Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Sziasztok. Nem jelenik meg a Kacsa Kata akció...léghajó sem jár...Nyertem Tapsit,de nem találom nyomát egyik alkalommal sem,h adott volna vmit. ID45462209

2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

OK, és akkor mi lesz a kb. 2-3 órás késésemmel? ki írja jóvá? A felhő miatt nem tudok pontos időt, de mivel a jelenség már tegnap is gyanús volt és ezért úgy gondolom, már tegnap is fennállt, akkor 12 órát működött a felhősor (mostanában járt le). A tegnapival legalább 1 teljes szupertáp-időt veszíthettem... OK, hogy nem sok, de egyrészt az elv, másrészt 4,5 óra igenis sok. A 60 óra azért még annyira nem közeli lejárat, az több, mint 2 nap!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a kis zöld nyíl segítségével az eventórában lapozhatunk.
    A hírek felületén is megtalálhatjuk a keresett akciót/akciókat.

A szuperszomszéd ajándéka a gazdanaplóban, vagy az engedélyezett "ajándékok mutatása felugró ablakban" jelenik meg.

4. katigazda28

katigazda28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem is ez a problémám. Két farmomon is nyertem Tapsit, de még egyszer sem láttam, hogy hozott volna valamit.
    Felugró ablakban kellene látni az ajándékot, de ilyen még egyszer sem volt.

ID:
    17832793

5. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a szuperszomszéd ajándéka a gazdanaplóban, vagy az engedélyezett "ajándékok mutatása felugró ablakban" jelenik meg.

Részletesen:http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...zédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4809

6. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Köszi,a hírek lapozásával Kacsa meglett,de Tapsi ajándék sehol nincs...Megnéztem megint a kapható ajándékok között is.Ugyanez a helyzet a másik farmomnál is (Id-t sajna fejből nem tudom..farmnév Rókabéka)..

7. Laboviti

Csak abban az esetben kapunk a szuperszomszédok ajándékáról értesítést, ha a beállításoknál "ajándékok mutatása felugró ablakban" bekapcsolt állapotban van.

Bözsi61 gazdaságodban a következő ajándékokkal leptek meg a szuperszomszédok:
    - 3 darab bájital,
    - 3 egység szupertáp,
    - 2 egység szupertáp,
    - 3 egység szupertrágya,
    - 2 egység szupertrágya.

Kérlek, a Rókabéka farmodra lépjél be, hogy meg tudd adni a pontos ID számot.

8. Rókabéka512

Rókabéka512 Fórum-zöldfülű

Köszi a választ...Bözsi61 farmomra...Az ajándékokat köszönöm a Nyúlnak,de nyomát nem találta :) Itteni ID számom 48640501...itt sem látható,h mit kaptam...,pedig sokáig vissza tudok lapozni.

9. Laboviti

Kérlek ismételten olvasd át a Neked írt előző hozzászólásomat, melyben leírtam milyen beállítási opciót kellene alkalmaznod ahhoz, hogy lásd Tapsi ajándékait.

A szuperszomszédaid ajándékai:
    - 3 darab bájital,
    - 2640 Csp,
    - hollóhajlék 1. szint sárga,
    - 5040 BTp,
    - 2 darab cseresznyés túrótorta,
    - 2640 Tp,
    - 3 darab bájital.

10. Rókabéka512

Rókabéka512 Fórum-zöldfülű

Kösz...megnézem a beállításokat...elkerülte a figyelmem válaszod ezen passzusa.Bocs,és köszi

11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Laboviti sajnos valami így sem stimmel:
    megcsináltam a leírtakat, de továbbra sem jó. A képernyő jobb sarkában mutatja mintha töltené be a like-t, fölül középen pörög a karika kéken, nem zölden. Ha írni szeretnék, nem jelenik meg a szöveg fölött a world dokus rész ( félkövér aláhúzott, simlik, stb.) Kérlek szépen jelezd Laboviti felé, köszönöm!

12. Laboviti

Másik böngészőn keresztül belépve a fórumra is az általa leírtak fogadják?

kukac42 kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Megkérdezem , egy pill:)
    >Az exproler be sem tölti, csak talicskáznak a birkák, a chromot meg leszedték róla, mert nem használtam. A rókát használom, eddig jó volt. Nem tudom mi történhetett.

Utoljára szerkesztett: 15.8.15
  14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Moderátor, Bocsánat, hogy bele szólok de tegnap olvastam a PC World honlapján, hogy a Mozilla Firefox és a Facebook támadja a Flahst biztonsági problémák miatt. 10 napja a Google Chrome csinálta ugyanezt de ők abbahagyták, mert az Adobe kijavította a problémás program részt. Nálam is betölt a játék de csak F5el tudok frissíteni, mert az oldal újrafrissítés nem elérhető mert folyamatosan pörög az oldal betöltés a címsorban. Operán nincs ilyen probléma, akkor sem volt mikor a Google balhézott, pedig ez is chrome alapú.

15. Laboviti

A leírtak alapján nagyon lassan tölt be a fórum. Akár ez az időtartam hosszú perceket is igénybe vehet.
    Meg kellene próbálni úgy belépni a fórumra, hogy addig más program ne terhelje a számítógépet.

kukac42 kedveli ezt.
  16. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

kukac42 kedveli ezt.
  17. Ericat

Ericat Járnitanuló

Sziasztok, 2 napja nem tudok ajándékot küldeni senkinek A szokásos frissitéseket etc megcsináltam és minden más is müködik .
    Elöre köszi a választ.ID: 33171948

18. Laboviti

Szia!
    Amennyiben Chrome böngésző közreműködésével használod a farmod kérlek, egy próba erejéig válts böngészőt és ott kontrolláld hogyan működik a gazdaságod.

Ericat kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Laboviti!
    Most explorelen jutottam be a fórumba, de csak alulról, és pillanatok alatt. De ez meg a játékot nem tölti be, a birkáim 100%-on talicskáznak már 10 perce. Ha segít megnézned, farmnevem: kozsuchne Id: 4174994. Előre is köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal. Lehet hogy csak nálam van ez a bibi?

kukac42 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    A Flash Player a napokban frissült érdemes lenne utána járni jelenleg Te melyik verzióját használod?

kukac42 és Tavirózsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.