszul értelmeztem valamit?

18. csigus

csigus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! délfelé beadtam a 10-es ürhakabint ha jól emlékszem 3x inditottam,de az ajándékot és ha jól láttam az ürteknöst nem találom sehol. ID: 2122926. Köszi ha megnézitek.. Bocsánat most kaptam a beadásnál egy ürteknöst,de akkor mit kaptam délfelé???Köszi

19. Laboviti

Lassabban kellene a farmmunkálatokat végezned. Az információknak a szerverhez el kellene jutni. Ezért láthatod sűrűn a betöltési ablakot.

-ILIKE- kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a gyűjtőalbumban ellenőrizd az event matricáját.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.