Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A szuperszomszédaid mai ajándéka:
    - 9200 Tp,
    - 2760 Tp.
    A gazdanaplód adatait is figyelemmel kísérheted fél 8 és 8 óra között.

2. Halászné

Halászné Járnitanuló

Szia! Mire megtaláltam a horgászos titokdobozomat, már 14 db volt belőle. Gondoltam, kipróbálom. A használom-ra kattintottam, eltűnt mind a 14. Mára megint volt 2 db. A '' használom'' után előjött, hogy vagy egy virágdrótot, vagy egy alkimista cuccot nyertem. Persze megint eltűnt mind a két doboz. Ha ennek így kell működnie, akkor igazán szuperül ki van találva!!
    ID:27119965

3. agi967

agi967 Fórum biztosa

Szia Laboviti!
    Én is azután érdeklődnék,hogy milyen ajándékokat kaptam eddig aTapsi Hapsijaimtól. Csak most jutott eszembe bekapcsolni az értesítő ablakot. ID:20598689 agi967
    Köszönöm a segítséget.

4. Laboviti

Szia!
    A titokdoboz különleges mesterség hozzávalókat tartalmaz. Felhasználásakor a pajta "Termékek" címszó alatt ellenőrizheted a véletlenszerűen kapott pl. só, zselécukor stb. mennyiségét.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-halfogócska.12730/#post-275341

5. Laboviti

Szia!
    A szuperszomszédaid ajándékai:
    - 2 egység Kacsa Kata szupertrágya,
    - 10 darab só,
    - 2 egység Kacsa Kata szupertrágya,
    - 2850 Tp.

agi967 kedveli ezt.
  6. agi967

agi967 Fórum biztosa

Köszi szépen!

7. Csatoili

Csatoili Utánpótlás-írogató

Szia Nildia! Köszönöm szépen a választ! További szép napot kívánok, üdvözlettel Csatoili

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jó, akkor mondom a logikámat (ill. az eddigi tapasztalatokat):
    - rúna -10 %, eddig 72 órát írt ki a 8 szupertápra
    - fürgemalom -50%, eddig 36 órát írt ki a 8 szupertápra.
    - ebből jön le még a felhő, ami kiszámíthatatlan az utolsó variálás óta, de legalább napi 12 órán át az is csökkent, mert napi 1x bekapcsolom.
    JELEN pillanatban a feladott 8 szupertápra 37:29 perc keverési időt ír, és 6 %-os készültséget, ami eleve több, mint a 36 óra, és még aktív a felhő hatása is. Nem számolom végig, de legalább 1 óra veszteség, gépileg.

9. Laboviti

Ezért javasoltam az előző hozzászólásomban, hogy egyesével, adagonként helyezd be az alapanyagokat a malomba.

10. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Mi történt a Bahamámon? Az összes rúnám eltűnt, minden ólamon tiltó jelzés. ID: 23477348 Gábormester

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a Bahamaramat.

12. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Szép napot Mindenkinek! 9:15 körül a kút (kincses sziget) leszedtem. 5db víz megjelent a tartályban, ellocsoltam, mire a víz eltűnt, de nem jelezte az 5db ólnál, hogy kapott vizet. Régóta ez volt az érzésem, de nem akartam elhinni.

13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Valószínűleg nem jól fogalmaztam meg a problémámat, ettől függetlenül folyó keverést nem fogok megszakítani, mert túl hosszú idő. DE, még egyszer:
    Ha eddig a 8 tápot 36 óra-felhőidő alatt keverte le, akkor most miért jelez még mindig 37 ó 3 percet, és 7 százalékos készültséget - ami kb. 38 ó keverési idő vagy több?????
    Egyébként, hogy megtegyem, amit kértél, kitöröltem a következő feladást, buktam 260 CSP-t a víz miatt, de üsse kavics, és így 4.30'-re hozta ki az 1 db keverést. Ami, ha felszorzod 8-al, az 36 óra és NEM TÖBB!!! A jelenleg futó keverés pedig TÖBB!!!

14. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a kút nem tölti túl a víztartályt. A víztorony kapacitása határozza meg, hogy leszedett cseppmennyiség belefér-e a tartályba.

15. Laboviti

Az általad is említett jelenséget a turbó malom bónusz közeli lejárati ideje idézi elő.
    A központban már értesültek erről a problémáról. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

16. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Szia! A tartály teljesen üres volt, megjelent benne az 5db víz, utána itattam meg az 5db ólat. F5 gomb, semmi utána tankoltam tele.Azért csináltam így mert már többször gyanús volt a víz eltűnése.

17. Laboviti

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Tavirózsa, Kozsuchne kért meg jelezzem Nektek, hogy >Megkérhetlek jeleznéd a hibás topikban, hogy nem tudok sem like-olni sem írni a Fórumra?
    Legyetek szivesek utána nézni mi lehet a bibi! Köszönöm szépen:)
    Ó, ha már itt járok az eventes fül folyamatosan villog 2 napja, pedig minden kis fakkra már sokszor rákattintottam. Elég idegesítő!
    Takarítás megvolt!! Alapos és teljeskörű!!

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek, tolmácsold Játékostársunknak az alábbi javaslatot: Kapcsolja ki a számítógépét, áramtalanítsa a modemet, majd pár perc után indítsa újra.

Az Általad jelzett hibáról az alábbi linket megnyitva olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/inde...a-2015-augusztus-14-péntek.12927/#post-316316

kukac42 kedveli ezt.
  20. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Köszi elolvastam. Szerintem vártam kb. annyi időt. Legközelebb újra odafigyelek a kút működésére. További szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.